כתב נושא: ברוך מרזל:מצע-מצעד התועבה לא יעבור בשקט  (נקרא 3057 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

כולנו עם ברוך מרזל הי"ו!!!!

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3733050,00.html
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ברוך מרזל:מצע-מצעד התועבה לא יעבור בשקט
« להגיב #1 ב- : יוני 23, 2009, 19:35:39 »
לק"י
מקוה שבאמת לא יעבור בשקט!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 23, 2009, 19:49:02 »
אם לברוך מרזל מפריע מצעד הגאווה שפשוט לא יבוא לצפות בו. לא צריך להפסיק את מצעד הגאווה רק בגלל שזה מפריע למר ברוך מרזל.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הונלהוהו ברוך מרזל הוא יהודי-גיבור
« להגיב #3 ב- : יוני 23, 2009, 19:59:04 »
בס"ד

הוא מחרף את נפשו בשביל שאתה תוכל לשבת בת"א בבטחה לפחות מחיילי-צה"ל,ברוך מרזל גר בקרוואן בשכונת תל-רומיידה בחברון עם 11 ילדיו ורעיתו.
הוא בין היחידים שיכולים לעשות סדר במדינת-ישראל.

וזה שהוא מתנגד למצעד-התועבה זו זכותו למה רק להומואים מותר להביא את דעתם? יש זכות לכל אחד לומר את-דעתו ולא רק לשמאלניםלערבים ולהומואים.
ודרך-אגב לא הבנתי מדוע אתה תומך בסוטים האלו אם אינך הומוסקסואל? כי רוב ההטרוסקסואלים מתעבים ושונאים הומואים.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הונלהוהו ברוך מרזל הוא יהודי-גיבור
« להגיב #4 ב- : יוני 23, 2009, 20:08:32 »
בס"ד

הוא מחרף את נפשו בשביל שאתה תוכל לשבת בת"א בבטחה לפחות מחיילי-צה"ל,ברוך מרזל גר בקרוואן בשכונת תל-רומיידה בחברון עם 11 ילדיו ורעיתו.
הוא בין היחידים שיכולים לעשות סדר במדינת-ישראל.

וזה שהוא מתנגד למצעד-התועבה זו זכותו למה רק להומואים מותר להביא את דעתם? יש זכות לכל אחד לומר את-דעתו ולא רק לשמאלניםלערבים ולהומואים.
ודרך-אגב לא הבנתי מדוע אתה תומך בסוטים האלו אם אינך הומוסקסואל? כי רוב ההטרוסקסואלים מתעבים ושונאים הומואים.

ברור שזכותו של ברוך מרזל להביע את דעתו, כי זה כל הרעיון בדמוקרטיה, אבל הוא לא יכול לצפות שיפסיקו את מצעדי הגאווה רק בגלל שזה מפריע לו אישית. תראה, גם אני נגעל מיחסי מין הומוסקסואליים. מה אתה חושב, שאני לא נגעל ממשכב זכר? ברור שאני נגעל. אבל זאת לא נראית לי סיבה להוציא את זה אל מחוץ לחוק. אני גם נגעל מחיטוט באף, אבל זאת לא נראית לי סיבה להוציא את זה אל מחוץ לחוק.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 23, 2009, 21:37:44 »
נו בסדר אבל יש גבול גם לזכות הביטוי. אני לא אומר להוציא את משכב הזכר מחוץ לחוק אין מה לעשות זה פאק של הטבע ויש להתמודד איתו אבל לא צריך להלל אותו אין שום סיבה לחגוג אותו ובטח ובטח שלא בעיר קדושה. אתה לוקח משהו תמה כמו משכב זכר, זה תמה בכל דת ובכל חברה תקינה, והופך אותו למשהו לגיטימי ועוד בעיר קדושה? יש לך עוד אלף ואחד מקומות לעשות את זה למה דווקא בעיר קדושה? כדי להראות שאתה יכול? אתה יכול גם להשתין על הכותל אבל אף בנאדם לא יעלה על הדעת לעשות דבר כזה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 23, 2009, 21:49:19 »
נו בסדר אבל יש גבול גם לזכות הביטוי. אני לא אומר להוציא את משכב הזכר מחוץ לחוק אין מה לעשות זה פאק של הטבע ויש להתמודד איתו אבל לא צריך להלל אותו אין שום סיבה לחגוג אותו ובטח ובטח שלא בעיר קדושה. אתה לוקח משהו תמה כמו משכב זכר, זה תמה בכל דת ובכל חברה תקינה, והופך אותו למשהו לגיטימי ועוד בעיר קדושה? יש לך עוד אלף ואחד מקומות לעשות את זה למה דווקא בעיר קדושה? כדי להראות שאתה יכול? אתה יכול גם להשתין על הכותל אבל אף בנאדם לא יעלה על הדעת לעשות דבר כזה.

עיר קדושה? עיר קדושה למי? לכמה פנאטים עם כיפה? העיר הזאת שייכת לכולם, לא רק לפנאטים עם כיפה. גם להומואים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בינתיים את המיעוט הונלהוהו
« להגיב #7 ב- : יוני 23, 2009, 22:06:17 »
בס"ד

בינתיים אתם (השמאלנים,ההומואים ושאר שונאי-ישראל למניהם) הם מיעוט קטן ושולי שמחזיק בעמדות-הכח במדינת-ישראל כמו התקשורת,בג"ץ,אקדמיה,פרקליטות,משטרה,אלופי-צה"ל.
אתם רק 3% מהעם ולא יותר מזה.

97% מעם-ישראל מתנגד למצעד-התועבה ובעד ציביון יהודי אמוני-אמיתי בארץ-ישראל.
וגם רוב עם-ישראל בעד טרנספר לאויב הערבי.

כך שאתם בדעת-מיעוט ולא אנחנו...

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 23, 2009, 23:23:59 »
עיר קדושה? עיר קדושה למי? לכמה פנאטים עם כיפה? העיר הזאת שייכת לכולם, לא רק לפנאטים עם כיפה. גם להומואים.

אני ממש לא פנאט עם כיפה אבל אני בהחלט מחשיב את עצמי יהודי, אני לא מניח תפילין והפעם האחרונה שהייתי בבית כנסת הייתה שבברמצווה שלי. אבל אני בהחלט רואה את עצמי כיהודי ובהחלט רואה את ירושלים כקדושה לי ולעמי ואם אתה לא רואה את עצמך חלק מהעם שמקדש את ירושלים זה לא נותן לך את הזכות לטמא אותה.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #9 ב- : יוני 24, 2009, 00:22:15 »
בס"ד

כולנו עם ברוך מרזל הי"ו!!!!

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3733050,00.html
בס''ד
אנו קוראים לכל אחינו בית-ישרא'ל הנאמנים , שקדושתה של עיר-קדשנו ותפארתנו תובב''א המחולל בפרהסיא נוגע לליבם !! למחות בתוקף על מעשה עוולה טמא זה ששם את שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ללעג וקלס בעולם כולו !! על זאת חרבה ירושל(י)ם ר''ל !! שק ואפר יוצע לרבים !! אלו נציגיו של אברום בורג יש''ו הם ''נציגי השטן'' ולא (להבדיל)  יהודים קדושים המוסרים את נפשם על קדושתה של ארץ-הקודש השלמה תובב''א !! אנו קוראים מכאן לכל יהודי יקר למחות בכל דרך אפשרית כנגד מעשה התועבה הזה שמעלה על נס את המגמה להזנות את אחינו הנבוכים שנפלו ברישתות שטיפות-המוח של שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! הדבר דומה להפשטת אדם הלוקה בנפשו ,והצגתו במערומיו לעיני כל ר''ל !! אוי לשלטון העוולה הזה יכריתהו הקב''ה ברחמיו במהרה ויקים סוכת דוד הנופלת בבאכי''ר !! ושוב אנו זועקים את הקריאה ''מי לה' אלי !! '' לבוא ולמחות על מעשה העוולה והתועבה הנפשע הזה של שימוש באנשים הלוקים בנפשם על-מנת לערער את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי קהל קדושים ה' עליהם יחיו !!

הגולה בארץ   :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #10 ב- : יוני 25, 2009, 15:54:30 »
בס''ד
בשעות בהן מתקיים מצעד התועבה ברחובות עיר-הקודש רבתי ר''ל  :old_cry: :old_Angry2: אנו קוראים לכל אחינו בית-ישרא'ל להגיע ולמחות בכל צורה על התועבה הנוראה הזו בעטי'ה משתמשים בחולי-נפש על רקע מיני ר''ל בכדי לנגח את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי ואת תורת ישרא'ל ר''ל !!!!!!להלן תזכורת מהודעתנו הקודמת:

אנו קוראים לכל אחינו בית-ישרא'ל הנאמנים , שקדושתה של עיר-קדשנו ותפארתנו תובב''א המחולל בפרהסיא נוגע לליבם !! למחות בתוקף על מעשה עוולה טמא זה ששם את שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ללעג וקלס בעולם כולו !! על זאת חרבה ירושל(י)ם ר''ל !! שק ואפר יוצע לרבים !! אלו נציגיו של אברום בורג יש''ו הם ''נציגי השטן'' ולא (להבדיל)  יהודים קדושים המוסרים את נפשם על קדושתה של ארץ-הקודש השלמה תובב''א !! אנו קוראים מכאן לכל יהודי יקר למחות בכל דרך אפשרית כנגד מעשה התועבה הזה שמעלה על נס את המגמה להזנות את אחינו הנבוכים שנפלו ברישתות שטיפות-המוח של שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! הדבר דומה להפשטת אדם הלוקה בנפשו ,והצגתו במערומיו לעיני כל ר''ל !! אוי לשלטון העוולה הזה יכריתהו הקב''ה ברחמיו במהרה ויקים סוכת דוד הנופלת בבאכי''ר !! ושוב אנו זועקים את הקריאה ''מי לה' אלי !! '' לבוא ולמחות על מעשה העוולה והתועבה הנפשע הזה של שימוש באנשים הלוקים בנפשם על-מנת לערער את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי קהל קדושים ה' עליהם יחיו !!

הגולה בארץ    :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 25, 2009, 16:43:28 »
Many people don't feel comfortable to say that this parade doesn't disturbe them, and others demonstrate against it because their Rabbies told them to. It's impossible to say who is really against it