יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
שאלה לשמע ישראל ולערבהייטר
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: יוסי1 על יולי 06, 2009, 23:40:21 ---הרב אמנון יצחק חזה שמלחמת המפרץ ה1 תוביל למלחמת גוג ומגוג ואחרי שטעה לא התנצל אלא חזר על התחזית הזאת שוב ושוב טעה.זהו שקר כי רואים שזה לא מתגשם ואז הוא עונה שמטרתו טובה.
--- סוף ציטוט ---
מה קשר הרב אמנון יצחק שליט"א לנקודה? "ונשמרתם מאד לנפשותיכם" זה לא כלל שהרב אמנון יצחק המציא, זה כלל מהתורה.
לא ראיתי שהרב אמנון יצחק "חזה", הוא אמר שעלולה להתפתח מזה מלחמת גוג ומגוג, כמו שהוא אומר גם עכשיו על המלחמה הקרובה בצפון. תראה לי קישור למדיה שבה הוא "מבטיח" שמלחמת המפרץ תוביל למלחמת גוג ומגוג.
אבי 1:
לי חילקו קלטת שמע(קסטה)בשנת 91 ואז אמר הרב שנחזור בתשובה כי מלחמת גוג ומגוג בפתח ושחילונים יהיו רק במוזיאון ונשמותיהם יטוגנו בשמן עמוק בכף הקלע.אני מצטט מהזכרון.
אני גם לא רוצה שיבינו שאני יש משהו נגד כבוד הרב שזכה להחזיר 30 אלף איש בתשובה והוא מצחיק,ידען,מעניין ומרתק אבל בכל זאת אנחנו חברים ומדברים כאן בפורום.
הבעיה בקלטות שהטייפ אכל לי את הקלטות והסרט נתפס לי בטייפ.איכות הקלטת לא היתה משהו.
אני לא יודע אם הנוער של היום בכלל יודע מה זה טייפ.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: יוסי1 על יולי 07, 2009, 10:05:58 ---לי חילקו קלטת שמע(קסטה)בשנת 91 ואז אמר הרב שנחזור בתשובה כי מלחמת גוג ומגוג בפתח ושחילונים יהיו רק במוזיאון ונשמותיהם יטוגנו בשמן עמוק בכף הקלע.אני מצטט מהזכרון.
אני גם לא רוצה שיבינו שאני יש משהו נגד כבוד הרב שזכה להחזיר 30 אלף איש בתשובה והוא מצחיק,ידען,מעניין ומרתק אבל בכל זאת אנחנו חברים ומדברים כאן בפורום.
הבעיה בקלטות שהטייפ אכל לי את הקלטות והסרט נתפס לי בטייפ.איכות הקלטת לא היתה משהו.
אני לא יודע אם הנוער של היום בכלל יודע מה זה טייפ.
--- סוף ציטוט ---
יפה. בכל מה שאמרת שהרב אמנון יצחק שליט"א "חזה" עד כאן לא ראיתי שום חידוש. הוא לא חוזה כלום, זה הכל מהתורה. כן, ויש לו הומור שחור לפעמים. :old_cool: חייך! :old_evil: אתה תתגבר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה