כתב נושא: סרט אזהרה ומידע חשוב:התארגנות חיזבאללה והאיסלאם בדרום-אמריקה  (נקרא 1989 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

בעוד שבעיתונים ערבים שונים באנגליה, סעודיה וקטר. התחילו כבר להפיץ שהיהודים וישראל אשמים בהפצת שפעת החזירים כפי שתראו בקריקטורות המצורפות הצורר אחמדינג'אד לא שוקט על שמריו ומגיע השבוע לברזיל (כנראה לצרף אותם כחברים כפי שכבר עשה עם ונצואלה, בוליביה, קובה, פרגואי ובאופן סמוי גם את ארגנטינה). הדבר מהווה התפתחות מסוכנת ביותר לכל אמריקה , כי על פי דיווח מהסנאט האמריקאי, איראן תנסה לגרום לאנדרלמוסיה טוטאלית במערב, באמצעות דרום אמריקה. הגבול המשולש בין ארגנטינה, ברזיל, ופרגואי הופך מיום ליום לאיום אסטרטגי על יבשת אמריקה, ארה"ב ו העולם כולו - מדינת הטרור איראן בנתה באזור "מדינה בתוך מדינה" החיזבאלה הצליח לגייס ולהפעיל באזור אלפי מוסלמים המוכנים להתאבד בכל רגע נתון,ומוכנים להוציא אל הפועל את פיגועהים הרצחניים בו ברגע שאיראן תותקף, ולהבעיר את האזור כולו ובמיוחד בנגד המעצמה הגודלה ארה"ב של אמריקה - הכל כבר מוכן ומזומן מזה כשנתיים עוד ימי האיומים של בוש משנת תשס"ז - (2007).קל וחומר אם ישראל תתקוף היום בס"ד - רואים שהשם נותן ליהודים בדרום אמריקה הזדמנות: באותו שבוע שאחמדי מגיע לשם, הודיעו באל-על שמהיום יתחילו טיסות ישירות לישראל מדרום אמריקה. דבר שמעולם לא היה קודם לכן תמיד נסעו דרך אירופה. יהודים עזרו לעצכם ובואו לארץ הצבי לצפיה לחץ כאן (שימו לב לאיומים מדקה 9 ואילך) הטקסט של הסרט מצורף כשרות בהמשך הכתבה למטה מתחת לתמונות באנגלית ואחר כך בעברית

סרט "התארגנות החיזבאלה בדרום אמריקה"

חלק א'

טרור עם השפעה עולמית
המופעל מדרום אמריקה
מחקר זה יראה לכם עובדות מזעזעות
כתבנו נסע לשלש מדינות ומצא בגבול המשולש משהו שיכול להיות קו של טרוריסטים
וגם מקור למימון המלחמות במזרח התיכון, ושיכולות להגיע גם עד ארה''ב
הנה דווח ראשון

כותרת: חיזבאלה, איום טרור בדרום אמריקה

האזור הנידח הזה, בלב דרום אמריקה, מהווה מקלט עבור ארגוני טרור מסוכנים, אומר הממשל האמריקאי.
זהו הגבול המשולש, שרבים מתארים אותו כמקום הפקרות טוטאלית.

– “אנחנו מוסלמים, אני חיזבאלה, אנחנו מוסלמים, אנחנו נגן על עצמנו ועל המדינות שלנו אם משהו יתקוף אותנו''

לראשונה בטלויזיה, ובדווח מהגבול המשולש – הנמצא בין ברזיל, ארגנטינה ופרגואי – העדות של מי שאומר שאם חיזבאלה יבקש ממנו, הוא מוכן למות ע''מ לתקוף את ארה''ב. בפנינו מוסטפה קליל מרי, סוחר מלבנון ואחד מאנשי החזבאלה באיזור. הוא גר בסיודד דל אסטה, בצד של פרגואי בגבול המשולש.

– “אם הייתי עכשיו בעיראק, הייתי שם על עצמי פצצה והייתי מתפוצץ, אני לא מפחד, אני נולדתי כדי למות, לא נולדתי כדי לחיות, נולדתי כדי להגן על אדמתי, כדי להגן על אדמתי המוסלמית''.

עד המתקפות של ה-11 בספטמבר, חיזבאלה, אירגון הטרור השיעי שנוסד בשנת 82 בלבנון, היה אירגון הטרור שיותר אמריקאים רצח בעולם. המתקפה הקשה ביותר ארעה בשנת 83, בבירות, ובה מתו 241 אמריקאים.
יש להם צבא חזק עם אלפי מחבלים, יש להם הרבה נסיון בלחימה, מתאבדים ומתאבדות, ואף מאמנים ילדים בדרך זו.
שינאתם כלפי ישראל וארה''ב ברורה מאד.

אדוארדו לודורד הינו יועץ ב-CIA אשר דיווח באופן אישי על האיום הקיים בגבול המשולש.

–“יש שם קהילה של פנטים מסוכנים, אשר שולחים כסף למימון החיזבאלה, עם כסף זה הורגים אנשים ומתכננים פיגועים''.

הממשל האמריקאי אומר שהסוחרים הערביים באזור מעורבים בהברחה וזיוף של סחורות ושחלק מהרווחים נשלחים לחיזבאלה.

–“אנחנו מודאגים. החיזבאלה חדר לאיזור וחלק מכספי ההברחות מיועד למימון מיתקפות טרור''.

על פי דיווחים מוושינגטון, מחזור העסקאות השנתי בגבול המשולש נע בין 2 ל-3 ביליון דולר לשנה. משטרת פרגואי טוענת שלא קיים מימון או נוכחות איסלמית באזור.
– “אנחנו דורשים ראיות קונקרטות אשר יוכלו לפחות לבסס את הטענות של הממשל האמריקאי''.

שר הפנים בפרגואי, אשר מפקח על המשטרה במדינה, טוען שההברחות אשר עזרו כלכלית לחיזבאלה, הם כבר חלק מהעבר.

– “כל מה שנעשה עד לפני כ-20 שנה, ואשר הפך את האזור הזה למעין ''גן עדן מסחרי'', ובו יכולת להבריח אל תוך פרגואי סחורות מבלי לשלם מיסים, ומשם ''לייצא'' אותן סחורות למדינות השכנות, כל זה נגמר''.

– “שר הפנים שלנו הוא פושע, עבריין. הוא לא יכול לטעון שאין כאן הברחות כשזה בשגרה שלנו, ביום יום מולנו''.

אדוארדו ארסה, עיתונאי מפרגואי אומר שהמימשל בפרגואי ניקנה על ידי המבריחים, כך שאין לחיזבאלה מה לדאוג.

ניתן להבחין באופן ברור בהברחת הסחורות המתרחשת בגבול המשולש, כשאלפי אנשים חוצים עמוסי סחורות ללא תשלום מיסים. אנחנו גם צילמנו את המבריחים הגדולים – אשר לטענת ממשלת פרגואי אינם קיימים כלל – וראינו אותם מעמיסים סחורות בכמויות אל תוך משאיות – זה יכול להיות נשק, סמים או כל מוצר אחר.
ולגבי המימון לחיזבאלה, הגענו למסגד הזה, ומצאנו את הראיות שהמשטרה המקומית אומרת שלא מצא לאחר שנים של חקירות. שם שוחחנו עם האחראי למסגד אשר העדיף להתראיין באופן אנונימי.

–“כשהאמריקאים טוענים שהמסגדים והערבים כאן, שולחים כסף לחיזבאלה, זה נכון?”
''הם חייבים לשלוח", עונה האחראי.
אנו שואלים שוב: “מסגד שיעי, היה מממן את החיזבאלה, שולח לו כסף?”
"הוא חייב לממן אותו", עונה לנו.

הרבה מוסלמים באזור טוענים שהם שולחים כסף לחיזבאלה ע''מ לעזור למשפחות שלהם. אבל הממשל האמריקאי אומר שאם כסף זה עובר דרך חזבאלה, יהיה עליו כתם של דם.

כאן באסונסיון, בירת פרגואי, רשויות המדינה מדגישים שהם עושים הכל כדי להיאבק בטרור, כולל חיזבאלה.
אבל אימרות משטרת פרגואי לא ממש מדאיגות פעילי חיזבאלה כמו מוסטפה, שאומר שהוא מוכן אפילו לערוך פיגוע התאבדות.

“אני לא אפחד, נולדתי כדי למות, אם יכריחו אותי אשים עלי פצצה, אני אתפוצץ, נגד היהודים, נגד ארה''ב, נגד כל אחד שיתקוף אותי, אני לא אפחד".

ההתבטויות שלו מזעזעות, שנאתו והאיומים שלו הם ברורים מאד.

“כמו שאמרתי לך, אני נולדתי כדי למות, אם יגידו לי עכשיו לך תתקוף את בוש, אני הולך ותוקף, אם הוא גבר שיבוא מולי פנים אל פנים".

חיזבאלה הוא אירגון מסוכן, אומרים המומחים, כי הופכת את הרטוריקה הזאת, למציאות.

חלק ב'

אנו ממשיכים בכתבתנו על המחבלים האיסלמים בדרום אמריקה.
הם כבר גרמו לים של דם בארגנטינה, והיעדים הבאים יכולים להיות אפילו בארה"ב.
כתבנו מדווח מהגבול המשולש, מקום שבאור יום, מאיימים בפיגועי התאבדות.

שנת 92'. פיגוע נגד שגרירות ישראל בבואנוס איירס. היכרות ראשונית של הארגנטינאים עם החיזבאלה. 29 הרוגים וחיפוש נואש אחרי השורדים.

שנת 94'.
המרכז הקהילתי היהודי בבואנוס איירס, ה-AMIA. האימה חוזרת.

“יש המון אנשים מתים. אינני יכולה להגיד יותר כרגע''.

זוהי המכה השנייה של החיזבאלה. וזהו פיגוע הטרור הקשה ביותר בתולדות ארגנטינה.

“נגד מי הם? נגד כל העולם? יש שם יהודים, נוצרים, הכל''.

85 אנשים נרצחו בפיגוע זה, והתמונות הקשות זיעזו את העולם.

חוסה אדסקו, המייצג את מרכז AMIA, יודע יותר טוב מכולם למה צריך לפחד מחיזבאלה. מעולם לא שכח את יום הפיגוע, ואת החברים הרבים שאיבד שם.

“ראיתי את הבינין הרוס לחלוטין, הצעקות, הבכי, אנשים מתרוצצים, קאוס טוטאלי, אי אפשר לתאר את זה''.

זוהי הסיבה לשוק שלו כשהוא שומע את מוסטפה מרי, כשאומר, שאם חיזבאלה יבקש ממנו, לא יחשוב פעמיים ויבצע בעצמו פיגוע.

“מה היה קורה עם בוש תוקף את איראן?
"חה, העולם נשרף. אם בוש תוקף עם פצצה אחת את איראן, אתם תראו מה יהיה. כאן בפרגואי, בארה''ב, בקנדה, בכל העולם, מלא ערבים. פצצה אחת באיראן, ואתם תראו, העולם יישרף. מגיעה הוראה, כל הערבים כאן ובכל העולם, ישימו עליהם פצצות. בכל העולם".

התובע הכללי בארגנטינה מסביר איך נשיא איראן דאז, נתן באופן אישי את ההוראה לבצע את הפיגוע בבואנוס איירס, שבוצע על ידי מחבל מתאבד מהחיזבאלה. קיים חשש שזו היתה נקמה של איראן נגד ארגנטינה על כך שהחליטה להפסיק את שיתוף הפעולה הגרעיני עם איראן.

התובע הכללי בארגנטינה חוקר כעת את התפקיד של הגבול המשולש, בפיגוע זה.
"אין שום ספק שקיים קשר בין הפיגוע לגבול המשולש'' – אומר אלברטו ניסמן, התובע הכללי. הגבול המשולש הוא האזור שמקשר בין ברזיל, ארגנטינה ופרגואי. קיימת קהילה מוסלמית מאד גדולה שם.

לטענת התובע, כל המבצע נוהל על ידי מפקד מהחיזבאלה מהגבול המשולש.

“האיש הזה היה המפקח של כל המבצע. היו מעדכנים אותו בכל צעד של הקבוצה שנכנסה לארגנטינה כדי לבצע את הפיגוע. הוא היה עוקב אחרי הקבוצה, מתעדכן, וכנראה גם נותן הוראות''.

הקשר השני לאזור זה הוא, לפי ניסמן, שהמחבל המתאבד עבד דרך הגבול המשולש לפני הפיגוע כדי לקבל הוראות.

אם חיזבאלה תקף כבר פעמיים, הוא יכול לתקןף שוב.
מה היה יכול להביא למתקפה רצחנית נוספת?

אליאס יאסין, הוא לבנוני הגר בגבול המשולש. הוא צופה בחדשות המזרח התיכון כל היום, ואומר שהמלחמה בעיראק גורמת לכעס אדיר במוסלמים בדרום אמריקה.

“זו טעות, טעות חמורה, והם לא רוצים להודות. מתים אזרחים חפים מפשע".

אבל מוסטפה חוזר ואומר, שהקש שישבור את גב הגמל, תהיה מתקפה נגד איראן.

“אם יתקפו את איראן, תוך 2 דקות בוש מת. המדינה שלו, אנדרלמוסיה טוטאלית. תתחיל מלחמה, הדם יגיע עד המותניים אם יתקפו איראן. אם בוש יזרוק פצצה אחת...לאיראן יש אלפי פצצות, יותר מאשר לארה''ב''.

המומחים אומרים שהגבול המשולש הוא מקום מקלט אידאלי עבור מחבלים, המקום האידאלי להסתתר מהחוק.

אנו עומדים כאן באמצע הגשר המחלק בין ברזיל לפרגואי. בסוף הגשר, רואים את ברזיל, כל האנשים האלו הולכים לשם. בצד השני רואים את פרגואי, ciudad del este. הבנינים האלו בסוף זה כבר ברזיל.

אפשר לעבור ממדינה למדינה ללא מסמכים, אפשר לשכור אופנוע כדי לחצות את הגבול. אני עולה על אפנוע בפרגואי, הולך לברזיל וחוזר מבלי שאף אחד יבקש ממני דרכון.

משטרת פרגואי אומרת שמחבלי החיזבאלה יכולים גם למצוא דרך להסתנן בתוך ארה"ב כדי לבצע שם פיגוע.

“משמחוץ לחוק, יודע איך לעקוף את בדיקות הביטחון, יכול לקנות דרכונים, יכול לזייף דרכונים".

“בוש הוא כלב, עולה מעלה מעלה, רוצה לדרוך על כל העולם".

זה איום שאנחנו רואים אותו בדרום אמריקה, אבל שמחר, יכול להגיע גם לארה"ב.

למרות כל הראיות האלו, ראש ממשלת ברזיל חזר ואמר שלא קיימת שום בעיה של אירגוני טרור בגבול המשולש.
אולי היה כדאי שיגיע בעצמו למקום ויראה במו עיניו.
מחר אנו נראה את תגובת הממשל האמריקאי למה שקורה בגבול המשולש, ולצמיחת החיזבאלה בדרום אמריקה, במיוחד בונצואלה, דבר שבוודאי יפתיע רבים.

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!