עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
שלום האם יש כאן מישהו שיכול להביא לי מידע...
אלמ:
לגבי העניים בקוראן שלקוח בחלקו מהתנ"ך על באר אל זמזם
ועוד דבר רציתי לשאול האם זה נכון שעובדיה בן שלום כבת את הקוראן
אשמח אם מישהו ירחיב לי בנושא הזה תודה מראש
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אלמ על יולי 01, 2009, 22:38:50 ---לגבי העניים בקוראן שלקוח בחלקו מהתנ"ך על באר אל זמזם
ועוד דבר רציתי לשאול האם זה נכון שעובדיה בן שלום כבת את הקוראן
אשמח אם מישהו ירחיב לי בנושא הזה תודה מראש
--- סוף ציטוט ---
באר אל זמזם, זה עיוות של הקוראן על המדרשים בחז"ל שמדברים על מה שקרה לישמעאל לאחר שגורש מבית אברהם ועוד קישקושים על מקור הכעבה (אברהם וישמעאל הביאו את האבן יחדיו מסוריה על פי תפיסתם) וכן הבלים על "עקידת ישמעאל" במקום עקידת יצחק האמיתית, הרעיון זה כאילו סיפורי התנ"ך כאילו מדברים על האיסלם ולא על היהדות ומכאן טענתם לזיוף התנ"ך על ידי היהודים והנוצרים.
ראוי גם להזכיר שעל פי האיסלם, מניין נביאי האיסלם מתחיל מאברהם אבינו (שנחשב כנביא מוסלמי) ונגמר במוחמד, כולל גם את מבשרי הנצרות (יש"ו, יוחנן המטביל ו-12 השליחים).
ישנם מסורות ומקורות המדברים על כך שיהודי (לא יודע אם אכן שמו הוא עובדיה בן שלום או שם אחר) הוכרח בכח החרב לכתוב את הקוראן מפיו של מוחמד (בדומה לרודולף הס שכתב את "מיין קאמפף" מפיו של היטלר), וישנה גרסא שהיו אלה בני משפחתו של מוחמד שידעו קרוא וכתוב וכתבו את דבריו (מוחמד עצמו היה אנאלפאבית וכך גם רוב שבטי ערב הפגאניים בגזרה, אלא שידעו קראו וכתוב היו בעיקר יהודים וקצת נוצרים).
אלמ:
לגבי העניין של מי כתב את הקוראן אני שמעתי שהלא הוא היהודי עובדיה בן שלום
אתה יכול להביא לי עוד חומר על "באר אל זמזם" אפשר גם בקישור
ובנוסף שמעתי שיש במכה עבודה זרה שכוללת 11 ערוות אסורות האם זה נכון ואתה יכול לתת לי אסמכתא לזה
תודה
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אלמ על יולי 01, 2009, 23:26:35 ---לגבי העניין של מי כתב את הקוראן אני שמעתי שהלא הוא היהודי עובדיה בן שלום
אתה יכול להביא לי עוד חומר על "באר אל זמזם" אפשר גם בקישור
ובנוסף שמעתי שיש במכה עבודה זרה שכוללת 11 ערוות אסורות האם זה נכון ואתה יכול לתת לי אסמכתא לזה
תודה
--- סוף ציטוט ---
שוב, יכול להיות שזה יהודי (כפי שכבר כתבתי) ויכול להיות שלא, יש גרסאות כאלה וגרסאות כאלה.
מתוך הגרסאות שאומרות שכותב הקוראן הוא יהודי, יכול להיות שבחלק פורסם שמו ובחלק מהם אכן השם הוא עובדיה בן שלום, אין לי ידע לגבי השם הספציפי, מה שכן אני יודע על הגרסאות שטוענות שמדובר ביהודי.
מה שבטוח הוא שמוחמד עצמו לא רשם מילה אחת מכל הקוראן, והיטלר לא רשם מילה אחת ב"מיין קאמפף".
באר אל זמזם, זה אותו נביעת מים/באר טבעית שעל פי טענת המוסלמים זה אותו באר המופיע בספר בראשית בתורה לגבי מה שמצאה הגר אימו של ישמעאל במדבר לאחר שגרשם אברהם מביתו.
אם אתה רוצה עוד חומר אתה מוזמן לעשות חיפוש בשם הזה בגוגל.
מכה הייתה ביתם של 365 אלילים בפנתאון שלהם, כש-אללה הוא אל הירח ואבי האלים, הפגאנים לפני בא האיסלם, עבדו שם ל-אללה אל הירח, סגניו עוזאת ואלמנאת, ושאר האלילים על פי סדר חשיבותם בכל יום מימות השנה.
יכול להיות שאחד מאותם ע"ז זה מה שתואר על ידך, לא יודע, מה שבטוח הוא שזה לא קיים היום, אלא מקסימום כ-סוג של עבודת שטן שהמוסלמים זורקים עליהם אבנים במעבר שבין מכה למדינה (חיקוי ההג'ירה).
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
ואוו נץ, תודה רבה על המידע!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה