עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

תגיבו בבקשההה!!!

<< < (4/4)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: arabhater על יוני 22, 2009, 16:16:35 ---בס"ד
אל תשתמש במונחים כאלו כי זה ממש לא נכון מה שאתה אומר ורבנים גדולם מכירים בזה

--- סוף ציטוט ---
אני ועוד איך אשתמש במונחים כאלו, ואתה לא תאמר לי באיזה מונחים להשתמש במיוחד כאשר ישנם רבנים ששוללים את זה באופן מוחלט, מהרבנים- מלמד ועד אבינר ומה שביניהם.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: יוסי1 על יוני 18, 2009, 12:05:32 ---נניח שאובאמה לא היה נבחר אלא מק'יין האם ערבהייטר היה אומר לנו לא לחזור בתשובה?!נניח כשבוש היה נשיא לא היינו צריכים לחזור בתשובה?
ואם אני אוהב את נויגרשל ולא את אמנון יצחק מה אכפת לשמע ישראל,מה זה מפריע לו?
ולמה גוג ומגוג עכשיו ולא במלחמת המפרץ או במלחמת יום כיפור או ששת הימים?
אני לא מבין את הטיעון הזה.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
עובדה שזה לא קרה
וגם אם מקיין היה נבחר אם הקב"ה היה מחליט הכל היה מתהפך  בקיצור רוב הנבואות כבר התקיימו אנחנו בזמן ריאלי וצריך לעשות חשבון נפש

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: arabhater על יוני 22, 2009, 17:18:13 ---בס"ד
עובדה שזה לא קרה
וגם אם מקיין היה נבחר אם הקב"ה היה מחליט הכל היה מתהפך  בקיצור רוב הנבואות כבר התקיימו אנחנו בזמן ריאלי וצריך לעשות חשבון נפש

--- סוף ציטוט ---
ואם הקב"ה היה מחליט אז קוף היה יושב עכשיו בקרמלין, אז מה...
אני לא יודע מה זה "זמן ריאלי" ואין לנו לעסוק בספקולציות, חשבון נפש צריך לעשות תמיד.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 22, 2009, 17:24:54 ---ואם הקב"ה היה מחליט אז קוף היה יושב עכשיו בקרמלין, אז מה...
אני לא יודע מה זה "זמן ריאלי" ואין לנו לעסוק בספקולציות, חשבון נפש צריך לעשות תמיד.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
יש גדולי ישראל בכל דור ודור וצדיקים בעלי רוח הקודש והם יודעים ואומרים הכל
וגם רואים לפי הסימנים

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: arabhater על יוני 22, 2009, 22:34:28 ---בס"ד
יש גדולי ישראל בכל דור ודור וצדיקים בעלי רוח הקודש והם יודעים ואומרים הכל
וגם רואים לפי הסימנים

--- סוף ציטוט ---
יש סימנים כמו שהיו גם בעבר, פרשנות של סימנים ניתן לתת לכל מיני תקופות בהסטוריה, וגם בעלי רוח הקודש לא תמיד יודעים הכל, לעיתים הקב"ה בוחר להסתיר מהם כל מיני עיניינים במיוחד בעידן זה של הסתר פנים, יותר מכל דור אחר.
גם ממשה רבינו נעלמו דברים, קל וחומר בן בנו של קל וחומר שגם מגדולי הדור הזה יכולים להעלם דברים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה