כתב נושא: מאמר של חן בן-אליהו מחזית יהודית-לאומית:אטום על איראן עכשיו  (נקרא 5610 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

צודק להשמיד את איראן-הנאצית עכשיו!!!

http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/8198
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד
כן ומה אחרי זה? לא רק לנו יש אטום
עם ישראל צריך לחזור לאבא שבשמים ולא אטום זה מה שיעזור
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
"בס"ד
עם ישראל צריך לחזור לאבא שבשמים ולא אטום זה מה שיעזור"

I agree with you, and I would like to add that I don't see anything moral about using nuclear weapons against a state, just due to comments of its leadr, which irritate some people in Israel. I am not even "into" that subject of what he exactly said about Israel. Indeed I trust the Father in heaven that everything would turn out right

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס"ד
עם ישראל צריך לחזור לאבא שבשמים ולא אטום זה מה שיעזור
"שמע ישראל", הפעם אני מסכים שאטום לא יעזור, צריך פעולה צבאית ממוקדת, האטום היא האפשרות האחרונה שבאחרונות וגם בתור אפשרות היא מוטלת בספק רב מאוד.
אבל לגבי אבינו שבשמיים, אני לא בטוח שעם כולם ילכו בדרכך ודרך חבריך אז נגאל, כי לא תוך שתי שבתות/שבועות נגאלים ישראל, אלא במאמץ ממושך ובהתמדה רבה.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
"שמע ישראל", הפעם אני מסכים שאטום לא יעזור, צריך פעולה צבאית ממוקדת, האטום היא האפשרות האחרונה שבאחרונות וגם בתור אפשרות היא מוטלת בספק רב מאוד.
אבל לגבי אבינו שבשמיים, אני לא בטוח שעם כולם ילכו בדרכך ודרך חבריך אז נגאל, כי לא תוך שתי שבתות/שבועות נגאלים ישראל, אלא במאמץ ממושך ובהתמדה רבה.

זו לא דרכי, זו דרך ה' שאני מחוייב ללכת בה
ואל לנו להיתעסק בחשבונות שמים, שתי שבתות זו אחת האופציות להיגאל, אנחנוצריכים להרבות בתורה ומצוות וגמילות חסדים ולקרב יהודים לתורה, כל עוד אנחנו עושים את זה לוקחים את התורה בתור עסק ובתור המטרה של החיים זה רצון ה'
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
זו לא דרכי, זו דרך ה' שאני מחוייב ללכת בה
ואל לנו להיתעסק בחשבונות שמים, שתי שבתות זו אחת האופציות להיגאל, אנחנוצריכים להרבות בתורה ומצוות וגמילות חסדים ולקרב יהודים לתורה, כל עוד אנחנו עושים את זה לוקחים את התורה בתור עסק ובתור המטרה של החיים זה רצון ה'
בהחלט שכך, אבל בשבילי בתור אדם חילוני, שמנסה להיות כמה שיותר מחובר לשורשי זו נראית לי סגפנות ותו לא ללכת לפי הדרך החרדית.
כמובן שגמילות חסדים וקיום מצוות הם עמודי תווך חושבים ביהדות אך מה יעלה בגורל הספרא אם לא תעמוד לצידה הסייפא להגנה?

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
היחיד בממשלה עם ביצים להשמיד את הכור הוא אהוד ברק שבורח בגדול אבל גם פועל.אם זה תלוי בביבי אז הוא ידבר 4 שנים.לא צריך פצצת אטום אלא טילי יריחו.אם לא יעשו כלום אז חבל שהממשלה קמה ואז האלקשי צודק במה שכתב בנוגע למחסומים אבל אם הכור יושמד אז היה שווה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
"בס"ד
עם ישראל צריך לחזור לאבא שבשמים ולא אטום זה מה שיעזור"

I agree with you, and I would like to add that I don't see anything moral about using nuclear weapons against a state, just due to comments of its leadr, which irritate some people in Israel. I am not even "into" that subject of what he exactly said about Israel. Indeed I trust the Father in heaven that everything would turn out right
אזי ידידי, המוסר שלך הוא מוסר נוצרי מעוות מיסודו (כנראה מתוך הזדהות עם הציויליזציה הנוצרית אורתודוכסית מזרחית), הארי ס. טרומן (נשיא ארה"ב בתום מלחמת העולם השניה, פעל מוסרית לעילא ולעילא כשזרק שני פצצות גרעין על הירושימה ונאגסקי, מי שקורה להשמדתך בגלוי (וזה לא רק המריונטה אחמדינאג'ד בגלוי אלא כל האיסלם ובנוגע לאיראן זה גם בסתר במקרה של הפיהרר האמיתי, האייתולה עלי חמנאי, שהוא זה שקובע מי יצא ומי יבוא באיראן) יש לך את מלוא הזכות המוסרית לצאת ולהשמיד אותו קודם, זה מעוגן עמוק בתפיסה היהודית של "הבא להורגך השכם להורגו" במובן הכי מופשט של המושג.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ בדקת את מצב המקלט שלך לאחרונה?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ בדקת את מצב המקלט שלך לאחרונה?
כן, קצת צפוף שם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
כי העורף לא מוכן לטילים אירנים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
כי העורף לא מוכן לטילים אירנים.
האם העורף הבריטי היה מוכן לקראת הפצצות הלופטוואפה? טילי ה- V-2?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
היה לאנגלים מנהיגות ואופי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
היה לאנגלים מנהיגות ואופי.
גם לנו יש אופי, לעומת זאת מנהיגות...........
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
President Truman was a grate person, though I don't think it was right to nuke Japan. But in the case of Iran, it is not even at war with Israel. Maybe Israel should target nuclear facilities in Iran, but not harm its citizens. I would not get into the moralities of different religions and compare-every religion is advanced in some way and disadvantaged in another

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
President Truman was a grate person, though I don't think it was right to nuke Japan. But in the case of Iran, it is not even at war with Israel. Maybe Israel should target nuclear facilities in Iran, but not harm its citizens. I would not get into the moralities of different religions and compare-every religion is advanced in some way and disadvantaged in another
במלחמת העולם השנייה המושגים היו ברורים, המלחמה הייתה נגד גרמניה ויפן ולא נגד מושגים ערטילאיים כגון: מלחמה נגד קיצונים, נאצים, הגנרל טוג'ו, היטלר או נגד הוואפן SS.
עם ראוי למנהיגיו והם ראויים לו, וזה איננו משנה באיזה סוג משטר מדובר, הם נושאים במלוא האחריות לפשעי המשטר, אי לכך ובהתאם לזאת, אין כל הבחנה בין "המשטר" לבין "האזרחים" לכן בדיוק כשטרומן היה צריך לבחור בין חיי חייליו (ההערכות הצבאיות דברו על מליון אבדות לצבא האמריקאי בפלישה אמריקאית לאיי יפן גופא) לחיי אזרחי יפן, הוא בחר באפשרות הראשונה ובצדק מוסרי לעילא מאין כמוהו, לארה"ב היה את מלוא הזכות המוסרית להטיל נשק גרעיני על יפן (ואם לומר את האמת ההסטורית, הרי דווקא היו אלו הפצצות השטיח הקונבנציונליות עם עשרות אלפי פצצות תבערה, הן אלו שעשו יותר נזק וקצרו יותר הרוגים מאשר בהירושימה ונאגאסקי יחדיו).
במקרה האיראני ולגבי האיסלם בכלל, המלחמה היא בשל מנהיג דתי וספר שהוכתב על ידו לפני 1400 שנה, ובשל כך המלחמה היא עם כלל המאמינים של מערכת ערכים ואמונה זו בהגדרה, והם נושאים במלוא האחריות לחייהם, לבחירתם האמונית, ולהכרעות המשטרים שעומדים בראש המדינות הנ"ל, בין אם זה פקיסטן, איראן, מצרים או סעודיה.
ואם אתה כבר בקטע של השוואות בין דתות, אהלן וסהלן, הבה נפתח את תיבת הפנדורה ונשווה בין הדתות (תרגיש חופשי לעשות השוואות כאלה).
ובנוגע למוסר ולמלחמת העולם השניה אל מול מה שצריך לעשות בימינו, אין כמו מאמרו של ד"ר ג'ון לואיס,הסטוריון ועמית מחקר במכון איין רנד לפילוסופיה אובייקטיביסטית (מתורגם לעברית מתוך מאמרו ב"אובג'קטיב סטנדרד"): http://www.anochi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=500&Itemid=2

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לא כל האזרחים נוקטים בטרור ולא מדובר במלחמה קונבנציונלית.יש חוקים בינלאומים,אי אפשר להפציץ אזרחים באירן.מדובר על השמדת הכור או לחימה בחיזבאללה ובחמאס ולא מלחמה בעם האירני.אותו עם תמך בישראל בזמן השאה למרות הקוראן.מצידי שישימו שם שוב בובה של הסי איי איי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לא כל האזרחים נוקטים בטרור ולא מדובר במלחמה קונבנציונלית.יש חוקים בינלאומים,אי אפשר להפציץ אזרחים באירן.מדובר על השמדת הכור או לחימה בחיזבאללה ובחמאס ולא מלחמה בעם האירני.אותו עם תמך בישראל בזמן השאה למרות הקוראן.מצידי שישימו שם שוב בובה של הסי איי איי.
ולא כל הגרמנים שרתו באיינזאצגרופהן או במחנות ההשמדה, אז מה...
וכן לא כל היפנים היו טייסי קמיקזה...
ישנו חוק בינלאומי אחד בלבד והוא: "מה שמותר ליופיטר, אסור לשור" עכשיו השאלה הנשאלת היא- האם אנחנו יופיטר או שור? (בעיני עצמנו ועצמנו בלבד!).
אני לא יודע מה זה "תמך בישראל", באותו מידה אבא של מוחמד ריזא פהלווי היה פרו-נאצי, ביג דיל.
בובה של ה-CIA זה בסך הכל שם קוד לאישור אמריקאי בקריצה לשטיפת מוח מוסלמית טיפוסית בכל שכבות האוכלוסיה נגד ישראל והעם היהודי (ע"ע ירדן).
אפשר גם אפשר להפציץ "אזרחים" באירן (האמת צריכה להאמר, ללא עזרת אותם "אזרחים" האייטולא חוומייני היה בבחינת פרש בלי סוס והמהפכה שלו לא הייתה מתחילה בכלל).

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אנחנו שור וארה"ב יופיטר!מה בעינך עדיף המלכה נור או אחמדינג'אד?המלכה רנייה או חמנאי?ערכים ותרבות בריטית כמו של משפחת המלוכה בירדן או ערכים ווהבים כמו בסעודיה?אתה רוצה שייך שאישתו קונה בהרודס או משמרות מהפכה?
אין בכלל שאלה ירדן של המלך עבדאללה ואירן של השאה או אפילו מצרים של פארוק עדיפה על לבנון של נסראללה או סוריה של אסד או עירק של סאדאם חוסיין.
אפילו חיים בן פסח שלא חשוד באהבת מוסלמים או ערבים או כושים הסביר לנו על הערכים המערבים של אלן קיז ואלה אותם ערכים של עבדאללה:חליפות,עניבות,אנגלית כשפת אם,אומנת אנגליה,לימודים בסנדהרסט.
תרבות מערבית אנגלוסכסית ולא תרבות נאצית.הרי אתה מודע להבדלים בין הציבליזציות אז יש הבדל בין מדינת ערבית פרו-אמריקנית לבין אלקעידה,הטאליבן,החמאס,החיזבאללה.
קל להכליל ולומר אנו שונאים מליארד מוסלמים ונהרוג מאות מליוני ערבים אבל המציאות.המציאות מכתיבה לנו את ההתנהגות.אין לנו יכולת מנטלית להלחם ב70 מליון אירנים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני חושב שזה מעשה הנכון ביותר כיום.

כמי שחוקר את אירן בשניםן האחרונות אני אומר לכם מכל הלב, שרק השמדת כמה ערים באירן יעצור את המנהיגות החולנית של אירן.

אל לנו לפחד , ואין לנו מה לאבד.
התוצאה של השמדת הכורים והערים המרכזיות של אירן תהיה ניצחון מוחלט של העם היהודי והציוויליזציה המערבית .ההרתעה תהיה ברמות שלא היו לנו גם בעוד מאות שנים.
יתחילו לפחד ולכבד את העם היהודי.

ההרוגים האירנים היו שהידים בכל מקרה, כך שאנחנו נעשה להם טובה גדולה, ונגאל את עצמינו תוך כדי.

רק שהעם היהודי יפסיק להיות עם פחדן שמפחד מכל דבר , והכל יהיה בסדר!
« עריכה אחרונה: אפריל 25, 2009, 20:16:06 על ידי יהודי הררי »

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מה שאנחנו רואים היום באירן זה הזרם הכי מטורף של האיסלם כיום. האיסלם המשיחי המטורף.

את הכת החולנית הזאת שונאים כמעם כל  המוסלמים (90%).

איתם אי אפשר אפילו להגיע לאיזושהי הבנה זמנית (מבחינה צבאית), הם הולכים עד הסוף והמטרה שלהם היא ברורה לכל.

תודה לאחמדינג'אד שפתח לנו את כל הקלפים של ההנהגה האירנית והכת השטנית שהוא שייך לה!!!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אנחנו שור וארה"ב יופיטר!מה בעינך עדיף המלכה נור או אחמדינג'אד?המלכה רנייה או חמנאי?ערכים ותרבות בריטית כמו של משפחת המלוכה בירדן או ערכים ווהבים כמו בסעודיה?אתה רוצה שייך שאישתו קונה בהרודס או משמרות מהפכה?
אין בכלל שאלה ירדן של המלך עבדאללה ואירן של השאה או אפילו מצרים של פארוק עדיפה על לבנון של נסראללה או סוריה של אסד או עירק של סאדאם חוסיין.
אפילו חיים בן פסח שלא חשוד באהבת מוסלמים או ערבים או כושים הסביר לנו על הערכים המערבים של אלן קיז ואלה אותם ערכים של עבדאללה:חליפות,עניבות,אנגלית כשפת אם,אומנת אנגליה,לימודים בסנדהרסט.
תרבות מערבית אנגלוסכסית ולא תרבות נאצית.הרי אתה מודע להבדלים בין הציבליזציות אז יש הבדל בין מדינת ערבית פרו-אמריקנית לבין אלקעידה,הטאליבן,החמאס,החיזבאללה.
קל להכליל ולומר אנו שונאים מליארד מוסלמים ונהרוג מאות מליוני ערבים אבל המציאות.המציאות מכתיבה לנו את ההתנהגות.אין לנו יכולת מנטלית להלחם ב70 מליון אירנים.
יש לנו פוטנציאל ליופיטר, זה הכל שאלה של הכרעה רצונית והכרה פסיכולוגית ולא מעבר לכך.
בעיני עדיף אחד שאומר לי בפרצוף שהוא בא להכחיד אותי, ולא מסובב אותי בכחש שעה שכל אזרחי מדינתו נשטף מוחם באנטישמיות זאומורפולוגית מהזן הנמוך ביותר והצבא שלו מתאמן על מודלים של הצבא הישראלי לתקיפה עתידית.
השייח' שאשתו קונה בהרודס עדיין חוטפת מכות רצח בבית, והוא מממן מכספי הנפט שלו את הוואהביזם ואל קעידא.
"מדינה" שהדבר היחיד שמזיק את הדספוט שמולך עליה חיים ונותן בידו את השליטה במנגנוני הבטחון זה ארגון ביון של ארה"ב, מדינה כזו שאם רק תאפשר שם דמוקרטיה יעלה שם משטר דמוי הטאליבן, מבחינתי גם מדינה כזו כל עצם קיומה מיותר בעיני, במיוחד כשמדובר במדינה שנוסדה בחטא ופשע הסטורי בל יכופר (ירדן).
האמת צריכה להאמר, למה אני צריך איזה דספוט מריונטה של לאנגלי, שעה שכל עמו מחויב להשמדתי, וצבאו מתאמן לתקיפתי העתידית בכל רגע נתון, למה לי האבסורד הזה, בגלל שחתול מאולף שמתנהג לרגע כמו בן אדם, הולך על שניים עם פפיון ומגיש כוסות יין, ברגע שיעבור עכבר לידו ישכח את כל הגינונים וירוץ לטרוף את העכבר, אתה יכול לנסות לתרבת פרא (ישמעאל פרא אדם ידו בכל ויד כל בו), הוא יסתובב בהרודס, ילמד תואר שני באוניברסיטת פרנפורט ויגיש תזה בהנדסה, אבל ברגע שלא תהיה מוכן, ותניח לו לרגע קט, הוא יחטוף מטוס בואינג 747 ויתרסק לך לתוך גורד שחקים (ואם לא הבנת את הרמז, כוונתי היא למפגעי ה-11 בספטמבר ובדגש על המנהיג מוחמד עטה).
המציאות היא שישנה כת של מוות במסווה של דת שקוראת להשמדתך, ואתה עסוק בלשחק בנדמה לי, לעם היהודי יש את היכולת המנטלית להלחם בכל אחד ולא משנה מה גודל עמו, זה רק האוליגרכיה השלטת והבוגדנית שחסרה את הרצון והיכולת לעשות את זה, את האוליגרכיה הזו צריך להדיח ויפה שעה אחת קודם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

ההיפך הוא הנכון!

זו היא מלחמה שיש אוייב ברור. הוא לא מתחבא לא במערות, ולא בבתים אזרחיים.
האוייב הזה אומר לנו בבירור שמטרתו היא השמדה טוטלית של עם ישראל.

ההפצצה של הערים היפניות שהביא נץ כדוגמא היא   מצויינת לאיך צריך להשמיד אוייבים. ולא רק היפנים.

האנגלו-סאקסונים השמידו מאות עמים ושבטים ברחבי העולם. הם מחקו וטיהרו יבשות שלמות.

אני לא רואה שהאבוריג'ינים , האינדיאנים השונים, ןעמים אחרים יוצאים נגד האנגו-סאקסונים.

למה?

מאוד פשוט.....ההרתעה שהם יצרו נגד אותם עמים גרמה להם לא להרים יותר את ראשם לעולם.

במקרה שלנו, אירן אומרת בגלוי שהם רוציים להשמידנו. האינדיאנים לא רצו למחוק את האי הבריטי. מאיה והאינקה לא רצו להשמיד את ספרד. ופה אנחנו שקולים לאינקה והמאיה....

הפתרון הוא אחד ויחיד! להשמיד את הכורים הגרעיניים בפצצות אטום, ובמקרה הגרוע השמדת הערים המרכזיות באירן.

אחמד-ינג'ד הוא לדעתי הוא ההיטלר החדש....ואם היו לו את האמצעים הדרושים להכחידנו, הוא ממזמן היה מבצע את זממו.

רק פתרון מונגולי\אנגלו-סאקסוני יצילנו מהמטורפים האלה.