עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

לענות לאנטישמית נוצריה

<< < (2/4) > >>

El Blanco:
לא הבנתי איזה תשובה נתת לה?

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: sarit על יוני 22, 2009, 17:31:53 ---תודה רבה על העזרה נראה מה היא תגיב אני מתחילה לחשוב שהיא לא באמת נוצריה היא משתמשת יותר ויותר במילה "התנגדות" שמזוהה בעיקר עם הצורר המוסלמי

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
תגידה לה שיש לנו זכות אבות על הארץ הזאת שהובטחה לאברהם אבינו לפני כ-4000 שנה   ע"י הקב"ה ולפני 3300 שנה כבשנו אותה
יש לנו את התנ"ך ואת היהדות ותגידה לה שלא משנה אם היא מאמינה בנצרות או באסלאם תגידי לה שזה העתק עלוב של היהדות
ותגידה לה שלא היה ולא נברא עם פלסטיני אין דבר כזה בכלל היוונים או הרומאים נתנו לארץ ישראל את השם הזה על שם הפלישתים שהיו יורדי ים כתומי שיער בחופי ארץ ישראל הדרומית

sarit:
חבר'ה אתמול הייתה לי שיחה עם פלשתיני שגר בירדן אבל הוא טוען שהוא נולד בארץ הקודש שיהיה...

הוא אמר לי שלפני "שכבשתם את הארץ" ישבו בארץ כנען כבר עמים אחרים אמרתי לו שנכון וקיבלנו הבטחה מהשם שהארץ הזו היא שלנו
אחרי זה הוא טוען שהפלסטינים של היום הם בעצם הצאצאים של הפלישתים- שאלתי אותו אתה אומר לי בעצם שבאת מאותו עם פלשיתים האויב הקדום של עם ישראל בתנ"ך?
הוא אומר לי כן וכמובן שבדיחה יותר גדולה מזו לא יכולה להיות :old_grin:
אמרתי לו שהפלשיתים באו מכריתים מיוון והם היו אדומי שיער והם הוכחדו לפני הרבה שנים (*לפני כמה אלפי שנים זה בדיוק קרה?) ככה שאין בכלל קשר לפלשתינים של היום כתבתי לו
תספר לי על התרבות העתיקה של הפלסטינים או תאמר לי מה בדיוק הייתה ההסטוריה שלכם במשך כל אותם אלפי שנה?
למה ערבי ישראל לפני שנת 67 לא טענו שהם פלשתינים מעולם?!

הוא אמר שבמשך הזמן הפלשיתים אדומי השיער עברו שינויים- האומנם?
הוא סיפר לי שהוא רופא בן 24 (?) ושאני אבדוק את זה כמובן וזה נשמע לי די מופרח כל העניין הזה של שינוי גנטי
ואז הוא אמר טוב אם נדבר על העבר אז לא נגיע לשום הסכמה - עניתי לו נכון בגלל זה אנחנו רבים כי אתה לא מכיר את ההסטוריה של עם ישראל ואתה יודע שאני צודקת

חשבתי לשתף אתכם בזה נראה מה הוא יגיד בהמשך בסה"כ זה די נחמד להוכיח למתכחש הזה שהוא טועה וחי בסרט

El Blanco:
הוא לא חי בסרט, הוא יודע טוב מאוד שהטענות שלו אמיתיות כמו פוקימון.

zelhar:
אל תצפי לשמוע מערבי מוסלמי דברי אמת. בתרבות שלנו רדיפת אמת היא ערך חשוב, אצלהם אין לאמירת אמת ערך כלל וזה נתפש כחולשה להודות בעובדות.

הפלשתים נמחקו מבמת ההיסטוריה בערך לפני כ2500 שנים, בתקופה הפרסית.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה