עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
מה עושים???.מי בעד להתחיל להזיז דברים בשטח??.
IRON_MAN:
בס"ד
התכוונתי למה לא להצטרף לתנועת חזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל ולהצטרף לפעילויות השטח שלהם.
שלמה:
הפעילות של החזית מאוד בעיתית ממספר סיבות.
ראשית כול הם כלל לא פונים לרוב העם הקמפיין שלהם מיועד בעיקר לציבור הדתי לאומי כלומר הם כבר מכבילים את עצמם ל-8% מהעם היהודי בלבד.
הם בכלל לא מנסים להפוך לתנועה המונית.
הרבה מהפעליות שלהם (שאני תומך בהם) הם נגד החוק.
אני לפחות רואה בחיים אדם מתאים יותר להוביל תנועה המונית.
:\
MATAN:
--- ציטוט של: שלמה על יולי 16, 2009, 16:45:09 ---הפעילות של החזית מאוד בעיתית ממספר סיבות.
ראשית כול הם כלל לא פונים לרוב העם הקמפיין שלהם מיועד בעיקר לציבור הדתי לאומי כלומר הם כבר מכבילים את עצמם ל-8% מהעם היהודי בלבד.
הם בכלל לא מנסים להפוך לתנועה המונית.
הרבה מהפעליות שלהם (שאני תומך בהם) הם נגד החוק.
אני לפחות רואה בחיים אדם מתאים יותר להוביל תנועה המונית.
:\
--- סוף ציטוט ---
לק"י
איזה נגד החוק??
BeSure:
קודם כול צריך להפיץ את התנועה ברשת ... אני רשום לכמה פורומים ואתם לא יודעים כמה אנשים תומכים בדרך שלנו או אנשים בעליי דעות ימניות יש , שהפורום יגיע להרבה משתמשים רשומים ופעילים אז אפשר לעשות מפגשים או לפעול בשטח.
MATAN:
--- ציטוט של: BeSure על יולי 16, 2009, 20:49:32 ---קודם כול צריך להפיץ את התנועה ברשת ... אני רשום לכמה פורומים ואתם לא יודעים כמה אנשים תומכים בדרך שלנו או אנשים בעליי דעות ימניות יש , שהפורום יגיע להרבה משתמשים רשומים ופעילים אז אפשר לעשות מפגשים או לפעול בשטח.
--- סוף ציטוט ---
לק"י
אפשר לפתוח פייסבוק..
מספיק שכל אחד יפרסם בחרה שלו כל אחד לעשרה אנשים וזה מגדיל את הפורום פי שתיים.. :old_smiley:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה