חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 27 בפברואר **
zipora:
חיים התכניות שלך באנגלית הם ה- STAND UP הכי טוב ששמעתי. אני מפיצה אותך בין כל ידידי. למרות שבכמה דברים איני מסכימה אתך.
אבל אני מסכימה בדבר העקרי שלגבי האיסלם אין פשרה כמו שלא הייתה פשרה לגבי הנציזם. הבעיה שרוב האנטלגנטים מבינים את הסבל של הערבים ולא של היהודים (ראיתי את האטימות כלפי הסבל של עקורי גוש קטיף) ואין שום אפשרות להסביר להם שהם יהיו ביחד עם הימנים אם חס וחלילה המוסלמים ינצחו.
כואב לי כי האם אתה יודע שישראל היא המקום השני במספר אבסולוטי של start ups
אנחנו טובים בטכנולוגיה וטפשים בחיים
אגב מה דעתך על אופרה וינפרי.
אלירן:
חיים שלום ,
מה יש לך להגיד על נטורי קרטא..האנטי ישראלים..ומה יהודי אמריקה אומרים עליהם..
וכשנעלה לשילטון..מה אתה חושב שצריך לעשות לנשיא איראן שקורא להשמיד אותנו!
popmart:
חיים שלום רב.
יש לי מספר שאלות בבקשה:
1. בכל תוכנית שלך take back America או JTF אתה מזכיר את ה web master הגאון היצירתי והמבריק של האתר שלנו מעברית אך אתה לא מזכיר את שמו. מי הוא?
האם תוכל לספר לנו עליו קצת?
2. האם יש לנו ידידי אמת בגבעת הקפיטול? מי הם? ומדוע אינם מנסים לרוץ לראשות המפלגות בהם הם חברים?
3. אני זוכר שהייתה סערה ציבורים באמריקה בעקבות מכרז שהוציא הפנטגון על אבטחת הנמלים הימיים בארה"ב ואמרו באותו זמן שחברה אמריקאית ערבית זכתה במכרז.אני יודע שקמה סערה ציבורית גדולה באמריקה אך אינני יודע כיצד הנושא הזה ניגמר.האם תוכל בבקשה לעדכן אותנו?
4. ידוע שבישראל יש לנו מנהיגים יהודונים בוגדים אנטישמיים אך לכולם מכנה משותף - בצעירותם הם היו באמת נאמנים לעם ולמולדת שלנו. למשל החזיר האנטישמי הבוגד יצחק רבין ימח שמו וזכרו גירש בכוח ערבים מהארץ בזמן היותו קצין בצה"ל.כנ"ל משה דיין. החזיר השמן הבוגד אריק שרון ימח שמו וזכרו היה קצין אשר הקים את יחידה 101 והיכה בערבים הנאצים בכל כוחו וידוע שבזמן כהונתו כאלוף פיקוד הדרום עזה הייתה מקום שקט במיוחד.
שמעון פרס אשר היה ממקימי הכור הגרעני בישראל...וכמובן שהרשימה עוד ארוכה.
מה לפי לדעתך יצר את המגמה הזאת של התנהגות פטריוטית בצעירותם ובוגדנות בזקנתם??
מה לפי דעתך קרה להם בדרך?
אני מאחלך לך כל טוב,
שאלוקים יברך אותך.
בברכת הבריאות ובכבוד רב,
אילן.
liorso:
שלום חיים.
א) האם יש לך איזושהי דעה ורעיון מה אפשר לעשות נגד הקרינה הרדיואקטיבית? יש לך טלפון סלולרי? אני מבין שבארה"ב זה לא עד כדי כך פופולרי אבל בישראל זו תופעה מאוד מדאיגה ואין מה לעשות נגדה. בכיתה שלי לכל ילד יש טלפון סלולרי. מה אפשר לעשות?
ב) לפני הרבה זמן דיברת על זה שזה לא טוב שכולנו "מעריצים" אותך כי זה פולחן אישיות (או משהו כזה אני כבר לא זוכר בדיוק מה אמרת אבל זה היה המסר) מצד שני לרב כהנא יש פולחן ממש מדהים בתנועה שלנו, אנחנו קוראים לעצמינו כהניסטים, תנועה כהניסטית וכו'... הבעיה שהרב כהנא מת וגם בנו ואנחנו צרכים עכשיו לעשות משהו לבד בלעדיי האדם הענק הזה. אומנם אנחנו הולכים בדרכו אבל לפי דעתי אנחנו לא אמורים לקרוא לעצמינו על שמו כמו שתלמיד הרב עובדיה לא קורא לעצמו עובדיסט או משהו כזה... אתה לא חושב כך?
ג) הפירוש של כ"ך הוא "כהנא לכנסת" (עוד פעם כהנא...) או "כולנו כהנא"?
עז77:
חיים שלום.
אני מאוד מתגעגע לפורום ומשתדל לבקר כשאני נמצא בסביבת אינטרנט
בזכות שהתוכניות בפורמט MP3 אני יכול גם להוריד אותם לאייפוד ולשמוע לפני השינה.
רציתי לשאול אותך מתי התחלת לחבוש כובעים ולמה?
וכמו כן האם חשבת להתראיין לערוץ 7 בעברית? ולאמצעי תקשורת אחרים בארץ?
אולי באמצעות העו"ד שלך בארץ שיוכל לארגן לך חשיפה גדולה יותר בארץ?
תודה וכל טוב,
היו לי עוד כמה שאלות שאינן רלוונטיות לישראל
ושאותם כתבתי בפורום האנגלי.
כל טוב, וברשותך אני אנצל את השידור לברך את כהנא צדק על עבודתו המצויינת בפורום וגם להאלקשי על תרומתו החשובה.
עז77.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה