והרב אבוחצירא אמר שמי שעושה שירות קרבי ומגן על ארץ ישראל זה אינו חטא אם הוא לא מקיים מצוות ואף עובר על מצוות כמו נסיעה בשבת נגיד בטנק
או יורה בנשק, כל זמן שזה למטרה הקדושה של הגנה על יהודים, מה תגיד על זה?
אני אומר שפשוט כל אחד הולך לפי מה שנוח לו ולא לפי מה שצריך, נוח להרבה דתיים ללמוד תורה במקום ללכת לשרת בקרבי וזהו...
הוא מדבר על חילול שבת לצורך מבצעי שזה בגדר פיקוח נפש.... לעשות מדס אם מדסניקית שאני אל אפרט איך היא לבושה זה לא בגדר פיקוח נפש....(וזאת רק דוגמה אחת...)
ואם מדברים פה על צניעות אז תאהבו את זה או לא ביהדות יש עניין מאד גדול לצניעות של אישה, אף-אחד לא ביקש מאישהן ביקשו ללכת עם רעלה ולכסות את כל הפנים שלה, אבל כן ביקשו ממנה ללכת עם חצאית ולא עם מכנס צמוד שרואים דרכו הכל ובטח שלא עם גופיה ועוד כל מיני בגדים שהיום בנורמה ללכת איתם.
בעברי הייתי חילוני לכל דבר ושאף-אחד פה לא יגיד לי שכשהוא ראה מישהי במועדון או פאב לבושה לא צנוע המחשב הראשונה שלו היתה שהוא רוצה לצאת איתה ברצינות אולי אחרי שהוא הכיר אותה אז הוא שקל את האפשרות הזאת אבל המחשה הראשונה היא לא בדיוק זאת.... בנות רוצות תשומת לב מגברים אז ככה הן הולכות והן מסכנות! הן לא מבינות מה הגברים חושבים עליהן....
בקיצור בת ישראל צריכה להיות צנועה ולכבד את עצמה!