שונות > מה שבראש
סקר: מה אתם אוהבים לעשות כשיש לכם חופשה?
DJ Luminus:
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 20, 2007, 23:25:50 ---
--- ציטוט של: underground על פברואר 20, 2007, 23:23:35 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 20, 2007, 23:18:47 ---
--- ציטוט של: underground על פברואר 20, 2007, 23:16:13 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 20, 2007, 23:13:03 ---מישהו פעם אמר לי שזה פורום של חילונים אבל אני חושב שאני החילוני היחיד פה :-\
--- סוף ציטוט ---
אחי אין דבר כזה חילוני,חרדי,מסורתי..כולנו יהודים!
--- סוף ציטוט ---
שמע זה לא נכון יש ויש אני לא אוכל כשר עושה "תועבה" כל הזמן ;D וכו' וכו'
ושים לב שאשכול של חופשה במקום שאנשים יכתבו ים חברים מסיבות עניינים כותבים לי "תפילין שיעור תורה..." עוד שניה אני נופל משעמום
--- סוף ציטוט ---
ולישחות עם דולפינים בישבילי זה שיא השיעמום..כול אחד ומה שהוא אוהב..מה הקטע..
--- סוף ציטוט ---
מי שוחה איתם בחייאת זה 300 שקל לשחות איתם אני נזרק שם על הפופים ושוטף את העיניים ב"דולפינות" בביקיני
וואי עשיתי לעצמי דודה עצבנית על אילת עכשיו - יאללה שיבוא כבר פסח!!!!!!!!! אני זז לשם
--- סוף ציטוט ---
חכה שתראה איזה חתיכות יש בחופי הים השחור ברומניה, פשוט לא להאמין. תחשוב מה אני רואה כשאני מתקלט שם בקיץ.
בייקר:
תמונות יפות.
אילת היא אופציה.אני הולך לים,לבריכה.
DolphinBoy:
--- ציטוט של: DJ Luminus על פברואר 20, 2007, 23:40:14 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 20, 2007, 23:25:50 ---
--- ציטוט של: underground על פברואר 20, 2007, 23:23:35 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 20, 2007, 23:18:47 ---
--- ציטוט של: underground על פברואר 20, 2007, 23:16:13 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 20, 2007, 23:13:03 ---מישהו פעם אמר לי שזה פורום של חילונים אבל אני חושב שאני החילוני היחיד פה :-\
--- סוף ציטוט ---
אחי אין דבר כזה חילוני,חרדי,מסורתי..כולנו יהודים!
--- סוף ציטוט ---
שמע זה לא נכון יש ויש אני לא אוכל כשר עושה "תועבה" כל הזמן ;D וכו' וכו'
ושים לב שאשכול של חופשה במקום שאנשים יכתבו ים חברים מסיבות עניינים כותבים לי "תפילין שיעור תורה..." עוד שניה אני נופל משעמום
--- סוף ציטוט ---
ולישחות עם דולפינים בישבילי זה שיא השיעמום..כול אחד ומה שהוא אוהב..מה הקטע..
--- סוף ציטוט ---
מי שוחה איתם בחייאת זה 300 שקל לשחות איתם אני נזרק שם על הפופים ושוטף את העיניים ב"דולפינות" בביקיני
וואי עשיתי לעצמי דודה עצבנית על אילת עכשיו - יאללה שיבוא כבר פסח!!!!!!!!! אני זז לשם
--- סוף ציטוט ---
חכה שתראה איזה חתיכות יש בחופי הים השחור ברומניה, פשוט לא להאמין. תחשוב מה אני רואה כשאני מתקלט שם בקיץ.
--- סוף ציטוט ---
אומרים שרומניה הולכת להיות ה"טורקיה" החדשה לישראלים נשמע מאגניף איך הקוזינות שם זורמות כמו בגרמניה למשל?
בייקר:
יש גם קזינו בנוסף לקוזינות.אגב סטיסטית אחוז הזונות במולדביה הוא הגבוה ביותר בכל הגוש המזרחי.
DJ Luminus:
--- ציטוט של: בייקר על פברואר 21, 2007, 01:13:10 ---יש גם קזינו בנוסף לקוזינות.אגב סטיסטית אחוז הזונות במולדביה הוא הגבוה ביותר בכל הגוש המזרחי.
--- סוף ציטוט ---
אתה בטח מתכוון לרפובליקת מולדובה. רק 65% מהאוכלוסיית מולדובה רומנים והשאר רוסים ואוקראינים ורוב הזונות באות מהחלק הרוסי והאוקראיני של האוכלוסיה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה