שונות > חמ"ל הימין האמיתי
הרצאה מענינת של הרב אמנון יצחק
m4a1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על אוגוסט 25, 2009, 01:13:09 ---בס"דלשפוט את הנבואות בתנ"ך לפי מה שכבוד הרב אומר הוא הבל במקרה הטוב. לא כל הרבנים מסכימים איתו. יש מספיק נבואות שהתגשמו כבר, אתה אזרח של אחת מהן.
--- סוף ציטוט ---
אני מאמין בנבואות בתנ"ך, אבל השאלה היא מתי. אין לי ספק שזה ייקרה מתישהו אבל הרב טוען שזה ייקרה בקרוב, אולי ייקרה בעוד 100 שנה?
אם טעה בתוצאות הבחירות אולי טעה גם בלוח הזמנים...
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 25, 2009, 10:59:40 ---אני מאמין בנבואות בתנ"ך, אבל השאלה היא מתי. אין לי ספק שזה ייקרה מתישהו אבל הרב טוען שזה ייקרה בקרוב, אולי ייקרה בעוד 100 שנה?
אם טעה בתוצאות הבחירות אולי טעה גם בלוח הזמנים...
--- סוף ציטוט ---
גם אני, ואתה סותר את עצמך, הרב הוא לא דוברו ומזכירו הבלעדי של מלך מלכי המלכים, אין לנו נביא היום.
בעקרון אתה מסכים איתי, אין לנו נביא היום ולאף אחד אין מונופול על הנבואות ותאריכיהן.
אלמ:
"א"ר יוחנן מיום שחרב בית המקדש ניטלה נבואה מן הנביאים וניתנה לשוטים"
אין נבואה בימינו!
ימני!:
הרצאה מעולה! :old_afro:
MATAN:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 25, 2009, 01:07:02 ---בהרצאה הרב אומר שב2009 אחמידיניג'אד לא ייבחר, והנה הוא נבחר. אני לא יודע איך עובד כל עניין הנבואות, אבל איך שאני יודע זה או שהכל נכון או שכלום לא נכון, ואם הוא טועה בקשר לזה, כנראה גם שאר הדברים אינם נכונים.
--- סוף ציטוט ---
היום אין אפחד שיכול להגיד לך במאה אחוז מה שהולך לקרות..
דרך אגב גזרות על עם ישראל יוכלות להתבטל על ידי מעשים טובים אבל דברים טובים שאמורים לבוא לא מתבטלים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה