שונות > חמ"ל הימין האמיתי

מי זה בדיוק חיים בם פסח ומה פועלו ?

<< < (10/12) > >>

El Blanco:

--- ציטוט של: glizur על מאי 17, 2010, 11:43:51 ---התימנים בסדר, אני מדבר על המזרחים שמחקים את התרבות הערבית וגאים בה,

רק-כך : שני ההורים שלי רוסים, המוצא של אבא שלי מיפן אבל משפחתו חיה בערך 70 שנה במוסקבה, סבא וסבתא שלי ז"ל נפטרו מסרטן אבל זכיתי להקיר אותם, הם לא דיברו כמעט עברית,
סבא רבא ז"ל (אבא של אמה של אמא שלי) שלי שהיה דתי הבין עברית אבל דיבר יידיש, לצערי הוא נפטר כשהייתי בכיתה ד',
סבתא רבא שלי חולה וההורים של אמא שלי מדברים עברית, למרות שהם מבינים שפות אחרות,
אין מי שמעצבן אותי בנושא זה,

--- סוף ציטוט ---

כלומר מעצבן אותך לשמוע מזרחים ששומעים מוזיקה ערבית נאצית אבל לא מעצבן לשמוע אותך גרמנית נאצית (יידיש זו גרמנית לכל דבר)?

אז אתה פשוט שונא מזרחים ולא באמת מחפש לבקר אותם.

El Blanco:

--- ציטוט של: MATAN על מאי 17, 2010, 11:46:02 ---ההתנהגות הערסית לא כ"כ נפוצה של התימנים למרות שגם היא קיימת כמובן מההשפעה..אבל יותר אצל עדות המזרח האחרים..

--- סוף ציטוט ---

נכון. גם הבנות התימניות הן הצנועות ביותר ויודעות להעניק לבעל את היחס הנעלה ביותר.

MATAN:

--- ציטוט של: רק_כך על מאי 17, 2010, 12:28:14 ---נכון. גם הבנות התימניות הן הצנועות ביותר ויודעות להעניק לבעל את היחס הנעלה ביותר.

--- סוף ציטוט ---
חחחח רון שמתי לב מאז שאני מכיר אותך אתה דלוק חזק על תימניות..לסדר לך מישהי?. ;D

El Blanco:

--- ציטוט של: MATAN על מאי 17, 2010, 12:51:46 ---חחחח רון שמתי לב מאז שאני מכיר אותך אתה דלוק חזק על תימניות..לסדר לך מישהי?. ;D

--- סוף ציטוט ---

חח לא יש רק מישי אחת שאני רוצה
ואגב אני לא אוהב תימניות אני פשוט אומר שהן נשים טובות כמו מזרחיות בכללי

El Blanco:

--- ציטוט של: glizur על מאי 17, 2010, 13:05:47 ---תמצא לי זמר ששר בגרמנית או בסגנון גרמני ומשמיעים אותו ברדיו בארץ,
תמצא לי שיר בישראל, שהוא בגרמנית או יידיש (חוץ מבאבל וואד וידיש אה מאמא שהם עצובים) ושרים אותוט בכל הזדמנות,
הגרמנים של היום (רובם) מגנים את הנאציזם והכשת השואה היא פשע בגרמניה,

--- סוף ציטוט ---

א.) דיברתי על קרובי המשפחה שלך שמדברים גרמנית, אל תתחמק.

ב.) הגרמנים של היום הם אותם הגרמנים של פעם, תומכים (לפחות בתור אומה) בנאצים החדשים-ישנים (האיסלם והערבים) ותומכים בהשמדתה של ישראל, כמו כן התאסלמות היא דבר נפוץ בגרמניה, ויותר מכל - הגרמנים כאומה ניסו להשמיד אותנו ולא כיחידים, ועל כן, כל גרמני שלא עוזב את התרבות הגרמנית (כמו לא מעט כאלו שעזבו את גרמניה אחרי עלייתו של היטלר, היגרו לארצות הברית והפכו לאמריקנים, לא גרמנים, ואף נלחמו נגד גרמניה בשירות בצבא האמריקני במלחה"ע ה-2) דינו היעלמות.
עמלק נמחה מעל פני האדמה, דינה של גרמניה יהיה אף יותר קטלני, מוות לגרמניה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה