אנחנו שור וארה"ב יופיטר!מה בעינך עדיף המלכה נור או אחמדינג'אד?המלכה רנייה או חמנאי?ערכים ותרבות בריטית כמו של משפחת המלוכה בירדן או ערכים ווהבים כמו בסעודיה?אתה רוצה שייך שאישתו קונה בהרודס או משמרות מהפכה?
אין בכלל שאלה ירדן של המלך עבדאללה ואירן של השאה או אפילו מצרים של פארוק עדיפה על לבנון של נסראללה או סוריה של אסד או עירק של סאדאם חוסיין.
אפילו חיים בן פסח שלא חשוד באהבת מוסלמים או ערבים או כושים הסביר לנו על הערכים המערבים של אלן קיז ואלה אותם ערכים של עבדאללה:חליפות,עניבות,אנגלית כשפת אם,אומנת אנגליה,לימודים בסנדהרסט.
תרבות מערבית אנגלוסכסית ולא תרבות נאצית.הרי אתה מודע להבדלים בין הציבליזציות אז יש הבדל בין מדינת ערבית פרו-אמריקנית לבין אלקעידה,הטאליבן,החמאס,החיזבאללה.
קל להכליל ולומר אנו שונאים מליארד מוסלמים ונהרוג מאות מליוני ערבים אבל המציאות.המציאות מכתיבה לנו את ההתנהגות.אין לנו יכולת מנטלית להלחם ב70 מליון אירנים.
יש לנו פוטנציאל ליופיטר, זה הכל שאלה של הכרעה רצונית והכרה פסיכולוגית ולא מעבר לכך.
בעיני עדיף אחד שאומר לי בפרצוף שהוא בא להכחיד אותי, ולא מסובב אותי בכחש שעה שכל אזרחי מדינתו נשטף מוחם באנטישמיות זאומורפולוגית מהזן הנמוך ביותר והצבא שלו מתאמן על מודלים של הצבא הישראלי לתקיפה עתידית.
השייח' שאשתו קונה בהרודס עדיין חוטפת מכות רצח בבית, והוא מממן מכספי הנפט שלו את הוואהביזם ואל קעידא.
"מדינה" שהדבר היחיד שמזיק את הדספוט שמולך עליה חיים ונותן בידו את השליטה במנגנוני הבטחון זה ארגון ביון של ארה"ב, מדינה כזו שאם רק תאפשר שם דמוקרטיה יעלה שם משטר דמוי הטאליבן, מבחינתי גם מדינה כזו כל עצם קיומה מיותר בעיני, במיוחד כשמדובר במדינה שנוסדה בחטא ופשע הסטורי בל יכופר (ירדן).
האמת צריכה להאמר, למה אני צריך איזה דספוט מריונטה של לאנגלי, שעה שכל עמו מחויב להשמדתי, וצבאו מתאמן לתקיפתי העתידית בכל רגע נתון, למה לי האבסורד הזה, בגלל שחתול מאולף שמתנהג לרגע כמו בן אדם, הולך על שניים עם פפיון ומגיש כוסות יין, ברגע שיעבור עכבר לידו ישכח את כל הגינונים וירוץ לטרוף את העכבר, אתה יכול לנסות לתרבת פרא (ישמעאל פרא אדם ידו בכל ויד כל בו), הוא יסתובב בהרודס, ילמד תואר שני באוניברסיטת פרנפורט ויגיש תזה בהנדסה, אבל ברגע שלא תהיה מוכן, ותניח לו לרגע קט, הוא יחטוף מטוס בואינג 747 ויתרסק לך לתוך גורד שחקים (ואם לא הבנת את הרמז, כוונתי היא למפגעי ה-11 בספטמבר ובדגש על המנהיג מוחמד עטה).
המציאות היא שישנה כת של מוות במסווה של דת שקוראת להשמדתך, ואתה עסוק בלשחק בנדמה לי, לעם היהודי יש את היכולת המנטלית להלחם בכל אחד ולא משנה מה גודל עמו, זה רק האוליגרכיה השלטת והבוגדנית שחסרה את הרצון והיכולת לעשות את זה, את האוליגרכיה הזו צריך להדיח ויפה שעה אחת קודם.