כתב נושא: "התקשורת הבוגדנית היא האויב מספר אחד של עם ישראל" סרט חדש  (נקרא 1861 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הבוגדים המרושעים של התקשורת השמאלנית קיצונית מסכנים את עם ישראל יותר מכל אויב אחר. בסרטון הזה, אנו מראים את השנאה העצמית החולנית של ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10, ידיעות אחרונות, מעריב, הארץ, קול ישראל וכל יתר הגייס החמישי הזה.

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.
« עריכה אחרונה: מאי 03, 2009, 06:50:50 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הקסקט מתאים לך אתה נראה ממש קול.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אתה חיים מביא לכאן לינקים של ידיעות אחרונות או ציטוט של עיתון הארץ בניו יורק טיימס ומתייחס אליהם כאילו הם תורה מסיני.הם ממציאים ידיעות,מוציאים דברים מהקשרם,העורך נותן כותרת שלא מתאימה לידיעה.
כלומר אתה עצמך מפרסם אותם,לא מחרים אותם,אלא להפך,אתה מתייחס לשקרים שלהם כאל אמת מוחלטת!כך בנוגע להפצצת הכור,מדינה פלשתינית.
אחר כך אתה מתרגז על ספין תקשורתי כך היה במקרה של רם עמנואל.
אני רוצה לראות את האנשים המצוטטים מדברים בשידור ישיר ללא עריכה,כך אובאמה,עמנואל,נתניהו,ברק,ליברמן.אם מדובר בהדלפות למה לשחק לידי עורך עיתון ליברלי שמעוניין להשפיע על דעת הקהל?
יש לנו מקור אמין:ערוץ 7 למה לקרוא עיתון ידיעות ולהתעצבן אחר כך אתה לא יכול לישון בלילה חיים מעצבים בגלל עיתונאי שמאלני?!זה לא שווה את זה.
אני רוצה שאובאמה יצא מהארון ויחשף כשמאלני שילחץ עלינו בפנים ואז הרפובליקנים בארה"ב יאכלו אותו.
אם נתניהו מטשטש עמדות כדבריך מדוע אתה נאחז בציטוט מפי עיתונאי שקרן?
זה דפוס חוזר על עצמו,אתה מתעורר בבוקר קורא באינטרנט ידיעות אחרונות שאותו אתה קורא להחרים,מקבל קריזה,התקפת עצבים ועושה סרטון על מה שלא היה ולא נברא,כוונתי המתנחלים לא תקפו שום ערבי.
במציאות אנחנו כאן בישראל חיים את חיינו,טוב לנו,אנחנו עובדים מתפרנסים והאמת לא מזיז לנו משפעת עופות או חזירים,אנחנו לא בהיסטריה ולא בפאניקה ולא מתרגשים מכותרת שקרית בעיתון.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתה חיים מביא לכאן לינקים של ידיעות אחרונות או ציטוט של עיתון הארץ בניו יורק טיימס ומתייחס אליהם כאילו הם תורה מסיני.הם ממציאים ידיעות,מוציאים דברים מהקשרם,העורך נותן כותרת שלא מתאימה לידיעה.
כלומר אתה עצמך מפרסם אותם,לא מחרים אותם,אלא להפך,אתה מתייחס לשקרים שלהם כאל אמת מוחלטת!כך בנוגע להפצצת הכור,מדינה פלשתינית.
אחר כך אתה מתרגז על ספין תקשורתי כך היה במקרה של רם עמנואל.
אני רוצה לראות את האנשים המצוטטים מדברים בשידור ישיר ללא עריכה,כך אובאמה,עמנואל,נתניהו,ברק,ליברמן.אם מדובר בהדלפות למה לשחק לידי עורך עיתון ליברלי שמעוניין להשפיע על דעת הקהל?
יש לנו מקור אמין:ערוץ 7 למה לקרוא עיתון ידיעות ולהתעצבן אחר כך אתה לא יכול לישון בלילה חיים מעצבים בגלל עיתונאי שמאלני?!זה לא שווה את זה.
אני רוצה שאובאמה יצא מהארון ויחשף כשמאלני שילחץ עלינו בפנים ואז הרפובליקנים בארה"ב יאכלו אותו.
אם נתניהו מטשטש עמדות כדבריך מדוע אתה נאחז בציטוט מפי עיתונאי שקרן?
זה דפוס חוזר על עצמו,אתה מתעורר בבוקר קורא באינטרנט ידיעות אחרונות שאותו אתה קורא להחרים,מקבל קריזה,התקפת עצבים ועושה סרטון על מה שלא היה ולא נברא,כוונתי המתנחלים לא תקפו שום ערבי.
במציאות אנחנו כאן בישראל חיים את חיינו,טוב לנו,אנחנו עובדים מתפרנסים והאמת לא מזיז לנו משפעת עופות או חזירים,אנחנו לא בהיסטריה ולא בפאניקה ולא מתרגשים מכותרת שקרית בעיתון.

בס''ד

מה שאני הבאתי מהעיתונים אמת לדעתי. אפילו שקרנים מהתשקורת אומרים אמת כשנוח להם.
אני לא מאמין שממשלת נתניהו תתקיף את איראן כשאובמה מתנגד. רק אם יהיה לחץ עצום מהעם, נתניהו יעשה דבר כזה. אחרת אני לא חושב שזה יקרה.
מה שהבאתי מהעיתונים מהווה את המדיניות הברורה של ממשלת נתניהו שהיא לא להתקיף כל עוד אובמה מתנגד.
אני כן רואה בזאת איום קיומי. ואני מאמין שיש לי חובה להזהיר כדי לנסות לעורר את העם למרות שהסיכוי נראה די קלוש.
« עריכה אחרונה: מאי 04, 2009, 13:17:45 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בזה אתה צודק.אני מתכוון לשקרים על המתנחלים,על תמיכה של העם בישראל באובאמה שזה שקר.אני יכול להוכיח לך שהעורך נותן כותרת בלי קשר לידיעה,סקרים מגמתים.
מפרסמים שקרים בעיתון הארץ וידיעות על חרדים,שקרים ממש.משמיצים,מלכלכים.
הבא להורגך השכם להורגו