כתב נושא: דעתכם לגבי שירות צבאי  (נקרא 7751 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יאיר .ב.

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« ב- : מאי 10, 2009, 17:18:56 »
רציתי לשמוע את דעתכם לגבי שירות צבאי בצה"ל מן הסתם

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #1 ב- : מאי 10, 2009, 18:05:41 »
לי קשה לי ואני לא מבין למה הכיפות הסרוגות יש כאלה מהם שלא עושים שירות מלא של שלוש שנים אלא רק שנה וחצי שירות מסלול של "ישיבת הסדר"
ולמה לא רואים הרבה דתיים לאומיים בחיל הים או בחיל האויר
אני מאוד מאוד מעריך את זה שהם הולכים ליחידות הלוחמות לגולני לצנחנים לגבעתי,אבל למה רק לשנה וחצי ולא לשלוש שנים מלאות
[gif[/img]

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #2 ב- : מאי 10, 2009, 21:47:46 »
יש לשרת בצבא אנחנו לא חרדים פחדנים(למעט הנח"ל החרדי).
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #3 ב- : מאי 10, 2009, 21:54:29 »
(כמובן שדעותיי אינן מייצגות את כלל חברי הפורום)

אם צה"ל היה מבצע את הנדרש ממנו
אז הייתי ממש שלם עם שרותי הצבאי
מה שלא קרה...

2 אפשרויות:
1. לשרת במה שניתן ולבזבז את הזמן
    ולצאת ידי חובת התשקורת - שתרמת למדינה.

2. להמשיך להיות יהודי ולתרום לעם ישראל בקיום התורה והמצוות
   בהליכה בדרכי האבות.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #4 ב- : מאי 10, 2009, 22:24:52 »
מצווה גדולה לשרת בצבא..כמובן רק לפי חוקות התורה!

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #5 ב- : מאי 10, 2009, 23:39:20 »
אין ספק שמצווה גדולה לשרת בצה"ל אבל כיום בצה"ל יש כמה בעיות שלי בתור דתי מאד קשה איתן ואני אפרט:
1. כשרות: מי שחושב שהל כשר בצה"ל טועה ומטעה! ואני אתן דוגמה אחת מיני רבות שנתקלתי בהן בשירותי הצבאי:
הייתי במעצר ולמי שלא יודע במעצר אין סכו"ם כדי שחיילים לא ינסו להתאבד, אז היינו אוכלים עם כפות בשר ועם סכו"ם חד-פעמי חלב.
את האוכל והסכו"ם החד-פעמי היינו מביאים מהבסיס(הייתי במעצר ענתות שנמצא בתוך בסיס של מ"צ) פעם אחת התורנים שהלכו להביא את האוכל שכחו להביא את הסכו"ם החד-פעמי וזה בערך 10 דקות הליכה לכל כיוון אז כל החיילים אמרו שנאכל בכפות הבשריות חלב! המפקד שאל אם יש למישהו התנגדות ואני אמרתי שלי יש התנגדות וכולם קפצו עלי, ברוך ה' שנתן לי את הכח להתמודד איתם ולא הסכמתי בשום פנים שיאכלו עם כפות בשריות חלב(רח"ל) בסופו של דבר התורנים הלכו להביא סכו"ם חד-פעמי והכל היה בסדר, אבל זה גרם לי לתהות כמה פעמים קרו מקרים דומים ולא היה מישהו שהתנגד... זאת דוגמה אחת ויש לי עוד הרבה דומאות חמורות.

2.צניעות: למה אני בתור חייל דתי שרוצה לשרת שלוש שנים צריך לשרת עם בנות? למה צריכות להיות לי מדסניקי"ות שהולכות עם מכנסיים כ"כ צמודות ואני מריך לראות להן  את כל האני לא יגיד מה...

3.תפילה: ושוב אני חוזר למעצר... היה לנו שם 35 דקות להתפלל(במניין) מהרגע שהעירו אותנו! אתם מבינים נניח שהעירו אותנו בחמש, בחמש שלושים וחמש אנחנו גבר צריכים להיות אחרי תפילה! נשמע הגיוני?? לי לא!(אני בטוח שלא בכל המקומות זה ככה אבל יש מקומות כאלה וזה חמור)

4.הצצבא הוא הערך העליון: הצבא והמדינה הם הערך העליון, התורה....מקום שלישי במקרה הטוב... ושוב אני שואל למה מחייבים אותי לציית לפקודות שנוגדות את אמונתי??? דרך אגב לפי החוק המטכ"לי(שהצבא בעצמו חוקק) אסור לתת לחייל פקודה שנוגדת את אמונתו ככה שאסור להם לתת לי פקודה לגרש יהודים ולסייע בכך למסור שטחים מארצנו הקדושה לעם אחר(שלא לדבר על מחבלים)

5. "כוחי ועוצם ידי": בצבא אוהבים להגיד כמה אנחנו חזקים ואיך ניצנחנו בכל המלחמות... משום מה תמיד שוכחים שיש עוד איזה מישהו שם למעלה שבזכותו ניצנחו... זה אולי נראה לכם שטותי אבל הצבא מוציא ממך את האמונה... בקיצור ככלל הצבא הוא דבר  נוראי לחייל דתי....

ועכשיו לשאלה אם לשרת בצא או לא??? אני עדיין לא סגור... מצד אחד חייבים לשמור על העם אבל מצד שני איך שהצבא הזה מתנהל אני לא בטוח אם זה שווה את זה... אני אגיד לכם מה הרגשתי בתור חייל... המ"פ שלי שאל אותנו אם אנחנו גאים לשרת בצה"ל רוב החיילים אמרו לו שכן, אני אמרתי לו בפשטות אני מאד גאה לקחת חלק בשמירה על עם ישראל ועל א"י אבל אני לא גאה להיות חלק מהמערכת שנקראת צה"ל.

בסופו של עניין אני לא בטוח אם סרבנות לגיוס תפתור את הבעיה אבל חייבים למצוא דרך לפתור את הבעיה הדתית והמוסרית בצבא!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #6 ב- : מאי 11, 2009, 13:10:56 »
ראשית תנאי מעצר,מאסר,כלא אינם תנאים רגילים.שנית לבוש המד"סיות לפי הפקודות אמור להיות צנוע,אותי אימנו מד"סיות במדים מלאים.אני כל שירותי הצבאי לא ראיתי אף חייל או חיילת בטי שירט אלא להפך מי שאפילו הוריד כומתה נשפט.אצלי הרמטכ"ל היה רפול והיתה משמעת ברזל.
אצלנו היתה תופעה הפוכה של ניצול התפילות לרעה להשתמטות ממסדרים ועבודה.אנחנו התעורננו מוקדם בבוקר וחיילים חילונים רימו ואמרו שהם הולכים להתפלל ואנחנו נחפזנו בכל והם בכלל לא היו דתיים.הם ניצלו את הדת להשתמטות.
לגבי גירוש סרב פקודה!אני אישית סרבתי פקודה למשל כשבריאותי היתה בסכנה.
אצלנו משכו שעה בתפילה ולא חזרו לעבודה,התפללו ונשארו לדבר ולרכל.
יש חיילים מאמינים והם מתפללים ומנצחים בקרב בעזרת האמונה.אפילו נפוליאון לא זלזל בכוחה של האמונה.חיילים נהרגו על קידוש השם!
אם הצבא מוציא ממך את האמונה האמונה שלך חלשה,להפך שים אחד כמו האלקשי או הגולה בצבא והם יחזירו בתשובה המונים.
לא הייתי ממליץ לך להכנס לכלא בכלל גם לא באזרחות כי בכלא יכול להיות שלא רק שלא יהיו לך כף כשרה אלא לא יהיה אוכל בכלל ובמקום מד"סית חטובה במכנסונים קצרים תשב בתא עם הומו שרירי סוטה מין.כלומר הכלא לא מומלץ לאנשים דתים ואז באמת תתפלל לאלוקים שיציל אותך.
תראה במד"סית מבחן מאלוקים וכמו שאתה הולך ברחוב ורואה אישה במכנסונים רחמנא ליצלן או במכולת או בסופרמרקט או באוטובוס או בקניון ומתעלם וממשיך ללכת אז תשמח שעמדת במבחן.
המדס"ית שלי נראתה כמו גורילה בגן חיות והתפללתי לאלוקים שלא אצטרך להסתכל עליה כדי לא לקבל נקע בעין...השערות שלה כיסו את המכנסים שלה וכך הצניעות נשארה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #7 ב- : מאי 11, 2009, 13:30:28 »
הדבר הכי חשוב בחיים זה צבא, אולי אני אומר את זה כי אני לפני ואין לי נסיון אבל מבחינתי זה ככה, ערך עליון
ומי שיכול להיות לוחם צריך ללכת על זה
ומי שמשתמט הוא אפס מוחלט.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #8 ב- : מאי 11, 2009, 17:09:31 »
ראשית תנאי מעצר,מאסר,כלא אינם תנאים רגילים.שנית לבוש המד"סיות לפי הפקודות אמור להיות צנוע,אותי אימנו מד"סיות במדים מלאים.אני כל שירותי הצבאי לא ראיתי אף חייל או חיילת בטי שירט אלא להפך מי שאפילו הוריד כומתה נשפט.אצלי הרמטכ"ל היה רפול והיתה משמעת ברזל.
אצלנו היתה תופעה הפוכה של ניצול התפילות לרעה להשתמטות ממסדרים ועבודה.אנחנו התעורננו מוקדם בבוקר וחיילים חילונים רימו ואמרו שהם הולכים להתפלל ואנחנו נחפזנו בכל והם בכלל לא היו דתיים.הם ניצלו את הדת להשתמטות.
לגבי גירוש סרב פקודה!אני אישית סרבתי פקודה למשל כשבריאותי היתה בסכנה.
אצלנו משכו שעה בתפילה ולא חזרו לעבודה,התפללו ונשארו לדבר ולרכל.
יש חיילים מאמינים והם מתפללים ומנצחים בקרב בעזרת האמונה.אפילו נפוליאון לא זלזל בכוחה של האמונה.חיילים נהרגו על קידוש השם!
אם הצבא מוציא ממך את האמונה האמונה שלך חלשה,להפך שים אחד כמו האלקשי או הגולה בצבא והם יחזירו בתשובה המונים.
לא הייתי ממליץ לך להכנס לכלא בכלל גם לא באזרחות כי בכלא יכול להיות שלא רק שלא יהיו לך כף כשרה אלא לא יהיה אוכל בכלל ובמקום מד"סית חטובה במכנסונים קצרים תשב בתא עם הומו שרירי סוטה מין.כלומר הכלא לא מומלץ לאנשים דתים ואז באמת תתפלל לאלוקים שיציל אותך.
תראה במד"סית מבחן מאלוקים וכמו שאתה הולך ברחוב ורואה אישה במכנסונים רחמנא ליצלן או במכולת או בסופרמרקט או באוטובוס או בקניון ומתעלם וממשיך ללכת אז תשמח שעמדת במבחן.
המדס"ית שלי נראתה כמו גורילה בגן חיות והתפללתי לאלוקים שלא אצטרך להסתכל עליה כדי לא לקבל נקע בעין...השערות שלה כיסו את המכנסים שלה וכך הצניעות נשארה.

איזה אנשים קשים אתם... מדובר בבחורות יפות! אם לא הייתי יכול להסתכל על בחורות כל היום כדי להשאר צנוע לא הייתי יוצא מהמיטה בבוקר...

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אסור להסתכל על נשים
« להגיב #9 ב- : מאי 11, 2009, 17:38:00 »
בס"ד

לma4 אסור ליהודי להסתכל על נשים כי זה איסור מהתורה "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עינכם" כי אם חלילה יהודי יסתכל על בחורה אז יהיו לו הרהורי-עריות רחמנא-ליצלן.
רשום "עין רואה ולב חומד וכלי מעשה-גומרים".

העין רואה את הזונה והלב מיד חומד אותה ומהרהר בה,לכן צריך לשמור על העיינים.
שתבין פגם-הברית זה איסור חמור-מאוד זה בגדר "יהרג ובל יעבור" שאדם מצווה למסור את נפשו אם מכריחים אותו לעשות את העבירה.

וחוץ-מזה אתה כביכול נהנה אתה נהנה לכמה דקות ואחרי זה סובל המון בכל מינ צרות-וייסורים כמו:דכאון,ריקנות,קשיי-פרנסה,חרדות,מידות-רעות וזה מלבד הטומאה הגדולה שהעבירה-הזאת גורמת למי שעושה אותה.

וכמובן שכחתי את העונש בעולם-הבא שאם הייתם קוראים מה מחכה למישהו שפוגם-בברית ומסתכל על נשים וזימה.
כמובן שמדובר רק על מי שלא עשה תשובה.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אסור להסתכל על נשים
« להגיב #10 ב- : מאי 11, 2009, 17:49:27 »
בס"ד

לma4 אסור ליהודי להסתכל על נשים כי זה איסור מהתורה "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עינכם" כי אם חלילה יהודי יסתכל על בחורה אז יהיו לו הרהורי-עריות רחמנא-ליצלן.
רשום "עין רואה ולב חומד וכלי מעשה-גומרים".

העין רואה את הזונה והלב מיד חומד אותה ומהרהר בה,לכן צריך לשמור על העיינים.
שתבין פגם-הברית זה איסור חמור-מאוד זה בגדר "יהרג ובל יעבור" שאדם מצווה למסור את נפשו אם מכריחים אותו לעשות את העבירה.

וחוץ-מזה אתה כביכול נהנה אתה נהנה לכמה דקות ואחרי זה סובל המון בכל מינ צרות-וייסורים כמו:דכאון,ריקנות,קשיי-פרנסה,חרדות,מידות-רעות וזה מלבד הטומאה הגדולה שהעבירה-הזאת גורמת למי שעושה אותה.

וכמובן שכחתי את העונש בעולם-הבא שאם הייתם קוראים מה מחכה למישהו שפוגם-בברית ומסתכל על נשים וזימה.
כמובן שמדובר רק על מי שלא עשה תשובה.

אני לא יודע בן כמה אתה אני מניח שאתה מעל גיל 16, כשאתה רואה אישה יפה אתה מזיז את המבט בגלל שאתה פוחד להכנס לדכאונות?  כי ה' יעניש אותך?,הוא ברא אותה לא אתה. אילו מן חיים אלה? כשאני רואה אישה יפה זה מרומם את הרוח.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #11 ב- : מאי 11, 2009, 17:58:24 »
אני לא יודע בן כמה אתה אני מניח שאתה מעל גיל 16, כשאתה רואה אישה יפה אתה מזיז את המבט בגלל שאתה פוחד להכנס לדכאונות?  כי ה' יעניש אותך?,הוא ברא אותה לא אתה. אילו מן חיים אלה? כשאני רואה אישה יפה זה מרומם את הרוח.
אתה ויוסי שתיהיו בריאים טוחנים מים, ההשקפה שלכם לגבי התורה שונה לגמרי ואין לכם מה להתווכח לדעתי כי אתה בא מעולם ששונה משל יוסי
שלא תבין אני כמוך גם אני כל הזמן מסתכל על בנות יפות ומתחיל עם בנות אבל זה איסור בתורה, וזהו- זאת עובדה ואתה יכול לקבל אותה או לא.
אל תיהיה פילוסוף ותנתח את האיסור הזה, זאת המציאות ויש בזה הרבה דברים חיוביים ואני תאמת גם אוהב לראות בנות צנועות, אבל הנושא של הדיון הזה זה לגבי השירות הצבאי ולא על נשים...

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
זו הנאה מצד הסטרא-אחרא
« להגיב #12 ב- : מאי 11, 2009, 18:04:32 »
בס"ד

שאדם נהנה מיופי של נשים זאת הנאה מצד-היצר-הרע.
ליהודי יש נפש-בהמית ונפש-אלוקית(נשמה) הנפש-הבהמית רוצה תאוות(מין ונשים,כסף,אוכל,כבוד) ואילו הנשמה שהיא חלק אלוקה ממעל כן כן יש בך ובכל יהודי/ה חלוק אלוקי! מואסת בעולם-הזה ורוצה את המזון הרוחני שלה שהוא לימוד-התורה וקיום-המצוות.

ובקשר לשאלתך אם זה לא קשה לי לא להסתכל על נשים-יפות,אני יגיד לך תאמת אני גם אוהב נורא נשים יפות אבל מה לעשות שכך אבי שבשמיים ציווה עלי ואסר עלי להסתכל ולחמוד את מה שהוא לא שלי?
לשם-כך צריך להתחתן ולעשות את-זה בהיתר ובטהרה אחרי חופה-וקידושין.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
כל העונשים של אדם שפוגם-בברית כנסו-ותקראו
« להגיב #13 ב- : מאי 11, 2009, 18:23:43 »
מביא מבול לעולם
2חייב מיתה
3כאילו הוא שפוך דמים {רוצח}
4 כאילו הוא עובד עבודה זרה
5 הוא בנידוי
6 הוא נקרא מומר לכל התורה
7 אין מכניסים אותו במחצתו של הקב"ה
8 עובר על לא תנאף
9 אין לו חלק לעולם הבא
10 עובר על "לא יהיה לך אלוקים אחרים.." ועל "לא תשתחווה להם..."
11 כיאלו משקר בשמו של הקב"ה
12אין לו חלק באלוקי ישראל
13מערער ומחשיך בנין יסוד נשמתו
14 משקר בקב"ה ומנותק מהתקשרותו
15עובר על "לא תעשה לך פסל.."
16 מטמאים אותו בכל מיני טומאות.
17 גורם שברית העליון ישתעבד לסטרא אחרא
18 מושכין אותו לגיהנום בגלל הפגם הזה ויתר עונותיו
19 נקרא רע
20 אינו זוכה לראות פני השכינה ולהכניס בפלטרין של מלך
21 אינו זוכה לחלום טוב
22 גורם שהקדוש ברוך הוא יתפרש מישראל
23 גורם לעצירת הגשמים
24 הקב"ה נקום על פגם הברית יותר מכל עבירות
25 נוקמין ממנו בחרב נוקמת נקם הברית
26 נעשה פגום בכל כללות גפו ונשמתו
27 רואי למיתות משונות
28משקין אותו בכוס התרעלה
29 בזה מאוס הקב"ה יותר מכל עונות
30 על ידי פגם זה אין קיום לשמים וארץ
31 מסלק ברכות מעולם
32 גורם שישלטו הגויים בישראל
33 כל הצרות שיש לו באות עליו בגלל עוון הזה
34 גורם גלות לעצמו
35 עוקר נשמתו מרשות הקדושה לרשות הטומאה
36 גורם גלות לשכינה
37 נאבד ממנו נשמתו הקדושה
38 מוצא מכלל האדם
39 -א-י-נ-ו- -י-ו-צ-א- -מ-ג-י-ה-נ-ו-ם --ל-ע-ו-ל-ם!! {תיראו מה זה}
40 זה הפגם קשה לפני הקב"ה יותר מכל העבירות
41 תשבתו קשה יותר מכל עבירות
42 נאבד ממנו צלם אלוקים
43 צורתו מתחלפת בדמות בהמות וחיות טמאות
44 מסתלק ממנו השם הקדוש ושורה עליו השטן
45 יוצא חס וחלילה מכלל ישראל
46 כל בלבולי מחשבות וספיקות אמונה מעוון הזה!!
47 מסלק ממנו מורא שמיים
48 נעשה קשה לשכינה
49 אין יחדו יחוד
50 ארבע קליפות טמאות שולטות עליו!
51 מושגח בבחינת אחוריים
52 מולד בנים רשעים
53 עיקר חיבוט הקבר בשביל עוון הזה
54 אי אפשר לו לברר נציצות הקדושה
55 לא יזכה לגאולה ולתחית המתים ולאלף השביעי {אמאלההההה תיראו מה זההההההה }
56 נידון בצואה רותחת
57 כאילו עוקר ומחריב יסוד העולם
58 נעשה חלק מסטרא אחרא ונותן בו כוח לשלוט בעולם
59 מסלק חיות מעולמות העליונים
60 נגורם פירוד בשכינה הקדושה
61 גורם להרבות סטרא אחרא
62 ת-י-פ-ל-ת-ו -א-י-נ --מ-ת-ק-ב--ל-ת!!!
63 על ידי הפגם הזה אינו זוכה להתפלל כראוי
64 מאותם טיפות שיצאו לו נבראות קליפות של חזיר וכלב {דברים של קבלה...}
65 גורם מחדש שבירת הכלים
66 נסתם ממנו מעינות חוכמת התורה
67 מתדבקים בו כל המידות הרעות!!!!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #14 ב- : מאי 11, 2009, 19:32:11 »
האיסור קיים
גם מי שלא מאמין יישפט ויקבל גזר דין

אם מישהו בוחר בטוב מה טוב
ואם לא, חבל על חייו המבוזבזים - וכל הקלקול לעם ישראל

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #15 ב- : מאי 11, 2009, 19:51:14 »

כל יום אני אומר "אל תביאני לידי ניסיון".... אנחנו לא אמורים להכניס את עצמנו למקום שאנחנו יודעים שככה מתלבשים ובקשר לתנאי מעצר יש לי מספיק סיפורים גם מהשירות הרגיל ולא מהמעצר למרות שזה לא משנה גם במעצר צריכים לתת לי לאכול כפי האמונה שלי

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #16 ב- : מאי 11, 2009, 20:59:14 »
יוחאי צודק בהחלט
הבעיה המרכזית בצבא היא שהוא לא מתנהג כצבא יהודי אמיתי
ולכן אוסרים על הרצאות דתיות כלשהן - למרות שזוהי זהות הלוחם
ועליה הוא נלחם ומגן

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #17 ב- : מאי 11, 2009, 22:30:30 »
רן,אישה מכוערת זה גם עריות?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יאיר .ב.

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #18 ב- : מאי 11, 2009, 22:56:38 »
יוחאי צודק בהחלט
הבעיה המרכזית בצבא היא שהוא לא מתנהג כצבא יהודי אמיתי
ולכן אוסרים על הרצאות דתיות כלשהן - למרות שזוהי זהות הלוחם
ועליה הוא נלחם ומגן
צריך להתחשב גם בלא יהודים מתגייסים  יש דרוזים ונורים חוץ מזה יש המון חיילים לא מאמינים גדולים

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
יוסי אסור להסתכל גם באשה מכוערת
« להגיב #19 ב- : מאי 11, 2009, 23:33:38 »
בס"ד

רשום שאדם צריך להתרחק מן הנשים מאד-מאד ואסור לו להנות מיופי של נשים.
רשום בגמרא:"אין יצר-הרע שולט אלא במה שעיניו רואות" כלומר אם לא תסתכל על נשים לא תרצה לפגום-בברית.

לצערנו-הרב היום הכל פרוץ בטלוויזיה,בעיתונים,באינטרנט ברחוב ואיפה לא? לכן האדם צריך לשמור את עיניו כדי שלא יכשל באיסור ראיה של נשים ושלא יהיה לו מכך שהוא רואה נשים שמתלבשות בפריצות הרהורי-עריות רחמנא-ליצלן.

רשום "הרהורי-עבירה קשים מעבירה" כי ההירהורים פוגמים בנשמה שהיא העיקר ואילו המעשה עצמו של העריות פוגם ומחליש את הגוף ומטמא את הנפש.
צריך להבין שהסתכלות בנשים ובעריות זה איסור מדאורייתא ולא מנהג חסידות שנאמר "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עינכם" וחז"ל פירשו שאחרי לבבכם זאת מחשבת מינות ואחרי עינכם זה זנות.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #20 ב- : מאי 12, 2009, 06:58:51 »
צריך להתחשב גם בלא יהודים מתגייסים  יש דרוזים ונורים חוץ מזה יש המון חיילים לא מאמינים גדולים
אסור להתחשב באף אחד כשזה מגיע למצוות
אסור להחניף לרשעים, ראה מה נכתב ב'אור הרעיון' על כך.

אם מישהו חילוני וזה לא מוצא חן בעיניו שיסרב פקודה

וגם לבני המיעוטים הזרים יש חובה לציית לפקודות הללו
אחרי הכל הם צריכים להגן על ישראל, יעשו זאת בעברה?

עדיף שהם לא יהיו לוחמים בכלל - אלא רק יהודים צדיקים וקדושים בלבד.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #21 ב- : מאי 12, 2009, 10:20:15 »
דרוזי יהרוג אישה שלא מתלבשת בצניעות.אבל אם אישה מתלבשת צנוע אסור לי להסתכל עליה?מה עלי לעשות כשאני פוגש אישה להפנות את המבט הצידה?האם מותר לי ללחוץ את ידה נניח בראיון עבודה?בחתונה?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ליוסי היקר כנס
« להגיב #22 ב- : מאי 12, 2009, 14:03:17 »
בס"ד

אסור להסתכל גם באשה שלבושה בצניעות.
וחס-ושלום אסור ללחוץ יד לאשה זה איסר מדאורייתא של "איש איש אל כל שאר בשרו לא תקרבו לגלות ערווה" רשום שגם מי שנוגע אפילו נגיעה קטנה בכוונה באשה אז הוא מטמא את עצמו ומרחיק את השגחת הקדוש ברוך-הוא ממנו.

ואם אשה נאה עוברת לידך פשוט אל תסתכל עליה תביט ישר בדרך והיא תחלוף לה.
ואם אתה נמצא במקום פרוץ שיש שם המון פריצות ונשים לא-צנועות אז חובה עליך לעצום את העיינים ולברוח משם כמו מאש.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #23 ב- : מאי 12, 2009, 20:50:08 »
אני חשבתי שאסור ללחוץ יד רק לאישה נשואה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
דעתכם לגבי שירות צבאי
« להגיב #24 ב- : מאי 14, 2009, 16:38:09 »
מותר להסתכל באישה שבושה בצניעות אסור להביט בה.... יש הבדל גדול מאד, אם עכשיו אישה(שלבושה צנוע) שואלת אותך שאלה אז לא תסתכל עליה?
מותר לך להסתכל עליה אבל רק כשיש צורך וכמובן רק שהיא צנועה וכמובן שההסתכלות היא לא לשם הסתכלות....