כתב נושא: השחתחת ערכים של שלום עכשיו  (נקרא 19176 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
השחתחת ערכים של שלום עכשיו
« להגיב #50 ב- : יולי 05, 2009, 20:25:44 »
הונלהוהו , אז אתה שמח על יהודים  שנרצחו על ידי אויבי ישראל ? כולל תינוקות בזרועות אימם ? זה בעצם הרגשות שלך ?
כי זה מה שמשתמע

אתה אומר שאתה לא מכחיש שואה ... להיות מכחיש שואה זה הרבה פחות גרוע מהאישיות המכוערת שאתה חושף של עצמך .... לפחות אם היית מכחיש שואה , היית בעצם אומר שלא היה מקרים מזעזעים כאלה ,  פה אתה שמח ושש על הדם של מקרים כאלה בגלוי

אין בעייה , תגלה את הרגשות שלך ... טוב לדעת עם מי יש לנו עסק

צריך לאסוף את הציטוטים שלך ולמסגר ,  כי אחרי שתסולק מהפורום הזה , בוודאי בקרוב בגישה הזאת , ואחר כך יבוא לנו מישהו שיטען שהשמאל הקיצוני לא באמת מה שאנחנו אומרים .... אנחנו נראה לו את הדברים שכתבת

LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #51 ב- : יולי 05, 2009, 20:33:19 »
הונלהוהו , אז אתה שמח על יהודים  שנרצחו על ידי אויבי ישראל ? כולל תינוקות בזרועות אימם ? זה בעצם הרגשות שלך ?
כי זה מה שמשתמע

אתה אומר שאתה לא מכחיש שואה ... להיות מכחיש שואה זה הרבה פחות גרוע מהאישיות המכוערת שאתה חושף של עצמך .... לפחות אם היית מכחיש שואה , היית בעצם אומר שלא היה מקרים מזעזעים כאלה ,  פה אתה שמח ושש על הדם של מקרים כאלה בגלוי

אין בעייה , תגלה את הרגשות שלך ... טוב לדעת עם מי יש לנו עסק

צריך לאסוף את הציטוטים שלך ולמסגר ,  כי אחרי שתסולק מהפורום הזה , בוודאי בקרוב בגישה הזאת , ואחר כך יבוא לנו מישהו שיטען שהשמאל הקיצוני לא באמת מה שאנחנו אומרים .... אנחנו נראה לו את הדברים שכתבת

אם אני נחשב קיצוני או לא אפשר להתווכח על זה. אני לא בעד השמדתה של מדינת ישראל.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #52 ב- : יולי 05, 2009, 23:53:03 »
אמת שלפעמים אני מעדיף שלא להיכנס אתכם לוויכוחים כי לפעמים הוויכוחים אתכם הם ויכוחי סרק.
פוגע ברגשות? אני מביע את הדעות שלי בדיוק כמו שאתם מביעים את הדעות שלכם!
אתה מביע דעות נאו נאציות, אז אתה לא מביע את דעתך. אם אתה שואל "היה הרבה דם?" על יהודי שנרצח
בהחלט אני מנסה להבין האם דמו של הרייך לא זורם בעורקים הטמאים שלך.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #53 ב- : יולי 06, 2009, 12:14:26 »
אם אני נחשב קיצוני או לא אפשר להתווכח על זה. אני לא בעד השמדתה של מדינת ישראל.
אתה אומר  שלנין לא היה מורך ורבך אבל שמת את סטאלין בתמונת הפרופיל שלך? ואומר עליו שהוא אדם גדול?
אני מפספס פה משהו?
ועכשיו לעוד עובדות, בין שנת 1917 עד שנת 1953 מתו כ-1.5 מליון יהודים בידי המפלצות האדומות שלוחי לנין וסטאלין (רובם בזמן סטאלין) באשמה של "פעילות קונטר-רבולוציונרית", קרי- בגלל שהם היו יהודים! ושמרו על דתם (ו/או כאלה שנחשדו ב"ציונות", שומו שמיים), וכן מעדויות של אנשי NKVD וכן ממסמכים שנחשפו מארכיוני KGB, המפלגה הקומוניסטית והקרמלין, עולה בבוודאות גמורה שסטאלין תכנן להוציא לפועל שואה שנייה בכל היהודים שנותרו בשטחי רוסיה רבתי, ורק מותו מנע בוודאות מוחלטת את העניין.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #54 ב- : יולי 06, 2009, 14:39:31 »
באמת? היה הרבה דם?

בס''ד

אתה חזיר מכוער מסריח. שהקב''ה ישלח אותך לאותו מקום שבו סטלין יש''ו נמצא כעת. שתישרף עם סטלין לנצח באש גיהנום.

אתה צוחק על יהודי טוב שנרצח הי''ד? אתה תומך ברוצחו? שיהיה לך סבל פי אלף מהסבל שהיהודי היקר הזה סבל.

מנותק maorosh

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • מתנחל תותח.!
« להגיב #55 ב- : יולי 07, 2009, 00:26:54 »
בס''ד

אתה חזיר מכוער מסריח. שהקב''ה ישלח אותך לאותו מקום שבו סטלין יש''ו נמצא כעת. שתישרף עם סטלין לנצח באש גיהנום.

אתה צוחק על יהודי טוב שנרצח הי''ד? אתה תומך ברוצחו? שיהיה לך סבל פי אלף מהסבל שהיהודי היקר הזה סבל.

מה משתמש כזה עושה בפורום הזה ? למה לא חוסמים אותו ???????????
רשימה מלאה של כל הבוגדים שנמצאים בארצינו
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,20683.0.html