ברק חוסיין אובמה, הוא אדם צבוע ושקרן כמו הגברת קלינטון (ובעלה).
לא הייתי מאמין לאף מילה שהוא מוציא מהפה כיהודי או ערבי, בפרט זו על כך שאינו מעוניין בפירוק הממשלה.
ארה"ב פועלת בצורה ישירה לשינוי משטרים במזרח התיכון כשהדבר אפשרי.
במקרה של ממשלת ישראל הנוכחית, הם יודעים שפעולות בולטות לשינוי המשטר בישראל יובילו לאנטגוניזם ותגובה ציבורית נגדית בשעה זו, על כן ע"מ להצליח ולבצע זאת, יהיה עליהם לזמן את הגברת ליבני שתוכל לעדכן את ראובן אדלר ואיל ארד שיש לפתוח במסע הכפשה תקשורתי רחב יותר מזה שתבצע כעת, לשינוי דעת הקהל לכיוון שינוי הרכב הממשלה באמתלה ש"יחסינו עם ארה"ב נפגעים". על כל פנים, זה לא יקרה כעת, לפי דעתי לקראת סוף השנה או שהעברת התקציב הבא עוד שנה וחצי תנוצל לטובת העניין הזה.
כעת לגבי חוסיין הזה והצהרות הפייסנות שלו כלפי האיסלאם,
חשבתי קצת על הנושא והגעתי למסקנה שאילו הייתי אדם כמו בן לאדן או שאר המוסלמים שמנהיגים ארגוני חבלה, הייתי פועל נמרצות לבצע פיגועים בארה"ב ומקומות אחרים כעת יותר מאשר בתקופת בוש וזאת מאחר שהייתי בחשש שאובאמה, בדרכו הפייסנית לכאורה, עשוי לפגוע במוטיבציית הגיוס לארגונים.
כמו כן,
התנהגותו המתרפסת של אובמה, תגרור אחריה "בדיקת גבולות" חוזרת ונשנת ע"י שאר המשטרים האפלים. כרגע מדובר בקוריאה, אך זה ימשיך עם וונצואלה ומדינות מוסלמיות וימשיך עם רוסיה - והרוסים כידוע, אינם פריירים.
ההצטרפות הצפויה של ארה"ב לציר הרשע נותנת לישראל הזדמנות לפעול בקנציה הנוכחית של אובמה לטובת יצירת קשרים הדוקים עם הודו שהיא גם ניצבת בחזית מול המוסלמים ושותפה טבעית לישראל. יש לשדרג את היחסים עם סין, אם כי שם לא ניתן יהיה להגיע לרמות אינטימיות כמו עם הודו כיוון שהסין בעלת איטרסים עם כמה מאוייבנו. לדעתי, יצירת פרוייקט ארוך טווח משותף עם הודו יכול להיות דבר נפלא - כדוגמת פיתוח מטוס קרב ללא טייס (השלב הבא לאחר ה F35), פרוייקט ל 20 שנה או משהו כזה. הודו צפויה להיות אחת המעצמות החזקות והחשובות בדור הבא, יחסי מסחר אמיתיים עמה יניבו הרבה יותר מהסיוע האמריקאי ההרסני.
ליברמן מבין שיש לשדרג יחסים עם מדינות נוספות, אך להבנתי הוא טועה כשהוא פונה לרוסיה. הרוסים הם שקרנים, יתקעו לנו סכין בגב אם בכלל נצליח להגיע למצב שהם תומכים בנו (אין להם שום אינטרס לעשות כן).