עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
תכינו את עצמכם
sarit:
היי חבר'ה אני מתרגמת עכשיו עובדות הסטוריות "חדשות" על העם שלנו ושל כביכול הפלשתינים שכתב מוסלמי שמשקר במצח נחושה
יותר מאוחר המאמר יהיה כאן אני אצטרך את עזרתכם בלסתור את כל מה שהוא כתב זה מאוד חשוב לסתור את ההסתה הפרועה של הערבים באמריקה הלטינית.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: sarit על יוני 25, 2009, 20:47:04 ---היי חבר'ה אני מתרגמת עכשיו עובדות הסטוריות "חדשות" על העם שלנו ושל כביכול הפלשתינים שכתב מוסלמי שמשקר במצח נחושה
יותר מאוחר המאמר יהיה כאן אני אצטרך את עזרתכם בלסתור את כל מה שהוא כתב זה מאוד חשוב לסתור את ההסתה הפרועה של הערבים באמריקה הלטינית.
--- סוף ציטוט ---
נשמח לראות ברגע שיהיה משהו מסודר.
El Blanco:
בס"ד
סבבה.
sarit:
בפורום Amigos en Israel משהי שאלה "האם אתם חושבים שיהיה הסכם שלום בין הישראלים לפלשתינים (הכורדים)
הגיב לה ככל הנראה מוסלמי ואמר: מי אמר לך שהפלשתינים הם ערבים כורדים?
אני כתבתי שאין עם מי לעשות שלום ואין על מה לעשות שלום עם הפלשתינים שמשקרים בקשר להכל ועוד כמה דברים נוספים.
היא כתבה לשונא ישראל:
בשנת 1522, כאשר הקיסר עומר סלאדין מוביל האימפריה העות'מאנית: פלש לארץ ישראל כדי לזרוע זרעים של מחלוקת כאשר הוקם מסגד עומר או כיפת הסלע באתרים הקדושים ביותר של היהודים, ההסטוריה מספרת שהקיסר הביא ילידים לגבולות הצפון, היום המקום נקרא טורקיה ושם אותם להתיישב בערים אסטרטגיות של היהודים, הוא הגלה יהודים כנגד רצונם. הערים האלה היו שומרון, יריחו, חברון וירושלים המזרחית.
המוסלמי כתב שהיא טועה- העמים שציינת היו קיימים לפני שישראל הפכה לאומה.
שומרון, ירושלים, חברון ושאר האדמות יוסדו על ידי כנען, הנכד של נח, כנען היה בנו של חם, בנו של נוח, שיסד את העמים האלה לפני אלפי שנים, ישראל כבשה את האדמות האלה שנוהלו ע"י יהושוע הממשיך של משה והוא לקח את האדמות האלה של הפלסטינים כי לפי מה שיהודים אומרים הם קיבלו הבטחה מהשם שהארץ המובטחת היא ארץ כנען וזה לא נכון.
הוא מוסיף- הכורדים היו קיימים לפני אלפי שנים סלדינו היה כורדי אבל הוא לא יסד את פלסטין שהייתה קיימת לפני הישראלים.. משהו כזה.
הוא שם מאמר שקוראים לו הסבל של העם הפלשתיני יש חלק נוסף שאני צריכה לתרגם ויש מספר מושגים בספרדית שאני מקווה שתרגמתי נכון בכל זאת אני נעזרת במתרגם של גוגל :old_smiley:
"בתקופת האבן המאוחרת, קבוצות שמיות שונות של חצי האי ערב היגרו לשטחים בחיפוש אחר מים וקרקעות למרעה. השבטים האלה היו האשורים, אשר התיישבו במה שהיום היא צפון עיראק, הבבלים ישבו בדרום ובמרכז עיראק, האמורים התיישבו בשטח של ירדן, הפינקים בלבנון והכנענים התיישבו בפלסטין.
בהגיעם של הכנענים לפלסטין, הארץ הוכרה בתור ארץ כנען (מספר ספרים ישנים והתורה מכנים את המקום כך).
במאה ה -12 לפנה"ס, ארץ כנען ראתה את הפלישה המפורסמת ביותר בהסטוריה: שבטים עבריים, קנייתים וסלביים (אני צריכה לבדוק האם הכוונה הייתה לקנייתים וסלביים) החלו לפלוש לאזור.
תחת הנהגתו של משה, השבטים שהגיעו כמו רועי צאן היו בסכסוך מתמיד עם העמים של פלסטין הכנענים, אשר כבשו עיר אחרי עיר, סיפחו יותר ויותר שטחים לתחומם.
כפי שידוע, היהודים לחלוטין הכניעו את הכנענים, אך לא היה כך עם הפלשתים (ומכאן השם Falastin ערבי פלסטיני בערבית פלשתינית *חח דרוש הסבר) שהתיישבו בחוף של פלסטין הם הגיעו מכריתים עוד לפני הגעתם של העבריים.
אחרי התנחלויות יהודיות על שטחים של כנענים, הוקמה ממלכת דוד ואז של שלמה, ולאחר מכן העם העברי (בסביבות 922 לפנה"ס) היה מחולק לממלכות ישראל (צפון) ויהודה (דרום).
בסביבות שנת 721 לפנה"ס המלך הבבלי סרגון השני, הורה להרוס את ממלכת ישראל, וזה גרם להעלמותה מבחינה פוליטית, כלומר ממלכת ישראל נמשכה 200 שנה לפנה"ס בלבד.
מאוחר יותר, בסביבות שנת 586 לפנה"ס ממלכת יהודה נכבשה על ידי הבבלים עם נבוכדאנצר שעמד בראשה. מאז ליהודים לא חזר להיות כוח פוליטי בשטח פלסטין.
עם זאת, מיקומו האסטרטגי של השטח הפלסטיני (אשר מתחבר לכמעט שלוש היבשות), היה נתון לפלישות שונות: בסביבות שנת 538 לפנה"ס האימפריה הפרסית, בסביבות שנת 333 לפנה"ס היוונים, בשנת 64 לפנה"ס הרומאים, 636 בעידן שלנו, היה כיבוש ע"י הערבים המוסלמים. בשנת 1099, הצלבנים כבשו (הרסו את ממלכת ירושלים), בשנת 1187, המנהיג הערבי סלאח א דין), ניצח את הצלבנים וכבש את פלסטין, בשנת 1517, האימפריה העות'מאנית (התורכית) ובשנת 1917 כבשו את פלסטין הבריטים במהלך מלחמת העולם הראשונה.
1947
ב29 לנובמבר 1947 - ב 29 בנובמבר 1947, האו"ם אימץ בעצרת הכללית את ההחלטה 181 ואת עקרון חלוקת פלסטין שבה תקומנה שתי מדינות, להן תהיה עצמאות נפרדת.
ההחלטה של האומות המאוחדות, העניקה 57% מכלל שטחה של פלסטין למדינה היהודית ואת 43% הנותרים עבור מדינה ערבית. לא התייעצו עם הילידים בפלסטין ולא הכירו את הביטוי היסודי שלהם להגדרה עצמית.
1948 14 מאי 1948 - 14 במאי, 1948, יום לפני סיום המנדט הבריטי בפלסטין והנסיגה של כוחותיהם, המועצה הלאומית היהודית, בשם היהודים בפלסטין והתנועה הציונית העולמית, הכריזו על הקמתה של מדינה יהודית בפלסטין, שתקרא מדינת ישראל.
1967 ביוני 1967, הצבא של ישראל כבש את השטח הנותר של פלשתין, כלומר את הגדה המערבית של ירדן, רצועת עזה ומזרח ירושלים. ב 22 בנובמבר, 1967, אימצה מועצת הביטחון של האו"ם את ההחלטה 242, המחייבת את ישראל לסגת מהשטחים בכוח.
בהתחשב בהפרה מצד ישראל, הכיבוש נמשך לא רק בגירוש השני הגדול של הפלסטינים, אלא זו היתה ההתחלה של מדיניות הבנייה בהתנחלויות בשטחים.
1987
ביום 9 בדצמבר 1987 התחילה התקוממות של הפלסטינים בשטחים הפלשתיניים, הידוע יותר בשם "אינתיפאדה". היה זה ביטוי של התנגדות אזרחית, החוזק והגדרה עצמית של העם הפלשתיני כנגד הכיבוש של אדמתם.
אחרי שקראתי את השטויות של המאמר שהוא פרסם שאלתי אותו שאלה פשוטה "מתי בדיוק נוסדה פלסטין- האם לפי דבריך פלסטין הייתה קיימת מאז תמיד?
תגובתו:
הכל הוא עניין של שפות ולכן יש את הבלבול.
את השם פלסטין בערבית מבטאים כ Falastin, Falastin בספרדית זה Filistea (מכאן השם פלשתין, בערבית זה אומר פלשתינה.)
אם את יודעת את התורה (צריך לשאול אותו על איזו תורה הוא מדבר) "כאשר יהושוע נכנס לכנען, את תראי באמת שהפלשתינים היו שם וממשיכים להיות עד היום, הכל זה עניין של לחקור ולקרוא את ההסטוריה של העמים בלי פאנתיות דתית.
המוסלמים מומחים בלשקר זה כבר ברור לי ממזמן.
אם אתם שואלים למה חשוב לי לענות לו וזה מהסיבה הפשוטה שאת האתר יוניוזן בספרדית מבקרים מיליונים בשנה הוא נחשב לאתר בספרדית מבין הפופולרים אז תתארו לעצמכם שהמוסלמים מפרסמים שקרים ואין לדעת מי קורא ונופל בפח.
אני אשמח לתגובת מחץ תודה :old_smiley:
El Blanco:
אני אשלח לך תשובה בהודעה פרטית, כידוע יש לי בעיות בלשלוח תגובות ארוכות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה