כתב נושא: כשכולם עומדים בצפירה - נטורי קרטא מפגינים נגד הציונות.  (נקרא 4251 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
תאמין לי כל שנה מביאים לנו את אותם תמונות זה כבר מתחיל להרגיז... למה אף פעם לא מראים
ערבים שלא עומדים בצפירה??? נטורי קרטא לפחות לא סוחטים את המדינה ומקפידים לא לקחת ממנה גרוש.
ואילו הערבים מקבלים מהמדינה כסף והרבה, אז...שיפסיקו לבלבל לי את המח.

שנית, ברצוני להבהיר את עמדתי לגבי יום השואה, ישנה בעייתיות עם התאריך הזה. לדעתי היו אמורים לבחור תאריך אחר.
חודש ניסן כידוע אסור בהספד ולכן יום השואה בחודש ניסן הוא בעיתי מאד, הרי אפילו לקרוב משפחה לא עולים לקבר
בניסן גם אם הוא נפטר בחודש זה. ומאחר שאין שום סיבה לערוך את יום השואה ביום מרד גטו ורשא דוקא,
יכולים לציין הרבה תאריכים אחרים לאו דוקא בניסן, כמו יום פרוץ המלחמה או יום סיומה וכן הלאה.

לדעתי כשתיהיה פה מדינה יהודית עליה להעביר את יום השואה לתאריך אחר. ביום כז' ניסן לא יהיה יום אבל אלא יום
לימוד דוקא על הצורך במרד ועל הלקח של הליכה כצאן לטבח, לקח שלמדו אנשי גטו ורשא מאוחר מדי ומעט מדי.
לחנך את הדור הצעיר לא לאחר את המועד, לחנך את בנינו על הצורך למרוד כשצריך ויפה שעה אחת קודם.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
דווקא הייתי בשבוע שעבר באזכרה של חייל

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

צריך פשוט להוציא אותם מחוץ לחוק, ולהעמיד לדין את כל חברי הכת השטנית והמטורפת הזאת.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הכי מצחיק זה שכתב ערוץ 2 משתמש בביטוי "היום הקדוש".
מסתבר שגם לדת החילונית יש ימים קדושים! הללויה.

מישהו צריך להזכיר להם שאת מה שהם מרגישים
כשמישהו לא עומד בצפירה, אנחנו מרגישים כשהם
מחללים את השבת. מבחן הצביעות החילונית המאוסה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
תאמין לי כל שנה מביאים לנו את אותם תמונות זה כבר מתחיל להרגיז... למה אף פעם לא מראים
ערבים שלא עומדים בצפירה??? נטורי קרטא לפחות לא סוחטים את המדינה ומקפידים לא לקחת ממנה גרוש.
ואילו הערבים מקבלים מהמדינה כסף והרבה, אז...שיפסיקו לבלבל לי את המח.
מזה שייך לערבים?
זה כמו שתשאל למה הערבים לא עומדים בצפירה לזכר חללי מערכות ישראל, זה לא שייך אליהם ופה באמת שאתה לא יכול לדרוש מהם
לעמוד דום כמו שאתה לא תעמוד סתם נניח לאלה שהורידו בכפר קאסם או אם תיהיה דקה דומייה אצלהם לזכר ההרוגים בסברה ושתילה חחח
סתם אני נותן דוגמא בשביל להבהיר זה לא שמעניין אותי מהם...
בקשר לזה שמראים את התמונות עם נטורי קרתא זה כן חשוב כי הם יהודים! זה שהם לא ציוניים זה דבר אחר אבל השואה הייתה עוד לפני הקמת
מדינת ישראל ועל זה שהם לא עומדים צריך לשבור להם את העצמות!
אני לא יודע אם נטורי קרתא סוחטים את המדינה וכמה הם 'מקפידים' לא לקחת גרוש(צריך לבדוק אם הם לוקחים קצבאות ילדים ודברים כאלה)
בכל מקרה הם נהנים ממהגנה של הצבא שלנו נכון?! אני מאמין גם שאם יש איזה שוד או רצח אצלהם אז הם נעזרים בכוחות המשטרה...
אז אחרי הכל הם כן נהנים מההטבות של מדינת ישראל והכל על חשבונינו...

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תראו,יש לי כמה דעות בנושא הזה.ראשית אני מבין כבר כמה שנים מהיותי חוזר בתשובה שהחרדים לא עומדים בצפירה בגלל שהם טוענים שזה מנהג הגויים.ככתוב "לא תלכו בחוקות הגויים". לפי מה שהבנתי רובם קוראים תהילים בזמן הצפירות בגלל שזה מעלה את נשמת הנפטר.
חרדי שילך ברחוב במקום חילוני ברור שהוא יעמוד כדי לשא "התנפלו" עליו כולם ויתחילו לדבר שוב פעם נגדו ונגד החרדים.
שנית,כמה רבנים אמרו בנושא הזה כל מיני דעות.הרב זמיר כהן למשל אמר שלעמוד בצפירות זה לדעתו "רעיון נפלא" אבל שוב הוא אומר שצריך לזכור שמדובר במנהג גוי.
הרב דניאל זר שליט"א הביא דוגמאות צודקות כמו למשל האכילת חמץ בפסח בפרהסיה בת"א.החילולי שבת וגם אני יכול להביא לדוגמא את כך שיש מקומות ציבורים שפתוחים בערב ט' באב.
נורא אהבתי את הסיפור שהוא סיפר על החייל שהעלו בסיאנס ואמרו לו שאם למעלה כולם היו יודעים שעומדים בשבילם בצפירה במקום לקרוא תהילים אז הם היו נותנים לכל אחד גרזן בראש"
אפשר לשמוע את הדרשה בקישור הבא בקטגוריה שהכותרת שלה היא "צפירת אמת"
http://www.rabenu.co.il/
[gif[/img]

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מזה שייך לערבים?
זה כמו שתשאל למה הערבים לא עומדים בצפירה לזכר חללי מערכות ישראל, זה לא שייך אליהם ופה באמת שאתה לא יכול לדרוש מהם
לעמוד דום כמו שאתה לא תעמוד סתם נניח לאלה שהורידו בכפר קאסם או אם תיהיה דקה דומייה אצלהם לזכר ההרוגים בסברה ושתילה חחח
סתם אני נותן דוגמא בשביל להבהיר זה לא שמעניין אותי מהם...
בקשר לזה שמראים את התמונות עם נטורי קרתא זה כן חשוב כי הם יהודים! זה שהם לא ציוניים זה דבר אחר אבל השואה הייתה עוד לפני הקמת
מדינת ישראל ועל זה שהם לא עומדים צריך לשבור להם את העצמות!
אני לא יודע אם נטורי קרתא סוחטים את המדינה וכמה הם 'מקפידים' לא לקחת גרוש(צריך לבדוק אם הם לוקחים קצבאות ילדים ודברים כאלה)
בכל מקרה הם נהנים ממהגנה של הצבא שלנו נכון?! אני מאמין גם שאם יש איזה שוד או רצח אצלהם אז הם נעזרים בכוחות המשטרה...
אז אחרי הכל הם כן נהנים מההטבות של מדינת ישראל והכל על חשבונינו...
בא נגיד שאתה ממש לא מדייק.

תקרא כל מה שכתבתי, מדוע שנטורי קרטא או כל יהודי שאינו מחובר למדינה ירגיש משהו כלפי היום הזה דוקא?
אבותיהם של נטורי חרטא נרצחו גם תאמין לי שיש להם רגש לזה... אבל המדינה היא שהחליטה דוקא על יום זה מבחינתם אין סיבה לציין יום
זה דוקא ולא יום אחר, השואה התרחשה בכל התאריכים האפשריים ארבע פעמים, הם לא רואים ביום הזה שום יום מיוחד מעבר לציון מרד גטו ורשה
שגם הוא לא מקרה יחיד אלא רק מקרה מפורסם.

לכך שלפני שאתה הולך בנחישות לשבור למישהו את העצמות תחשוב המניע שלו, דבר נוסף ויותר חשוב גם אני לא רואה בעמידה בצפירה
שום תועלת מלבד הרצון של המתגויים להיראות כתרבות המערב הנוצרית-יוונית לעמוד ב"טקס" בדומייה דבר שאין לו שום מקור יהודי.

לעומת זאת לנאכילת החזיר למשל שישנם כאלו שעוברים עליה אך עומדים בצפירה... היא מעבר לעברה הזדהות עם סמלם של אותם אנשים
שבמשך שנים אכלו דוקא חזיר הטיפו לאהבה ושפכו נהרות של דם יהודי.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בא נגיד שאתה ממש לא מדייק.

תקרא כל מה שכתבתי, מדוע שנטורי קרטא או כל יהודי שאינו מחובר למדינה ירגיש משהו כלפי היום הזה דוקא?
אבותיהם של נטורי חרטא נרצחו גם תאמין לי שיש להם רגש לזה... אבל המדינה היא שהחליטה דוקא על יום זה מבחינתם אין סיבה לציין יום
זה דוקא ולא יום אחר, השואה התרחשה בכל התאריכים האפשריים ארבע פעמים, הם לא רואים ביום הזה שום יום מיוחד מעבר לציון מרד גטו ורשה
שגם הוא לא מקרה יחיד אלא רק מקרה מפורסם.

לכך שלפני שאתה הולך בנחישות לשבור למישהו את העצמות תחשוב המניע שלו, דבר נוסף ויותר חשוב גם אני לא רואה בעמידה בצפירה
שום תועלת מלבד הרצון של המתגויים להיראות כתרבות המערב הנוצרית-יוונית לעמוד ב"טקס" בדומייה דבר שאין לו שום מקור יהודי.

לעומת זאת לנאכילת החזיר למשל שישנם כאלו שעוברים עליה אך עומדים בצפירה... היא מעבר לעברה הזדהות עם סמלם של אותם אנשים
שבמשך שנים אכלו דוקא חזיר הטיפו לאהבה ושפכו נהרות של דם יהודי.
זה בדיוק הקטע שזה גם כן קשור אליהם והם לא מכבדים את היום הזה...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה הם לא מכבדים? תאריך שנקבע בניגוד גם לדעת הרבנות הציונית אגב ומנהג נוצרי?

בבקשה תקרא את כל מה שכתבתי.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד
מה שמעניין את התשקורת זה שהחרדים לא עומדים בצפירה
היה עיתון שצילנו חרדי שלא עמד באמצע הצפירה ובתמונה "במקרה" היה גם חילוני שלא עמד בצפירה וכמובן הכתבה דיברה על החרדי
והרי הצלם עצמו לא עומד בצפירה אז מה הקישקוש?

וחוץ מיזה, ממתי לעמוד בצפירה זה מצוות עשה ?! לא דאורייתא ולא דרבנן ולא מנהג ישראל אלה זה מנהג של גויים לעמוד בצפירה
מה זה יתן לעמוד בצפירה?
שכל יהודי יקרא פרק תהילים אחד זה יעזור לנרצחים באמת
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תראו אני יגיד לך משהו אמיתי מהלב,
אני מכיר טוב מאוד את הרחובות והשכונות האלה בירושלים טילתי וחרשתי בהם עשרות פעמים,ואני בא מבית חילוני לגמרי בלי מסורת ותשמעו אני לפי דעתי קצת מבין את החרדים,הם רוצים מדינה יהודית אמיתית כמו שהינו כולנו לפני עד 100-120 שנה שכל סבינו ואבותינו הלכו בלבוש ובפיאות האלה,והנה פתאום לפני 61 קמה לה מדינה שקראה וקוראת לעצמה מדינה "יהודית" ופשוט דורכת ורומסת את כל הערכים שעם ישראל התחנך והתגדל עליהם במשך אלפי שנים.זה מצב לא קל,והלואי ויבוא כבר משיח צדקנו וייאחד אותנו ויגאל אותנו לעם אחד.בסך הכל מהתרשמות אישית שלי במקומות האלה מדובר באנשים חמים שמאוד עוזרים לזולת גם אם זה כלכלית,
ולגבי ענין הצפירה כבר הבעתי את דעתי בהודעה הנ"ל
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
תראו אני יגיד לך משהו אמיתי מהלב,
אני מכיר טוב מאוד את הרחובות והשכונות האלה בירושלים טילתי וחרשתי בהם עשרות פעמים,ואני בא מבית חילוני לגמרי בלי מסורת ותשמעו אני לפי דעתי קצת מבין את החרדים,הם רוצים מדינה יהודית אמיתית כמו שהינו כולנו לפני עד 100-120 שנה שכל סבינו ואבותינו הלכו בלבוש ובפיאות האלה,והנה פתאום לפני 61 קמה לה מדינה שקראה וקוראת לעצמה מדינה "יהודית" ופשוט דורכת ורומסת את כל הערכים שעם ישראל התחנך והתגדל עליהם במשך אלפי שנים.זה מצב לא קל,והלואי ויבוא כבר משיח צדקנו וייאחד אותנו ויגאל אותנו לעם אחד.בסך הכל מהתרשמות אישית שלי במקומות האלה מדובר באנשים חמים שמאוד עוזרים לזולת גם אם זה כלכלית,
ולגבי ענין הצפירה כבר הבעתי את דעתי בהודעה הנ"ל
יופי ולאור העובדה שעברנו שואה וראינו שבארופה לא רוצים אותנו ולאור העובדה שעברנו פוגרומים במדינות באפריקה ובאסיה(במדינות ערב)
ניתן להסיק שבאף מקום לא רוצים אותנו ואחרי שבאנו לפה סגרו לנו את השערים כי היו יותר מידי יהודים וגרשו אותנו למקומות כמו קפריסין
לאחר שבעזרת הקב"ה הקמנו מדינה באותו יום התחילה מלחמה וככה במשך 61 שנה השכנים שלנו מנסים להשמיד אותנו אני חושב שבלי המדינה אי אפשר
ואת המדינה אתה לא יכול להחזיק בלי צבא חזק- מה שהחרדים לא עוזרים לנו במיוחד...
אי אפשר בלי המדינה בקיצור אחרת נעלם שוב פעם מהמפה, אם תביא לי הוכחה אחרת אני ישמח....

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
משה לוי אתה טועה חמורות....

החרדים בפירוש לא רוצים מדינה יהודית כלל! הם לא רוצים כלל מדינה להיפך הם מחכים שלא תיהיה מדינה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אין בעיה שמי שלא מכבד את זכר ששת המליונים או חללי צה"ל שלא יעמוד בצפירה בין אם הוא ערבי או סאטמר או נטורי קרתא או שמאלני קיצוני או ימני קיצוני.
אני נגד כפיה.מי שרוצה לקרוא תהילים או להמשיך ללכת שיבושם לו.זה עניין של נימוס כמו שאני לא יוצא לרחוב עם סנדביץ' בתשעה באב.פשוט יש להתחשב ברגשות הזולת ולא להרגיזו.זה עניין של חינוך כמו שאני מתלבש בצורה נאותה כשאני בבית כנסת.
יש במדינה אנטי ציונים.
מי שתומך באחדינג'אד שיעבור לאירן.
כמו שאני לא בעד שימחק לינק בפורום של מי שהביע דעה שונה ממני.וביום השואה נמחק לינק שהבאתי על סאטמר.אני נגד כפיה דתית או חילונית.
אם מישהו רוצה להתנהג כמו ערבי זכותו.אם יהודי מאוהב בערפאת שיהיה לו לבריאות אם זה ביילין או טיבי או חרדי מסאטמר או מנטורי קרתא.
כמובן שפנאט לא יכול לראות דעה שונה משלו בפורום.ולכן רבים וטובים לא בפורום.
כמו שלא אגרור מישהו בכוח לבית כנסת לא אחייב מישהו לעמוד בצפירה.
הבא להורגך השכם להורגו