עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
תגיבו בבקשההה!!!
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Neo על יוני 17, 2009, 02:49:04 ---מה זה קשור לנושא?
---
אם הסאקדים היו מלאים בחומר נפץ כמו שהם היו אמורים להיות היו לנו הרוגים בשפע. למה אתה לא בוחר את להציג את אעדר הנס במלון פארק בנתניה? בדולפינריום? בקווי האוטובוס של דן? של אגד? במעבר חצייה דיזינגוף? במרכז הרב? וכו'...
יש לך טיעונים חזקים יותר מהגוג ומגוג בכדי לחזור בתשובה? כיוון שהרב זמיר כהן אמר בסרטון שסיפקת (וחרגתי ממנהגי וצפיתי בו בקשב רב משך שעה ו 40 דקות) שנבואות פורענות אינן חייבות להתקיים...
--- סוף ציטוט ---
Neo עזוב, טיעונים רציונליים פשוט לא עובדים על החבר'ה האלה, לא שמע ישראל לא eran שהיה פה והועזב ולא arabhater שממחזר חומרים לעוסים כמו פטיפון שבור וכל מה שיש להם באמת לומר זה ציטוט חומרים מהעתק/הדבק מחומרי תעמולה זולה של "מאה שערים" ועדכונים שוטפים מפי הארכי דמגוג וסטנדאפיסט הרב אמנון יצחק.
2shpatz:
--- ציטוט של: Neo על יוני 17, 2009, 02:20:12 ---אדם,
שני הלינקים שסיפקת זהים, ירון לונדון הינו אדם חם מזג ויהיה בזבוז של רוחב פס בכלל לדון בשטויות שהוא פולט...
אענה לך כחילוני, אולי זה ירגיע אותך קצת...
בקשר לאלוהים, הרי שאם הוא קיים הוא לא יבוא ויעשה לך הופעה בבית כדי שתאמין בו. כך או כך, חוסר הסבלנות והבוז שאתה חש ליהודים מאמינים הוא הוא שמבייש את עם ישראל. מצאת לנכון לצאת כנגד יהודים בשעה שאינך מצדיק את הערבים? מה הטעם? איזו מן שנאה עצמית זו? זו ממש שמאלנות לשמה!
ניתן לתמוך במפעל ההתיישבות גם בלי להכיר באלוהי ישראל. לא חסרה היסטוריה לעם ישראל;
"בארץ-ישראל קם העם היהודי, בה עוצבה דמותו הרוחנית, הדתית והמדינית, בה חי חיי קוממיות ממלכתית, בה יצר נכסי תרבות לאומיים וכלל-אנושיים והוריש לעולם כולו את ספר הספרים הנצחי.
לאחר שהוגלה העם מארצו בכוח הזרוע שמר לה אמונים בכל ארצות פזוריו, ולא חדל מתפילה ומתקוה לשוב לארצו ולחדש בתוכה את חירותו המדינית.
מתוך קשר היסטורי ומסורתי זה חתרו היהודים בכל דור לשוב ולהאחז במולדתם העתיקה; ובדורות האחרונים שבו לארצם בהמונים, וחלוצים, מעפילים ומגינים הפריחו נשמות, החיו שפתם העברית, בנו כפרים וערים, והקימו ישוב גדל והולך השליט על משקו ותרבותו, שוחר שלום ומגן על עצמו, מביא ברכת הקידמה לכל תושבי הארץ ונושא נפשו לעצמאות ממלכתית... "
--- סוף ציטוט ---
neo אני לא יודע אם שמת לב אבל רק בישביל להבהיר התגובה שנרשמה בתחילת הדיון אינה של אדם, זה נראה כאילו אתה תוקף אותו,
בסך הכל הוא הביא תגובה של משתמש בyoutube
אי הבנה קטנה (קדימה אפשר להמשיך בדיון)
Neo:
רות. אז ראו תגובה זו כתגובה לאותו מגיב ובתומכים בעמדתו (אדם, לא ראיתי את דעתך\תגובתך פרט לקריאה לשאר חברי הפורום)
jewlover and arabhater:
--- ציטוט של: adam על יוני 17, 2009, 00:22:44 ---כל המתנחלים מגיע לכם שיום אחד יתפוצץ לכם כל העולם בפרצוף! אין אלוהים! לא קיים כזה דבר! תפסיקו לחיות באשליה המטופשת שיש מי שמנחה אתכם. וואלה, אם יש, שיראה את עצמו, שיראה למה הוא מסוגל, שיציל את "העם הנבחר". שאראה שיש במה להאמין אני אחשוב להצדיק את הטיפשות שלכם. ושלא תבינו לא נכון אני ממש לא מצדיק את הערבים! אבל בטח שלא אתכם, מתנחלים וחרדים פרימיטיבים, אתם מביישים את עם ישראל! >:(
זה מה שרשמו בYOUTUBE
הנה הקישור:
וזה המשתמש שרשם את זה:
תגיבוו
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
תבדורק קודם כל איפה אתה לפי אלוקים והעם אם הם עושים מה שהוא אומר?
אפילו לא את המינימום
סרטו של 10 דקות איך הקב"ה שומר עלינו
אבי 1:
נניח שאובאמה לא היה נבחר אלא מק'יין האם ערבהייטר היה אומר לנו לא לחזור בתשובה?!נניח כשבוש היה נשיא לא היינו צריכים לחזור בתשובה?
ואם אני אוהב את נויגרשל ולא את אמנון יצחק מה אכפת לשמע ישראל,מה זה מפריע לו?
ולמה גוג ומגוג עכשיו ולא במלחמת המפרץ או במלחמת יום כיפור או ששת הימים?
אני לא מבין את הטיעון הזה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה