עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
מה הסיבה שאנחנו לא משמשים את זכותנו על ארץ ישראל במאה אחוז?
שמע ישראל:
בס"ד
ציטוט מהרצאה של הרב אמנון יצחק
--- ציטוט של: הרב אמנון יצחק שליט"א ---איך קרה שנתקיים בנו הפסוק: איכה ירדוף אחד אלף ושנים יניסו רבבה אם לא כי צורם מכרם וד` הסגירם אלא הם קנאוני בלא אל כיעסוני בהבליהם ואני אקניאם בלא עם בגוי נבל אכיעסם כפי ההבטחה האלוקית אשר הושמה באבות הקדושים והיה כאשר תריד ופרקת עולו כאשר אנו יורדים מן המצוות ומזלזלים בהן אומות העולם נשלחים אלינו להענישנו כי לי בני ישראל עבדים עבדי הם ואבדיל אתכם מן העמים להיות לי אומר הקב``ה, אם מובדלים אתם מן הגוים הרי אתם שלי ואם לאו הרי אתם של נ``נ וחבריו עתה מובן לי מנין העוז והקרבה של הפלשתינים יותר מתמיד לפתוח במלחמת שחרור עד הרגב האחרון בלי ויתורים כלל והכתבה הבאה תסביר זאת היטב.כתבה זו התפרסמה בעיתונות סאלח שינה את דעתו בפסח סאלח כבר היה מיואש הוא היה משוכנע שלעולם ועד לא יצליחו הפלשתינים להתגבר על היהודים לא יוכלו להגיע למדינה משלהם ואפילו תשתרע רק על אחוז קטן משטחה של א``י במחשבה זו הסתובב שנים רבות אבל בפסח הוא שינה את דעתו אין כמעט ילד פלשתיני שלא שמע עליו שלא יודע איך הוא נראה שלא רוצה להיות סאלח כשיהיה גדול אנחנו מדברים על סאלח טאומרי דמות הרואית ברחוב הפלשתיני הוא קנה את עולמו כאשר ניהל פעולות טרור רבות כנגד הצבא הישראלי בימי המאבק המרכזיים של הפלשתיניים בשנים שקדמו למלחמת שלום הגליל. אח``כ ישב שנים רבות בכלא הישראלי אחר שנלכד ונשפט לשנים רבות בבית הסוהר הוא הפך למנהיג המובהק של העצירים שום דבר לא יכלו מפקדי הכלא הנאסר הישראליים להשיג מהאסירים בלי לדבר איתו, גבוה, חסון נראה כמו אנגלי יותר מאשר פלשתיני או ערבי שולט גם באנגלית מצוינת, בצרפתית ובעברית חד תפיסה כריזמטי סאלח טעומרי הוא מהמשכילים בחבורה הפלשתינית העיתונאי אהרון ברנע כתב ספר שלם על דמותו של פלשתיני מיוחד זה קורות חייו השקפותיו ודעותיו. וכך מתאר טעומרי את הסיבה לשינוי שחל בו, הייתי אז בתאי בכלא סגור ומנותק ורק הדלת עם סורגת הבדילה ביני לבין המסדרון המאורך שבו הסתובב 24 שעות ביממה הסוהר הישראלי החמוש בנשקו, קראתי לו לבוא, הבחנתי שהוא אוכל סנדוויץ` של פיתה נושך ולועס ושוב נושך ולועס, אתה יהודי אמרתי לו האיש הנהן בראשו בחיוב, אם כך מדוע אתה אוכל חמץ בפסח אינך יודע שליהודי אסור לאכול חמץ בחג הזה?! הסוהר נדהם מדבריו של האסיר הפלשתיני הבכיר ביותר, הוא חשב רגע והשיב אני לא מחויב לדברים שאירעו לעמי ביציאת מצרים לפני 2,000 שנה ויותר אין לי קשר לכך התישבתי על המזרון בתאי, מספר סאלח טעומרי ואמרתי לעצמי, עם שלאנשיו אין קשר עם עברם והמסוגלים בריש גלי לנגד עיני לחלל את חוקי אמונתם הוא עם שניתקו שורשיו מאדמתו ונוכל להשיג את מטרותינו באותו לילה חל שינוי מוחלט בגישתי לא נרדמתי בכל שעות החשכה ההן ישבתי במקומי והתקשיתי לעכל את שעבר עלי במפגש הקטן עם הסוהר היהודי אוכל החמץ בפרהסיה לנגד עיננו הערבים. למחרת אותו יום אספתי את ההנהגה הפלשתינית שבתוך הכלא את כל אלה שהכירו את דעתי זה שנים, ספרתי להם על הארוע הטראומטי שעברתי ואת המסקנות אלהים הגעתי הבהרתי לכולם שמאותו בוקר אנו יוצאים לדרך חדשה למלחמה על הכל, למלחמה על הכל לא על אחוז קטן ולא על פרורים שיזרקו לנו שכן למולנו עומד עם חסר קשר לשורשיו שעברו לא מענין אותו יותר ולכן גם המוטיבציה שלו בהכרח שתהא נעדרת כל רצון להאבק ולהלחם מאז עברתי עם הסיפור שלי בין אלפים ורבבות מספר טעומרי את כולם שכנעתי שיש לשנות את הקו שיש להאבק בלי פשרות. טעומרי נבחר מאוחר יותר לפרלמנט הפלשתיני הציעו לו להיות שר בקבינט של יאסאר ערפאת אך הוא סרב הוא ממשיך להטיף בדרכו החדשה זו שאמץ מאז אותו מפגש בערבו של יום בחג הפסח לפני כמה שנים. את הנזק שגרם לעמ``י אותו סוהר יהודי במעשהו ובדבריו לא יכולים אלפים לתקן סאלח טעומרי ראה פיתה בפסח והבין שניתן לעשות את המהפכה הערבית, בגלל המהפכה החילונית המנתקת את העם משורשו מכוחו מאמונתו ומן הזכות של קיומו על אדמתו
--- סוף ציטוט ---
MATAN:
הרבן אמחנון יצחק לא הכי מעודד את ההתנחלוית!!!!
שמע ישראל:
--- ציטוט של: MATAN על אפריל 16, 2009, 16:35:16 ---הרבן אמחנון יצחק לא הכי מעודד את ההתנחלוית!!!!
--- סוף ציטוט ---
מה הקשר בין אחד לשני?
לא זה הנושא בכלל, וחוץ מיזה אם לא היו חוטאים אז לא היתה בעיה כל ההיתנחלויות לא היו בסכנה
MATAN:
--- ציטוט של: שמע ישראל על אפריל 16, 2009, 16:46:24 ---מה הקשר בין אחד לשני?
לא זה הנושא בכלל, וחוץ מיזה אם לא היו חוטאים אז לא היתה בעיה כל ההיתנחלויות לא היו בסכנה
--- סוף ציטוט ---
אולי אם החרדים יו גם מקריבים את עצמם ונותנים יד ולא רק ביקורת זה היה נראה אחרת!
morde208:
--- ציטוט של: MATAN על אפריל 16, 2009, 17:47:44 ---אולי אם החרדים יו גם מקריבים את עצמם ונותנים יד ולא רק ביקורת זה היה נראה אחרת!
--- סוף ציטוט ---
מה שנכון - נכון!!!
שהחרדים יבואו לסיבוב שערים!!!
שהחרדים יבואו למחאה לגרושים!!!
שהחרדים יבואו להפגנות לשחרור יהונתן פולארד!!!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה