כתב נושא: הגזרה הצפונית הולכת ומתחממת מאמר של חבר בפורום אחר  (נקרא 1584 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
פורום יהדות fxp
יאללה אתמול חבר של אחי היה פה ובקיצור הוא בחטיבת גבעתי.. ובקיצור הוא אמר לנו אתמול שלפני חודש ישראל יפצצה בגבול לבנון סוריה נשק שסוריה עבירה לחזבאללה... ובקיצור כל הצבא הסורי התחיל ללהתקדם לכיון רמת הגולן יעני רצו לפתוח במלחמה בגלל זה.. ואז יקפצו אותו ואת כל החטיבה שלו מדרום... ובקיצור היה בלאגן אחד שלם... וגם בת דודה שלי היא בחייל הים בצפון... והיא אמרה השבוע שיש שמה בלאגן.. וכ'ו... וכל זה? מילה אחד לא אומרים בתקשורת בכונה.. כדאי לא לכניס תאנשים לפנקיה... וגם השבוע היה תרגיל גדול של חייל אוויר עשו לכולנו חור בראש.. כל היום היה מטוסים של חייל אוויר ומסוקים בשמיים... וגם בסוף החודש?? עושים תרגיל גדול... "שלא היה כמותו בישראל.." כל זה למה נראה לכם? סתם? כי משעמם להם?? ובקיצור?? כל השקט שיש עכשיו.. זה השקט שלפני הסערה... חכו ותיראו בשבועות הקרובים... תפתח הרעה מכיון צפון... איך כתוב בספרים הקדושים.. כל צדיקים? 99% איפה קבורים?? בצפון!!! למה?? כי הם ידעו שבאחרית הימים עם ישראל יסבול הרבה מכיון צפון.. אז הם רצו להיות קבורים שמה.. שככה הזכות שלהם תגן על ארץ...
אךךךךךךךךךך ירחם עלינו ה' תאמינו לי... תיראו איך בורא עולם מכין את הכל לקראת גוג ומגוג...תיראו איזה מתח יש עם ארצות הברית כל היום מדברים על זה "מסלול התנקשות עם ממשל אבומה..." ממתי קרה דבר כזה?? אין אין אין אין חכו ותיראו רק יגמר חג שבועות... עוד כמה שבועות.. ותיראו איזה בלאגן יתחיל.. איך בורא עולם יזעזע את כל עולם... בהפתעה זה יבוא.. בהפתעה זה יתחיל... בבום.. חכו ותיראו!!!

עכשיו צריך להתעורר!! ע-כ-ש--י-ו!!! לא שטילים יהיו באוויר עכשיו זה הזמן!! תמיד אווייבים שלנו מזכירים לנו "אנחנו רק בהפסקת אש... לא נגמרה המלחמה.. רק הפסקה!!! " עכשיו הם הולכים מפוצצים את לבנון בטילים.. את עזה בטילים... תיראו את אירן איזה טילים יש להם השבוע הם עשו ניסוי... תחשבו טיל כזה פוגע במגדילי עזריאילי... מה יקרה? אין אין אין מפחיד לדמיין!!! צריכים להתעורר!! להתחזק!! --ע-כ-ש--י-ו !! !לפני שיהיה מאוחר!!

השין שלי לכבוד ה' יתברך

http://rabenu.co.il/ordavid/qa/kdushat.shtml

כנסו! שמירת הברית--שמירת התורה!

בחורה? היא כמו סוד.. כמה שהיא שמורה יותר יתנו לה כבוד וערך יותר אבל אם היא מגלה את עצמה אז טיפת כבוד לא נותנים לה! אחותי? יופיך נמדד בצנעות!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סוריה לא יתחילו איתנו שום מלחמה על דעת עצמם הם יודעים שהצבא שלהם לא מסוגל להתמודד עם צה"ל

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מרוב שהוא רשם 'בקיצור' הוא קיצר לי את חוט המחשבה ולא הצלחתי לקלוט אותו במיוחד...
לדעתי לא תיהיה מלחמה עם סוריה, כבר ראינו שגם שהפצצנו את הכור אז הם רק דיברו ולא עשו כלום, הם רועדים מישראל
והם לא יעזו לתקוף בלי אירן...
הבעיה שאנחנו לא סומכים על הקב"ה ואנחנו סומכים על ארה"ב.