כתב נושא: ויקי פולין?  (נקרא 2874 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ויקי פולין?
« ב- : יולי 15, 2009, 16:28:04 »

אנטישמית אחת כתבה עליה שהיא יהודיה והיא מקריבה ילדים יהודים לכת השטן? אין לי מושג על מה היא מדברת...

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ויקי פולין?
« להגיב #1 ב- : יולי 15, 2009, 16:46:04 »
זו אחת שטענה שהיא חברה ב"כת שטן יהודית", עוד בולשיט צהוב של אופרה.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ויקי פולין?
« להגיב #2 ב- : יולי 15, 2009, 16:59:46 »

היי

יש מצב שהויקי הזאת היא לא יהודיה? לי זה נראה משהו הזוי השאלה היא אם אפשר לסתור את זה
אם חשפו את האמת על הויקי הזאת?

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ויקי פולין?
« להגיב #3 ב- : יולי 16, 2009, 02:00:46 »

אני לא יודעת מה לענות לאנטישמית שכתבה את זה כי יש את זה מצולם בוידיאו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ויקי פולין?
« להגיב #4 ב- : יולי 16, 2009, 02:09:00 »
אני לא יודעת מה לענות לאנטישמית שכתבה את זה כי יש את זה מצולם בוידיאו

אני לא מבין, חסר יהודים שבגדו בעמם ודתם בעבר ובהווה, שאתם נטפלים לחולת נפש אחת?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ויקי פולין?
« להגיב #5 ב- : יולי 16, 2009, 02:29:59 »

משהו אצל אותה אחת שהביאה את הויקי פולין הזאת משום מקום באמת מעוות- היא כל היום טוענת שהיהודים הם השטן והקבלה זה השטן וכו'- אני אכתוב לה נראה מה היא תגיב

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ויקי פולין?
« להגיב #6 ב- : יולי 16, 2009, 10:18:18 »
משהו אצל אותה אחת שהביאה את הויקי פולין הזאת משום מקום באמת מעוות- היא כל היום טוענת שהיהודים הם השטן והקבלה זה השטן וכו'- אני אכתוב לה נראה מה היא תגיב
תעמולה נוצרית קתולית עתיקה, אין כאן שום חידוש.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ויקי פולין?
« להגיב #7 ב- : יולי 16, 2009, 15:26:58 »
היי נץ

אני מנסה להבין מאיפה זה בא הקטע החזק שלה עם השטן לגבי היהודים- אתה יודע האם מוחמד יש"ו אומר על היהודים
שהם השטן? מה כתוב בנצרות בקשר לזה?

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ויקי פולין?
« להגיב #8 ב- : יולי 16, 2009, 17:53:51 »
בס"ד
תשאלי אותה איך היא יכולה להקריב בני אדם הרי בפרשת העקידה מצויין שהקב"ה לא רצה שאברהם אבינו ע"ה יקריב את יצחק אבינו ע"ה בנו אלא רק לצורך ניסיון!
אז תגידי לה שתפסיק להתחפש ליהודייה ושתשאר ערבייה
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ויקי פולין?
« להגיב #9 ב- : יולי 16, 2009, 18:08:47 »
היי נץ

אני מנסה להבין מאיפה זה בא הקטע החזק שלה עם השטן לגבי היהודים- אתה יודע האם מוחמד יש"ו אומר על היהודים
שהם השטן? מה כתוב בנצרות בקשר לזה?
השטן נמצא במקום תיאולוגי מאוד גבוה באיסלם ובנצרות, שלא כמו ביהדות שם השטן משחק תפקיד שולי של עוד אחד משליחיו של הקב"ה.
בנצרות השטן הוא בעל מעמד שווה ליש"ו (הוא האב, הוא הבן והוא רוח הקודש, אמונת השילוש) השטן שולט בגיהנום ובשאול ובשדים בעוד יש"ו שולט במלאכים ובגן עדן ועל נשמתו של אדם יש מאבק מתמיד ביניהם וגם גוג הוא שליחו של השטן באחרית הימים על פי תפיסת הנצרות.
באיסלם ישנם הרבה התגלמויות לשטן ושליחו הוא המפלצת או ה-דאג'אל בשמו בערבית.
השטן מטרתו לגרום מהמוסלמי לאבד את אמונתו או לפחות להחלש בעוצמת אמונתו.
התגלמות השטן היום באיסלם, בדגש אצל השיעים, זה שארה"ב היא השטן הגדול וישראל היא השטן הקטן.
אצל הסונים השטן זה תרבות המערב באופן כללי.
באיסלם ככל הידוע לי היהודים קוללו שהם צאצאי הקופים והחזירים שהם רוצחי הנביאים, אבל שום קשר לשטן, רק ב-80 שנה האחרונות, יחד עם הפופולריות של "הפרוטוקולים של זקני ציון" והתעמולה הנאצית, זכו היהודים באיסלם לדמות השטן, התעמולה האנטישמית באיסלם שוכללה עת הם אימצו תעמולה נוצרית, סובייטית ונאצית כלפי היהודי הבודד, כלפי היהודים כעם, כלפי הדת היהודית וכלפי מדינת ישראל כסמל מייצג.
הנצרות מאידך, כן נתנה עם השנים ייחוס כזה או אחר ליהודים עם השטן בתעמולה האנטישמית שלהם, אלמנט שעבר שכלול דווקא בגרמניה של גתה (פאוסט בתור דוגמא), היטלר רק קטף את הפירות ושכלל את התעמולה לדרגת אמנות לשמה בעזרתו האדיבה של ד"ר יוזף גבלס. 
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ויקי פולין?
« להגיב #10 ב- : יולי 16, 2009, 20:55:39 »

Arabhater אני אשאל אותה

תודה על התגובה נץ אני לא יודעת אם היא סונית או שיעית אבל טירוף לא חסר לה בראש היא מדגישה את העובדה שאין לה משהו נגד היהודים אלא רק כנגד הציונים וזה מתחבר עם מה שכתבת על "זקני ציון".