כתב נושא: מודעה שכולכם חייבים לראות כנסו-ותראו(במיוחד ל"שמע-ישראל" ו"גם בשן וגם גלעד")  (נקרא 3951 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

הגאון המקובל האלוקי הרב מרדכי אליהו שליט"א תומך בגדול-דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצוק"ל-הי"ד.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אהה ראיתי את זה זה מופיע באתר!ידוע הערצתו והמלצתו של הרב הגאון הרב מרדכי אליהו כלפי הרב כהנא הי"ד!

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מודעה שכולכם חייבים לראות כנסו-ותראו(במיו
« להגיב #3 ב- : יוני 02, 2009, 00:03:10 »
לא ידעתי. נאה מאד. יוצא לי לפעמים להאזין לשיעורים שלו בתכניות ערוץ 7, ואני מאד נהנה. האם זה האיש שמופיע בתמונה בעלון-הפרסום?

אגב, מי המפיץ של העלונים האלה? מהיכן הובא הפרסום?
« עריכה אחרונה: יוני 02, 2009, 00:09:47 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מהאתר "כהנא-יומי"
« להגיב #4 ב- : יוני 02, 2009, 00:25:41 »
בס"ד

המודעה הובאה מהאתר הזה.
כידוע לך "גם בשן וגם גלעד" המקובל האלוקי הרב מרדכי אליהו שליט"א הוא ציוני-דתי(מה שאתה מתנגד לו) וכמוהו גם בנו הרב שמואל אליהו שליט"א.
הוא גדול-דור ופוסק-הלכה ענק ומנהיגה הרוחני של הציונות-הדתית.

אז כדאי לך להיות כהניסט ולא חרדי :old_afro:

http://www.kahaneyomi.org/default.asp?LessonID=98

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מהאתר "כהנא-יומי"
« להגיב #5 ב- : יוני 02, 2009, 02:45:28 »
בס"ד

המודעה הובאה מהאתר הזה.
כידוע לך "גם בשן וגם גלעד" המקובל האלוקי הרב מרדכי אליהו שליט"א הוא ציוני-דתי(מה שאתה מתנגד לו) וכמוהו גם בנו הרב שמואל אליהו שליט"א.

חחח... מה שאתה לא מבין הוא, שאני עבד ה' ולא עבד של אג'נדות מגדריות כאלה ואחרות. וגם קטונתי לשפוט אדם מתוך האספקלריה הפרטית המצומצמת והצרה שלי. יש תורה. יש הלכה. יש סולם ערכים קבוע המסמן את דרך הישר על-פי השקפת התורה בכל נושא ובכל עניין ודבר. על הכל כבר נכתבו תילי-תילים של ספרים על-ידי גדולי ישראל לאורך כל הדורות (תנאים, אמוראים, גאונים, ראשונים, אחרונים..). מה שחורג מדעת גדולים, כתוב "לא תסור ממנה ימין ושמאל", אלה לא מעניינים אותי.

יש הרבה תלמידי-חכמים ורבנים בציונות הדתית שמעבירים הרצאות בנושאי יהדות בראי היהדות (ולא בראי ה"ציוני" ההרצלייני יש"ו -- שאין לזה שום קשר ליהדות גרידא). אני לא מעצב את השקפת עולמי לפי צבע הכיפה של המרצה. ואני גם לא מקבל את דבריו כדברי אלוקים חיים. אני אוהב לבדוק, לשאול, לברר, להשוות ולבחון מתוך מטרה להכיר את האמת. אין ספק שסטיות יש המון. דרך הישר יש אחת. צריך רק שכל ואומץ לבדוק.
« עריכה אחרונה: יוני 02, 2009, 03:18:05 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מהאתר "כהנא-יומי"
« להגיב #6 ב- : יוני 02, 2009, 09:33:14 »
חחח... מה שאתה לא מבין הוא, שאני עבד ה' ולא עבד של אג'נדות מגדריות כאלה ואחרות. וגם קטונתי לשפוט אדם מתוך האספקלריה הפרטית המצומצמת והצרה שלי. יש תורה. יש הלכה. יש סולם ערכים קבוע המסמן את דרך הישר על-פי השקפת התורה בכל נושא ובכל עניין ודבר. על הכל כבר נכתבו תילי-תילים של ספרים על-ידי גדולי ישראל לאורך כל הדורות (תנאים, אמוראים, גאונים, ראשונים, אחרונים..). מה שחורג מדעת גדולים, כתוב "לא תסור ממנה ימין ושמאל", אלה לא מעניינים אותי.

יש הרבה תלמידי-חכמים ורבנים בציונות הדתית שמעבירים הרצאות בנושאי יהדות בראי היהדות (ולא בראי ה"ציוני" ההרצלייני יש"ו -- שאין לזה שום קשר ליהדות גרידא). אני לא מעצב את השקפת עולמי לפי צבע הכיפה של המרצה. ואני גם לא מקבל את דבריו כדברי אלוקים חיים. אני אוהב לבדוק, לשאול, לברר, להשוות ולבחון מתוך מטרה להכיר את האמת. אין ספק שסטיות יש המון. דרך הישר יש אחת. צריך רק שכל ואומץ לבדוק.
צודק!!! O0מסכים איתך מאה אחוז!!!

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מהאתר "כהנא-יומי"
« להגיב #7 ב- : יוני 02, 2009, 10:54:06 »
צודק!!! O0מסכים איתך מאה אחוז!!!

תודה לך, אחי. :old_smiley:

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
מהאתר "כהנא-יומי"
« להגיב #8 ב- : יוני 02, 2009, 16:11:57 »
בס"ד

בס"ד

המודעה הובאה מהאתר הזה.

יש לנו 613 מצוות וחייבים לקיים את כולם, ועבד ה' אמיתי שרוצה לעשות ה' ולא רוצה לקיים ולהיתפטר לא מחפש הקלות ומחפש איפה אפשר לעשות עוד
מי שמקיים שולחן ערוך הוא שומר מצוות, זה מה שצריך
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ברור
« להגיב #9 ב- : יוני 02, 2009, 16:22:03 »
בס"ד

אתה צודק ב100% "שמע-ישראל" O0 רק אמרתי שהאידיאל של התלמיד-חכם לפי-דעתי צריך להיות כהניסט ולא גלותי כמו חלק מהחרדים.
אין חולק על-כך שצריכים לקיים את כל תרי"ג-המצוות ושצריכים לשאוף לקיים את כולם.

רק אמרתי שלפי-דעתי עדיף להיות גם תלמיד-חכם וגם לוחם למען עם-ישראל וארץ-ישראל בפועל. ואת זה מייצגים רק הכהניסטים.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד

וכי אנחנו לא בגלות עכשיו?
יש לנו סנהדרין? שלטון יהודי בארץ? בית מקדש? בהר הבית המקום הכי קדוש יש שתי קליפות והצבא עוד שומר עליהם
בחברון בדרך למערת המכפלה ה' ישמור יש חיילים שמה ששומרים על הערבים ימך שימם שלא נפגע בהם ושלא נכנס למקומות מסויימים במערכת המכפלה
זה לא גלות?

מרדכי ואסתר לא הקימו צבא, פשוט מאוד עשינו אז תשובה ולא מיכן קיבלו אישור משמים להילחם
עכשיו עם ישראל יעשה תשובה ויגאל בעזרת ה'

אין לנו איך להילחם גם עם נסראללה כל עוד לא עשינו תשובה, יש שלבים לכל דבר, אנחנו לא יכולים לקפוץ לשלב של מלחמה כל עוד לא נלחמנו ביצר הרע שלנו
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

וכי אנחנו לא בגלות עכשיו?
יש לנו סנהדרין? שלטון יהודי בארץ? בית מקדש? בהר הבית המקום הכי קדוש יש שתי קליפות והצבא עוד שומר עליהם
בחברון בדרך למערת המכפלה ה' ישמור יש חיילים שמה ששומרים על הערבים ימך שימם שלא נפגע בהם ושלא נכנס למקומות מסויימים במערכת המכפלה
זה לא גלות?

מרדכי ואסתר לא הקימו צבא, פשוט מאוד עשינו אז תשובה ולא מיכן קיבלו אישור משמים להילחם
עכשיו עם ישראל יעשה תשובה ויגאל בעזרת ה'

אין לנו איך להילחם גם עם נסראללה כל עוד לא עשינו תשובה, יש שלבים לכל דבר, אנחנו לא יכולים לקפוץ לשלב של מלחמה כל עוד לא נלחמנו ביצר הרע שלנו
בכל זאת התפיסה השחורה לא הכי מסתדרת..לא אוהב לקרוא לזה חרדים שמשמעו חרד לדבר ה' ואני לא חושב שכל אחד שלובש שחור הוא חרדי זה לא קשור ללבוש או לאיזה קבוצה שהוא שייך!

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בכל זאת התפיסה השחורה לא הכי מסתדרת..לא אוהב לקרוא לזה חרדים שמשמעו חרד לדבר ה' ואני לא חושב שכל אחד שלובש שחור הוא חרדי זה לא קשור ללבוש או לאיזה קבוצה שהוא שייך!

התפיסה השחורה היא התפיסה היהודית על כל גילומה. מה שלא הכי מסתדר, זה כל הסטיות מסביב. אתה צודק שהצבע של החליפה לא קובע, זה רק סמל ייצוג, זהות חיצונית, סימן-הכר -- של שומרי תורה ודרך ה'. יש בזה טעם של קידוש ה' וגאווה יהודית. כמו ללכת לבוש בסמלי תנועת כ"ך, לדוגמה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התפיסה השחורה היא התפיסה היהודית על כל גילומה. מה שלא הכי מסתדר, זה כל הסטיות מסביב. אתה צודק שהצבע של החליפה לא קובע, זה רק סמל ייצוג, זהות חיצונית, סימן-הכר -- של שומרי תורה ודרך ה'. יש בזה טעם של קידוש ה' וגאווה יהודית. כמו ללכת לבוש בסמלי תנועת כ"ך, לדוגמה.
לק"י
חחחחחחחחחחח קרעתה אותי סימן הכר לשומרי תורה כאילו אם אני רוצה להיות בן תורה אני ילבש את הבגדים הללו?! :::D
אין כאן שום גאווה יהודית ושם קידוש השם כל החליפות השחורות בכלל הגיעו מדרך הליבוש של הגויים באירופה!על מה אתה בכלל מדבר??.זה בגדים של יהודים???.
ציצית אני מבין פאות זקן...החליפות זה לבוש גויים!!!!החיצוניות לא קובעת!במיוחד שאתה מייחד את הליבוש השחור (האירופי) לסימן הכר של שומרי תורה!
בארצות המזרח דוגמא קח את יהודי תימן היו שונים מהגויים בלבוש..
ולפי מה אתה קובע שהתפיסה השחורה היא התפיסה היהודית על כל גילומה??.
סתם מעניין אותי לדעת מאיזה עדה אתה??.
« עריכה אחרונה: יוני 03, 2009, 13:38:57 על ידי MATAN »

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מודעה שכולכם חייבים לראות כנסו-ותראו(במיו
« להגיב #14 ב- : יוני 03, 2009, 14:33:05 »
לק"י
חחחחחחחחחחח קרעתה אותי סימן הכר לשומרי תורה כאילו אם אני רוצה להיות בן תורה אני ילבש את הבגדים הללו?! :::D
אין כאן שום גאווה יהודית ושם קידוש השם כל החליפות השחורות בכלל הגיעו מדרך הליבוש של הגויים באירופה!על מה אתה בכלל מדבר??.זה בגדים של יהודים???.
ציצית אני מבין פאות זקן...החליפות זה לבוש גויים!!!!החיצוניות לא קובעת!במיוחד שאתה מייחד את הליבוש השחור (האירופי) לסימן הכר של שומרי תורה!
בארצות המזרח דוגמא קח את יהודי תימן היו שונים מהגויים בלבוש..
ולפי מה אתה קובע שהתפיסה השחורה היא התפיסה היהודית על כל גילומה??.
סתם מעניין אותי לדעת מאיזה עדה אתה??.

ביקשתי ממך ללכת במלבוש כזה? :old_cool:
כמו שאמרתי, סגנון הלבוש הזה אינו אלא כיסוי חיצוני, שלט, סימן-הכר. ולראיה- כל מי שיתהלך בלבוש כזה בכל מקום שהוא בעולם, מיד יזהו אותו כיהודי. אין זה משנה לצורך העניין סוג המלבוש האחיד הנבחר, מאיין הגיע או מה הגורמים להישארותו בפועל, אלא העובדה שהוא מוכר כבר, ידוע ומשותף לכל היהודים בכל מקום בעולם.

הסברתי למה התפיסה היהודית החרדית משקפת את אורח-חיי היהדות באופן המקורי והנאמן ביותר. בכל הדורות, היהודים בכל מקום בגלות תיקנו סייגים מיוחדים הנדרשים עקב מנהגי המקום והתקופה, כדי לשמור ולשמר את יהדותם פן תיטמע בתרבות המקומיים (למשל האשכנזים שלא אוכלים קטניות בפסח לעומת הספרדים, וכן על זה הדרך). אלה המשיכו באופן זה גם פה בארץ!!! הם הבינו (כאילו דה..) שתרבות הגויים ומנהגי המקום נשארו כשהיו בתפוצות וכי הגלות הרוחנית עדיין רוחשת ומאיימת מסביב ומצריכתם לגדור גדר ולשמור משמרת ליהדות כדי שלא תאבד בין חוקות הגויים דוברי-עברית (כפי שקרה וקורה למשל לאחינו הדתיים-לאומיים, או למה שנשאר מה"דתיים" שזה בעיקר "לאומיים") עד שיבוא משיח צדקנו ויגאלנו ואז תיגמר הגלות כפי שכתוב בדיוק בתלמוד. הבנת עיוני?

בקיצור, "לא אתחלתא דגאולה ולא כאילו דכאילו", כמו שאומר הרב אמנון יצחק.

ולשאלתך, אני מעורב מבחינה אתנית. אמי ממוצא אשכנזי ואבי ממוצא גרוזיני (ספרדי ככל הנראה).
« עריכה אחרונה: יוני 03, 2009, 14:34:53 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »