כתב נושא: שאלה לגולשים?  (נקרא 5815 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שאלה לגולשים?
« ב- : מאי 05, 2009, 22:03:27 »
איך אתם רואים את המדינה 4 שנים מעכשיו?עם פצצה גרעינית נופלת על ת"א?איך יהיה המצב הכללי?הכלכלי?המדיני?מדינה פלשתינית?מלחמה נגד החמאס וחיזבאללה?
ואנא אל תענו שאם לא נחזור בתשובה גוג ומגוג יגיע...
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
שאלה לגולשים?
« להגיב #1 ב- : מאי 05, 2009, 22:50:08 »
תשובה כזאת לא...מכיוון שגם בנביאים לא כתוב דבר כזה..
א. לא ניתנו בנביאים תאריך...
ב. לא כתוב שאם כן נחזור בתשובה הוא לא יגיע...

אבל בהחלט אוכל לומר ה' בדד ינחינו ואין עמו אל נכר, ועיין בפרק האחרון בספרו של גדול דורינו מורינו ורבינו הי"ד
"אור הרעיון" מה שמביא שם שהבידוד של עם ישראל הוא תנאי הכרחי לגאולת ישראל כדי שידעו כולם ש"ה' בדד ינחנו"
שהקב"ה גאל אותנו, "ואין עמו אל נכר" כלומר שאף כח לא סייע בידו, קרי: שלא יאמרו שחלילה הקב"ה ואמריקה
גאלו אותנו... אלא עם ישראל יהיה לבד במערכה ויהיה ברור לכולם שה' גאל אותנו לבדו.

לכן, כיום כשאנו רואים שארה"ב לוחצת על ישראל חזק בגלל היהודים שלא שעו להזהרותינו בעניין אובמה(וגם הנוצרים
כי הם יסבלו מהטרור בדיוק כמונו ואפילו יותר בע"ה..) אז ישנם שתי תרחישים ישראל תקבל את ה"מרות האמריקאית"
בכל מקרה, וכך יווצר מצב שנאבד את המדינה... או שיאמרו "לא" לגויים ואז נבודד ובהחלט מסוגל מאד שיבוא משיח צדקינו
בתנאים כאלו.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #2 ב- : מאי 06, 2009, 16:49:13 »
איך אתם רואים את המדינה 4 שנים מעכשיו?עם פצצה גרעינית נופלת על ת"א?איך יהיה המצב הכללי?הכלכלי?המדיני?מדינה פלשתינית?מלחמה נגד החמאס וחיזבאללה?

ישראל תתקוף באיראן בסופו של דבר תפתח מלחמה כוללת עם העולם הערבי וישראל תפרק להם ת'צורה, האמריקאים יתמכו בנו ואנחנו נעשה את העבודה השחורה.

המצב הכלכלי רק ישתפר בעקבות המלחמה כי הנצחון יהיה מהיר, כל זה יקרה אחרי שתקום מדינה פלשתינית וישראל תכבוש חזרה את "פלשתין" ועוד שטחים מסוריה לבנון מצרים וירדן

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #3 ב- : מאי 06, 2009, 17:06:59 »
ישראל תתקוף באיראן בסופו של דבר תפתח מלחמה כוללת עם העולם הערבי וישראל תפרק להם ת'צורה, האמריקאים יתמכו בנו ואנחנו נעשה את העבודה השחורה.

המצב הכלכלי רק ישתפר בעקבות המלחמה כי הנצחון יהיה מהיר, כל זה יקרה אחרי שתקום מדינה פלשתינית וישראל תכבוש חזרה את "פלשתין" ועוד שטחים מסוריה לבנון מצרים וירדן
האמריקאים לא ייתמכו בנו, אובאמה לא ייתמוך בנו. אני בספק גדול מאוד אם הניצחון יהיה מהיר, מלחמה עם איראן, חיזבאללה, חמאס וכל שאר ארגוני הטרור למיניהם, כמו הפת"ח והג'יהאד האיסלאמי (לדעתי קיים סיכוי גדול שמצרים, ירדן וסוריה יצטרפו ואתם כבר מנחשים לאיזה צד) היא ממש לא מהירה וממש לא פשוטה, ראית מה זו "מלחמה" עם חיזבאללה או חמאס. כל עוד צה"ל מתנהל תחת הקוד המוסרי הנוצרי מעוות של "סותרים לך, תן את הלחי השניה" (וזה עוד ה"חוק" הנוצרי הכי פחות מעוות) ולא לפי הקוד המוסרי היהודי של "הבא להורגך, השכם להורגו" אין לצפות מצה"ל לתת לערבים מלחמה שתשקיט אותם.

אני לא מבין מה הטעם להקים מדינה ערבית (=התאבדות לאומית) ואז לשחרר אותה, הם פשוט ירחיבו את טווח פגיעת הטילים וירבו בפיגועי ההתאבדות וככה תגדל כמות היהודים שיירצחו ח"ו ר"ל דרך אחזקת השטחים שאנחנו אח"כ נשחרר, זה כמו לירות למישו בראש כדי לבדוק אם זה פוגע, אם כבר אנחנו מתכננים סוף סוף לא לעשות כדברי אובאמה ולתקוף באיראן אז עדיף שגם לא נקים מדינה ערבית אם כבר. מה גם שלא נראלי שביבי ישחרר את השטחים שהוא מתכוון לתת לערבים, אם הוא ייתן ח"ו ר"ל.
« עריכה אחרונה: מאי 06, 2009, 17:30:43 על ידי F-35 Lightning »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #4 ב- : מאי 06, 2009, 18:46:48 »

הוא לא שאל מה התקווה שלך...הוא שאל על מציאות כפי שאתה רואה אותה...
ב.אמריקה תתמוך בנו?? ;D מי? אובמה ידידו של אחמדיניג'ד? אובמה? ידידו של לואיס פארק'ן "ההיטלר האמריקאי"?

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #5 ב- : מאי 06, 2009, 19:21:10 »

אחי אתה חי בסרט.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
שאלה לגולשים?
« להגיב #6 ב- : מאי 06, 2009, 20:18:10 »
טרנד חדש שנקרא הממזר הגדול... O0
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #7 ב- : מאי 06, 2009, 21:00:22 »
הוא לא שאל מה התקווה שלך...הוא שאל על מציאות כפי שאתה רואה אותה...
ב.אמריקה תתמוך בנו?? ;D מי? אובמה ידידו של אחמדיניג'ד? אובמה? ידידו של לואיס פארק'ן "ההיטלר האמריקאי"?

אובמה לא יסיים את הכהונה שלו, יתנקשו בו או ניאו נאצים או סוכני מוסד או לא משנה מי אבל הוא לא יסיים את הכהונה שלו.

וולאחרים שאמרו שצה"ל מתנהל לפי ערכים נוצריים, זה נכון אבל זה היה במלחמה מול כמה אחמדים שירו טילים וזרקו אבנים לא מלחמה על הקיום וכשתהיה מלחמה על הקיום צהל ילחם כמו אריה לא כמו כלב

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #8 ב- : מאי 06, 2009, 21:51:00 »
אובמה לא יסיים את הכהונה שלו, יתנקשו בו או ניאו נאצים או סוכני מוסד או לא משנה מי אבל הוא לא יסיים את הכהונה שלו.

וולאחרים שאמרו שצה"ל מתנהל לפי ערכים נוצריים, זה נכון אבל זה היה במלחמה מול כמה אחמדים שירו טילים וזרקו אבנים לא מלחמה על הקיום וכשתהיה מלחמה על הקיום צהל ילחם כמו אריה לא כמו כלב
אתה מדבר מתוך ידיעה?
המוסד לא יתנקש בו כל כך מהר... הממסד הישראלי זקוק לאחד כמו אובמה שיציל אותם מה"נטל" הזה שנקרא יהדות, ויו"ש וקוממיות יהודית
מנחיתים אותם שוב ושוב על קרקע היהדות...

אתה מדבר מתוך תקוות הלב ואני מבין אותך, אבל תבין את ההבדל בין הזמנים בזמן בגין לא חשבו פעמיים ובניגוד לדעת ארה"ב הפציצו את הכור
עוד בהיותו "קר" כלומר בלי שמוטות האורניום בכלל נכנסו אליו.
כיום יש שם כבר אתרים פעילים ועדיין מהססים באילו "סנקציות" יש לנקוט...

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #9 ב- : מאי 06, 2009, 22:29:06 »
אתה מדבר מתוך ידיעה?
המוסד לא יתנקש בו כל כך מהר... הממסד הישראלי זקוק לאחד כמו אובמה שיציל אותם מה"נטל" הזה שנקרא יהדות, ויו"ש וקוממיות יהודית
מנחיתים אותם שוב ושוב על קרקע היהדות...

אתה מדבר מתוך תקוות הלב ואני מבין אותך, אבל תבין את ההבדל בין הזמנים בזמן בגין לא חשבו פעמיים ובניגוד לדעת ארה"ב הפציצו את הכור
עוד בהיותו "קר" כלומר בלי שמוטות האורניום בכלל נכנסו אליו.
כיום יש שם כבר אתרים פעילים ועדיין מהססים באילו "סנקציות" יש לנקוט...

זה נובע מאלף ואחת סיבות שאפשר לסכם במילה אחת השמאל, אני מוכן לחתום לך שאיראן לא תגיע לפצצה גרעינית כך או אחרת. ואני גם מוכן לחתום לך שאובמה לא יחיה עוד 4 שנים, יותר מדי אנשים ירוויחו אם הוא ימות לא רק ישראל, ארגוני הטרור ירוויחו תהילה לעולמים, ניאו נאצים וגופים אחרים כאלה בארה"ב, מוסדות בארה"ב כמו המוסד בישראל שדחף את יגאל עמיר להוריד את רבין יכולים לעשות אותו דבר גם לאובמה, אובמה הוא כרגע כמו השמאלנים שלנו מהצד השני, אנחנו קולטים שהוא אויב אבל הוא בעצמו עוד לא החליט באיזה צד הוא ולכן הוא מסוכן ולכן הוא ימות השאלה היא מי יוריד אותו ובאיזו סיטואציה. מה שבטוח הוא לא יחיה 4 שנים

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #10 ב- : מאי 06, 2009, 22:38:05 »
זה נובע מאלף ואחת סיבות שאפשר לסכם במילה אחת השמאל, אני מוכן לחתום לך שאיראן לא תגיע לפצצה גרעינית כך או אחרת. ואני גם מוכן לחתום לך שאובמה לא יחיה עוד 4 שנים, יותר מדי אנשים ירוויחו אם הוא ימות לא רק ישראל, ארגוני הטרור ירוויחו תהילה לעולמים, ניאו נאצים וגופים אחרים כאלה בארה"ב, מוסדות בארה"ב כמו המוסד בישראל שדחף את יגאל עמיר להוריד את רבין יכולים לעשות אותו דבר גם לאובמה, אובמה הוא כרגע כמו השמאלנים שלנו מהצד השני, אנחנו קולטים שהוא אויב אבל הוא בעצמו עוד לא החליט באיזה צד הוא ולכן הוא מסוכן ולכן הוא ימות השאלה היא מי יוריד אותו ובאיזו סיטואציה. מה שבטוח הוא לא יחיה 4 שנים
מעניין אותי לדעת למה לדעתך איראן לא תגיע לפצצה גרעינית. ביבי ייפחד להשמיד את הכור לפני שהם ייפתחו את הפצצה. גם אם אנשים ירוויחו, עדיין זו לא הוכחה שאובאמה יחוסל. זה בישראל חיסלו את רבין לא אומר שבארה"ב יעשו אותו דבר לאובאמה. הוא החליט שהוא אויב, הוא החליט את זה מאז שהוא נולד בגלל שהוא מוסלמי - אין לו ברירה אחרת וגם לא נראה שהוא רוצה אחת כזו.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #11 ב- : מאי 06, 2009, 22:42:30 »
כל התזה שלך לא מבוססת,
א. ארגוני הטרור לא ירויחו דבר מחיסול אובמה ההיפך הוא הנכון הם מימנו את הקמפיין שלו
והביעו בו תמיכה רשמית, ארגוני הטרור הגדולים ביותר הבעיו תמיכה רשמית באובמה.

ב.הנאצים גם לא ירויחו דבר מכיוון שהוא עושה את עבודתם לעת עתה...

ג.אתה סומך על הפטריוטיות של ביבי ושוכח שביבי הוא כלבלב של ארה"ב ומה שנשיא ארה"ב יגיד לו הוא יעשה מיד.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שאלה לגולשים?
« להגיב #12 ב- : מאי 06, 2009, 23:03:07 »
גור המוסד איננו שב"כ,הם חיסלו בחו"ל אלפי מחבלים,יחידת כידון.למשל פתחי שקאקא,רוצחי הספורטאים במינכן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #13 ב- : מאי 06, 2009, 23:09:50 »
גור המוסד איננו שב"כ,הם חיסלו בחו"ל אלפי מחבלים,יחידת כידון.למשל פתחי שקאקא,רוצחי הספורטאים במינכן.
הם עשו זאת בהוראת הממשלה, במקרה שלנו מדובר באישיות שהממשלה שלנו תמכה בו במסווה וכל הממסד היהודי והישראלי
תמך בו או לפחות התנגד להתנגדות לו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שאלה לגולשים?
« להגיב #14 ב- : מאי 06, 2009, 23:43:59 »
ביבי מתואם עם הרפובליקנים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
שאלה לגולשים?
« להגיב #15 ב- : מאי 07, 2009, 06:34:21 »
והרי תחזיתי:
ישראל מפציצה חלקיק משמעותי מהמערך הגרעיני של איראן
אובאמה לא ממשיך ל-4 שנים נוספות
המשיח יכול לבוא, נקבל אותו בשמחה - גם היום

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #16 ב- : מאי 07, 2009, 06:48:23 »
מעניין אותי לדעת למה לדעתך איראן לא תגיע לפצצה גרעינית. ביבי ייפחד להשמיד את הכור לפני שהם ייפתחו את הפצצה. גם אם אנשים ירוויחו, עדיין זו לא הוכחה שאובאמה יחוסל. זה בישראל חיסלו את רבין לא אומר שבארה"ב יעשו אותו דבר לאובאמה. הוא החליט שהוא אויב, הוא החליט את זה מאז שהוא נולד בגלל שהוא מוסלמי - אין לו ברירה אחרת וגם לא נראה שהוא רוצה אחת כזו.

הוא אויב כי הוא מוסלמי אבל כמו שהשמאלנים שלנו אמורים להיות לצידנו והם פועלים נגדנו לדעתי גם אובמה נמצא באותו מצב הוא מבולבל ועכשיו 2 הצדדים גם היהודים ברובם תולים בו תקוות וגם המוסלמים וברגע שהוא יבחר צד הצד השני ינסה להוריד אותו, אם הוא יבחר בצד של הערבים המוסד יוריד אותו 100% אבל אם הוא יהיה לצידנו זה תלוי בארגוני הטרור.

אני לא חושב שארגוני טרור ממנו לו את הקמפיין, זה מבוסס על משהו? וגם אם כן תחשוב על התהילה של חיסול המנהיג של האומה האויבת אף ארגון לא יוותר על זה.

כרגע ביבי משחק בפוליטיקה. הוא פוליטיקאי הוא אומר ועושה מה שצריך כדי לשמור על הכיסא כי מה לעשות כמו כולנו הוא אוהב כסף, אבל כשיגיע הזמן לקבל את ההחלטות הקשות הוא יעשה אותן כי בנוסף לזה שהוא חמדן הוא גם ציוני וכן הוא המנהיג הטוב ביותר שיש לנו כרגע.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
שאלה לגולשים?
« להגיב #17 ב- : מאי 07, 2009, 06:50:46 »
כרגע ביבי משחק בפוליטיקה. הוא פוליטיקאי הוא אומר ועושה מה שצריך כדי לשמור על הכיסא כי מה לעשות כמו כולנו הוא אוהב כסף, אבל כשיגיע הזמן לקבל את ההחלטות הקשות הוא יעשה אותן כי בנוסף לזה שהוא חמדן הוא גם ציוני וכן הוא המנהיג הטוב ביותר שיש לנו כרגע.
ומה עם מיכאל בן-ארי?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #18 ב- : מאי 07, 2009, 07:09:58 »
ומה עם מיכאל בן-ארי?

אתה רואה איזושהי סיטואציה שתביא את בן ארי לשלטון? אני מדבר על ההנהגה הריאלית כלומר ביבי ציפי לבני ליברמן ברק ואולמרט. עם כל מנהיג אחר חוץ מביבי או ליברמן ישראל לא תחגוג 70.

« עריכה אחרונה: מאי 07, 2009, 07:11:50 על ידי m4a1 »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה לגולשים?
« להגיב #19 ב- : מאי 08, 2009, 00:05:56 »
ספרים ומאמרים רבים כבר נכתבו על סצנריו כזה, כל מה שנוסיף רק יגרע.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לגולשים?
« להגיב #20 ב- : מאי 08, 2009, 16:22:43 »
אני נותן תחזית ל12 חודשים, ארבע שנים זה יותר מדי בשבילי.
אני כרגע מעריך שיש סיכוי סביר (65%) שישראל תפעל צבאית כנגד הגרעין האיראני. במקרה כזה תהיה התקפת טילים מיידית מלבנון, איראן ואולי גם מעזה. ישראל תהיה מוגבלת מאוד ביכולת התגובה שלה כי כולם יטילו עלינו את האחריות.
נתניהו לדעתי ייכנע ללחץ אמריקאי ויתחיל לפנות מאחזים בישע. יחודש המו"מ עם סוריה ולצערי יש אפשרות שנתניהו יתחייב לנסיגה מהגולן.