עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שלום אני חדשה כאן

<< < (3/3)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: m4a1 על יוני 15, 2009, 13:13:53 ---אז בעצם מה שאתה אומר זה שירדן קיבלה את זכות קיומה על ידי הבריטים כשלבריטים לא הייתה את הסמכות הזאת? אם כך מה אמור היה להיות בשטח ירדן

--- סוף ציטוט ---
נכון מאוד, ומה שהיה אמור להיות בשטח הזה זה מדינה יהודית ושום דבר אחר.
בדיוק כמו השיר של האצ"ל- "שני גדות לירדן, זו שלנו וזו גם כן..."

sarit:
חבר'ה באמת תודה אני לומדת מכם המון זה מאוד יקל עלי אם יהיה מאמר בכללי על איך ניגשים ומסבירים לשונאי ישראל את מה שקרה כאן ולמרות שהיא מוסלמית מי שאני מדברת איתה (היא לא קיללה אותי ועוד אמרה לי שאני נחמדה אני לוקחת את זה בערבון מוגבל) היא הראתה סימנים של תהיות לגבי מי הם באמת הערבים שיושבים כאן שזה די שימח אותי...

אני רוצה להוכיח לה שעד לפני המאה ה 20 לא קראו כאן לערבי ישראלים פלשתינים- לדוגמא בספרי היסטוריה.
בכל הוועדות שהיו בישראל לפני קום המדינה איך בדיוק כונו הערבים שפלשו לארץ ישראל?

תמיד אני חושבת לעצמי למה ההנהגה לא יוצאת בקמפיין הסברה ואומרת לעולם שלא היה כזה דבר עם פלשתיני...
כך שאין לו בכלל זכויות על הארץ הזו אגב אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק האיסלאם קשור לירושלים?
הבנתי שירושלים אפילו לא מוזכרת בספר שלהם אלא רק מכה ואל מדינה אני לא אוהבת לרשום את שמו של הספר אבל אתם יודעים למה אני מתכוונת :old_smiley:

שיהיה ערב טוב

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: sarit על יוני 15, 2009, 23:51:43 ---חבר'ה באמת תודה אני לומדת מכם המון זה מאוד יקל עלי אם יהיה מאמר בכללי על איך ניגשים ומסבירים לשונאי ישראל את מה שקרה כאן ולמרות שהיא מוסלמית מי שאני מדברת איתה (היא לא קיללה אותי ועוד אמרה לי שאני נחמדה אני לוקחת את זה בערבון מוגבל) היא הראתה סימנים של תהיות לגבי מי הם באמת הערבים שיושבים כאן שזה די שימח אותי...

אני רוצה להוכיח לה שעד לפני המאה ה 20 לא קראו כאן לערבי ישראלים פלשתינים- לדוגמא בספרי היסטוריה.
בכל הוועדות שהיו בישראל לפני קום המדינה איך בדיוק כונו הערבים שפלשו לארץ ישראל?

תמיד אני חושבת לעצמי למה ההנהגה לא יוצאת בקמפיין הסברה ואומרת לעולם שלא היה כזה דבר עם פלשתיני...
כך שאין לו בכלל זכויות על הארץ הזו אגב אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק האיסלאם קשור לירושלים?
הבנתי שירושלים אפילו לא מוזכרת בספר שלהם אלא רק מכה ואל מדינה אני לא אוהבת לרשום את שמו של הספר אבל אתם יודעים למה אני מתכוונת :old_smiley:

שיהיה ערב טוב

--- סוף ציטוט ---
בועדות השונות כונו הן הערבים והן היהודים כתושבי palestine שכן זהו השם שנתנה לאיזור רומא כ"פרובינקיה פלשתינה" שם שאומץ מאוחר יותר ע"י שאר המערב מאוחר יותר בדיוק כשם שאומצו הרבה שמות רומיים אחרים לאיזורים אחרים בעולם כגון: עיר הבירה של אנגליה, לונדון, היא לונדוניום הרומית.
שוויצריה קיבלה את שמה מהרומים, טבריה קיבלה את שמה מהרומים, שכם היא "נאפלס" וכו' וכו' וכו'.
יוצא מכך שהיו יהודים פלשתינים כשם שהיו ערבים פלשתינים וכפי שהגדירה ובצדק גולדה מאיר בשעתו- "אני פלשתינית", מהבחינה הזו היא צודקת לחלוטין, ולכן גם כן (בנוסף לכל הסיבות האחרות) אין דבר כזה "עם פלשתינאי/פלסטיני/פלשתיני וכו' וכו', מה גם שמחוזות האבסורד גדלים לנוכח העובדה שהערבים אינם מסוגלים בכלל להגות את האות "פ" דגושה או האות P באנגלית, דבר שהופך את כל עצם הרעיון למגוחך מעיקרו (איזה עם לא מסוגל להגות את שמו כמו שצריך?)
אין כאן בכלל הנהגה בעלת עמוד שדרה, וישראל מתנהגת כמו מדינת וואסל אז מה את מתפלאת?
האיסלם ממש לא קשור לירושלים בשום אופן דרך או צורה, זה הכל בלוף, ירושלים לא מוזכרת כאמור, ולו פעם אחת בקוראן, ומקומו של מסגד אל אקצא האמיתי צריך להיות בכלל בסעודיה, זה הכל קשקוש פוליטי שצץ 50 שנה לאחר מות מוחמד כשהיו גורמים מוסלמים שמרדו וחסמו את הגישה לעלייה לרגל למכה, אז ירושלים הפכה להיות מעין מקום עליה לרגל אלטרנטיבית למכה באופן זמני, מה גם שאם מסתכלים, רואים בפשטות שהמוסלמים בתפילתם בהר הבית, מפנים את ישבנם לכיוון קודש הקודשים הוא "כיפת הסלע/כיפת הזהב" לצערנו ולבושתינו, ומשתחווים לכיוון מכה מה ששוב הופך את כל העניין למגוחך מעיקרו, רק שכל העולם וגם יותר מדי רבים בתוכנו ממשיכים לחיות בשקר, או פשוט לא להיות מודעים לעניין הזה.

sarit:

מצאתי אתר אנטישמי ששם יש כל מיני שאלות "שציונים שואלים" לא הספקתי לעבור על זה כמו שצריך אבל מה שהייתי רוצה לעשות זה לראות איך אני סותרת את כל השקרים שכתובים שם אנחנו באמת צריכים אתר כזה שיהיה ב 3 שפות נגד התעמולה הערבית הפושעת! מה אתם חושבים?!

http://www.palestineremembered.com/Articles/ZionistFAQ/Story1774.html

הבנתי שאחרי מלחמת ששת הימים הגיעו 300.000 ערבים לירדן- אני בטוחה שאז הם לא כונו פלשתינים...
ואם הם כבר כיום מכונים פליטים פלשתינים אז שכל ערבי ישראל ילכו לשם ויעזבו אותנו בשקט.
מאוד מעניין מה שכתבת בקשר לזה שהם לא אומרים נכון את השם פלסטין לא שמתי לב וגם בקשר לתפילות שלהם בהר הבית זה באמת מגוחך שהם מתפללים לכיוון מכה ולא לכיוון ירושלים הפלסטינים האלה פשוט בדיחה אחת גדולה...

ערב טוב

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה