עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מאמרים שמכחישים כל קשר של המוסלמים לירושלים?

<< < (6/15) > >>

אבי 1:
בפירוש יש קשר מוסלמי לירושלים במסגדים.

sarit:

F-35 שוב תודה אני אכנס לקישורים ואבדוק אחד הדברים שאמרו לי זה מאיפה אני יודעת שמה שרשום זה נכון
כי זה באנגלית ולא בערבית לגבי דברים שנאמרים בcuran ולכאורה אפשר להטיל ספק אבל אי אפשר להכחיש שזה מה שכתוב בספר של דת הרצח

וזה בסדר כבר אמרו לי שעשו לי שטיפת מוח ועוד דברים מכוערים רק בגלל שאכפת לי ואני חוקרת את האמת

sarit:

--- ציטוט של: יוסי1 על יוני 24, 2009, 21:20:20 ---בפירוש יש קשר מוסלמי לירושלים במסגדים.

--- סוף ציטוט ---

היי

אתה יכול לפרט יותר?

sarit:

מה אתם חושבים על המאמר שכתוב כאן?
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1156709

רשום שם "באותם שנים עברו יהודים ונוצרים רבים לאסלאם, כנראה רק כלפי חוץ, כדי להשתחרר מעול המיסים הכבד שהושת עליהם,ועם הצטרפותם לאסלאם הם נשאו בלבם ובפיהם את רוממות ירושלים עיר הקודש,וכך הגיע לאסלאם רעיון קדושת ירושלים."

אני חושבת שמוחמד הטרוריסט פשוט שמע מיהודים חכמים יום וליל על קדושת ירושלים
ואז הוא החליט שאם זה קדוש ליהודים אז ירושלים "תהיה" יותר קדושה למוסלמים

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: F-35 Lightning על יוני 24, 2009, 17:46:17 ---טוב אני חושב אני אעלה בע"ה שבוע הבא, נץ מה הם הקריטריונים למאמר טוב?

--- סוף ציטוט ---
מאמר טוב, זה מאמר שיש בו רעיון מרכזי, פתיחה, אמצע וסיכום (אם כי לא מחוייב), כתוב ללא שגיאות כתיב ותחביר.
ומעבר לטכניקה, זה שיש בו חידוש והרעיון המובע בו הוא הלא מיחזור של דברים שכבר נאמרו קודם במאמר (כוונתי לאלה שנמצאים בספריה או נעוצים בפורום שאני אחראי לו ישירות).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה