עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מאמרים שמכחישים כל קשר של המוסלמים לירושלים?

<< < (8/15) > >>

אבי 1:
לא קשור לקוראן אלא לכיבוש המוסלמי בארץ,צאלח אדין,בית אומיה,ברגע שכובש מוסלמי בנה כאן מסגדים אפילו אם הוא עות'מני יש קשר בין המוסלמים לארץ.
ממתי אנחנו מסבירים למוסלמים על הקוראן?לדעתי הקוראן הוא אוסף שטויות ואינני יכול להסתמך עליו כמקור.אני קראתי על מוחמד שטס עם הסוס לשמים כאילו היה סופרמן ועל זה המוסלמי מתבסס.
אני גם לא מאמין ב72 בתולות בגן עדן אז מה?כל עוד המתאבד מאמין זה מה שקובע.אני לא מוסלמי ולא חושב כמוהם.
גם הכעבה היא מטאור והאיסלם הוא שקר אז מה?מליארד וחצי מאמינים בו.

sarit:

היי נץ

התכוונתי לזה שבנוי בהר הבית קראתי גם שהוא הוחרב בגלל רעידות אדמה? ונבנה שוב מחדש...
אתה יכול לפרט בקשר לגילוים שהיו במדינה לגבי הלא מוסלמים? אם זה לא ארוך מדי אני לא בקיאה בשטויות של המוסלמים
וליוסי דווקא דרך השטויות שכתובות ב curan אפשר להוכיח למוסלמי בפנים שהם טועים לגבי הכל אין הנאה יותר גדולה מזאת :old_smiley:

אגב מה אומרת ההלכה לגבי קריאת ספר של דת אחרת? את האמת זה לא נוח לי לקרוא מה שיש בספר של דת הרצח גם אם זה כתוב באנגלית

אבי 1:
אני חושש שרית שלא הבנת מה כתבתי או שלא קראת או שרצונך להבין דבר מה אחר.אי אפשר להכחיש כל קשר מוסלמי לירושלים ברגע שיש שם מסגדים גם אם מאמר יאמר אחרת.
אני יכול לכתוב מאמר שהשמש לא זורחת אבל מי שיצא החוצה יראה את השמש.המסגדים קיימים.

sarit:

היי יוסי

קראתי בתשומת לב את כל מה שכתבת עכשיו אני לא באה להסתמך על מאמר שיכחיש את הקשר שלהם לירושלים.. אפשר למצוא את זה בספר הרצח שלהם ב curan לפי דעתי זה שהם בנו מסגדים בארץ ישראל ודווקא במקומות הקדושים ליהדות זה לא אומר שיש להם קשר לירושלים הם יכולים לומר מה שהם רוצים ואם אני טועה במשהו אשמח לדעת במה...

El Blanco:
פלישה-כיבוש+בנייה בארץ לא בונה קשר מוסלמי לארץ.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה