מזה שייך לערבים?
זה כמו שתשאל למה הערבים לא עומדים בצפירה לזכר חללי מערכות ישראל, זה לא שייך אליהם ופה באמת שאתה לא יכול לדרוש מהם
לעמוד דום כמו שאתה לא תעמוד סתם נניח לאלה שהורידו בכפר קאסם או אם תיהיה דקה דומייה אצלהם לזכר ההרוגים בסברה ושתילה חחח
סתם אני נותן דוגמא בשביל להבהיר זה לא שמעניין אותי מהם...
בקשר לזה שמראים את התמונות עם נטורי קרתא זה כן חשוב כי הם יהודים! זה שהם לא ציוניים זה דבר אחר אבל השואה הייתה עוד לפני הקמת
מדינת ישראל ועל זה שהם לא עומדים צריך לשבור להם את העצמות!
אני לא יודע אם נטורי קרתא סוחטים את המדינה וכמה הם 'מקפידים' לא לקחת גרוש(צריך לבדוק אם הם לוקחים קצבאות ילדים ודברים כאלה)
בכל מקרה הם נהנים ממהגנה של הצבא שלנו נכון?! אני מאמין גם שאם יש איזה שוד או רצח אצלהם אז הם נעזרים בכוחות המשטרה...
אז אחרי הכל הם כן נהנים מההטבות של מדינת ישראל והכל על חשבונינו...
בא נגיד שאתה ממש לא מדייק.
תקרא כל מה שכתבתי, מדוע שנטורי קרטא או כל יהודי שאינו מחובר למדינה ירגיש משהו כלפי היום הזה דוקא?
אבותיהם של נטורי חרטא נרצחו גם תאמין לי שיש להם רגש לזה... אבל המדינה היא שהחליטה דוקא על יום זה מבחינתם אין סיבה לציין יום
זה דוקא ולא יום אחר, השואה התרחשה בכל התאריכים האפשריים ארבע פעמים, הם לא רואים ביום הזה שום יום מיוחד מעבר לציון מרד גטו ורשה
שגם הוא לא מקרה יחיד אלא רק מקרה מפורסם.
לכך שלפני שאתה הולך בנחישות לשבור למישהו את העצמות תחשוב המניע שלו, דבר נוסף ויותר חשוב גם אני לא רואה בעמידה בצפירה
שום תועלת מלבד הרצון של המתגויים להיראות כתרבות המערב הנוצרית-יוונית לעמוד ב"טקס" בדומייה דבר שאין לו שום מקור יהודי.
לעומת זאת לנאכילת החזיר למשל שישנם כאלו שעוברים עליה אך עומדים בצפירה... היא מעבר לעברה הזדהות עם סמלם של אותם אנשים
שבמשך שנים אכלו דוקא חזיר הטיפו לאהבה ושפכו נהרות של דם יהודי.