עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הודעה של אנטישמי

(1/4) > >>

sarit:

יש הרבה הודעות של מוסלמים מהסוג שלו הנה אחת:

I didn't say I don't like Jews!! I said I hate Zionists, you have to differentiate between Jews and Zionists, you got to know that Zionists are not pure Jews, they are not even Jews, they are just bastards they have no human spirit, and they are gangsters...We Muslims used to live with Jews in harmony, up to now, we still live together and respect each other, through our history (Islamic history) our prophet Mohamed peace and blessings on him was living with Jews and so many Jews entered to Islam because of our way of behaving and because we respect all other religions

jewlover and arabhater:
בס"ד
אז תגידי לו שהקב"ה שונא את כל מי ששונא יהודי וכתוב בתורה שכל מי שיהודי הוא הבן שלו
ולקב"ה אפילו אם ישראל בניו חוטאים הוא עדיין אוהב אותנו כי אנחנו ישראל בניו והעולם נברא בשבילינו וכל גוי(וגם מוסלמים הם גויים)שיוצא נגד יהודי בין שומר תורה ומצוות ובין אם לא חס וחלילה הקב"ה נגדו!
ככה תכתבי לו

נץ וגאה בזה:
הכלאה ביזארית בין המיטב מתוך "הפרוטוקולים של זקני ציון" ושקרים של אל תאקיה על איזה "הרמוניה" מדומיינת של חיים של יהודים תחת של שלטון האיסלם, לי הספר הזה פתח את העיניים בנדון, ממליץ לכולם:

sarit:

--- ציטוט של: arabhater על יולי 16, 2009, 22:12:21 ---בס"ד
אז תגידי לו שהקב"ה שונא את כל מי ששונא יהודי וכתוב בתורה שכל מי שיהודי הוא הבן שלו
ולקב"ה אפילו אם ישראל בניו חוטאים הוא עדיין אוהב אותנו כי אנחנו ישראל בניו והעולם נברא בשבילינו וכל גוי(וגם מוסלמים הם גויים)שיוצא נגד יהודי בין שומר תורה ומצוות ובין אם לא חס וחלילה הקב"ה נגדו!
ככה תכתבי לו

--- סוף ציטוט ---

Arabhater התגובות שלך הן נפלאות :old_smiley:

מה יהיה עם המוסלמים המעוותים האלה הם כולם שטופי מוח והם לעולם לא ישתנו

נץ תודה על ההמלצה אני אבדוק אולי אפשר לקרוא את הספר אונליין

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: sarit על יולי 16, 2009, 22:53:44 ---Arabhater התגובות שלך הן נפלאות :old_smiley:

מה יהיה עם המוסלמים המעוותים האלה הם כולם שטופי מוח והם לעולם לא ישתנו

נץ תודה על ההמלצה אני אבדוק אולי אפשר לקרוא את הספר אונליין

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אוייבי ישראל לכל אורך ההיסטוריה לא השתנו וגם דעותיהם
אבל עם ישראל כן השתנה במשך ההיסטוריה אולי עדיף לשנות יהודים
הרי הגויים הם לא הבעיה הבעיה זה אנחנו הבעיות שבתוכנו

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה