כתב נושא: שוב אני צריך את עצתכם החשובה בכמה נושאים זה ממש-קריטי  (נקרא 3318 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

1.כידוע לכם אני שוכר-דירה עם חבר ובעוד חודשיים נגמר לי החוזה של הדירה(דירה גרועה) אז אני מתלבט מה-לעשות,האם לחזור לגור אם אמא שלי או להמשיך לשכור-דירה עם חבר שלי בדירה-אחרת.
אם אני יחזור לגור עם אמא שלי אז יהיה לי הרבה קשיים כי שמה זה רחוק ממקום העבודה-שלי וגם ממקום הלימודים וגם אני יהיה בודד כי אני יצטרך לנסוע כל בוקר באוטובוסים ללמודים ואחרי-זה לעבודה ואז לחזור הביתה ולהיות בודד רק עם האחים הקטנים-שלי ואמא שזה אומר שאני כמעט ולא ייראה את החברים הטובים שלי שבאים אלי כרגע לדירה שאני משכיר עם החבר  כי מאוד טוב לי איתם,וזה גם מעביר לי את הזמן הפנוי וככה יש לי סדר-יום. מה הייתם מציעים לי לעשות במקרה הזה?

2.הדבר השני שמפריע לי הוא שכידוע לכם אני לומד-תורה עם מישהו חרדי שקירב אותי לדת בישיבה חרדית לבעלי-תשובה(בעלזא) וממש לא טוב לי שם אני נשאר רק רק בגלל הלימוד ולא מעבר לזה.
ועכשיו דיברתי עם איזה רב אחד מהציונות-הדתית והוא הציע לי ללמוד במכון-מאיר שזה ישיבה לבעלי-תשובה של הציונות-הדתית זה נשמע לי מצויין אך יש כמה בעיות שהם:אני מפחד שאני לא ייקבל שם יחס כמו שאני מקבל עם החרדי הזה שאני לומד איתו כי הוא לומד איתי ממש בפרטיות רק אני והוא ואני חושש שאני יילך שם לאיבוד ומה גם שיש לי דברים ספציפיים שאני רוצה ללמוד ואני מפחד שבמכון-מאיר לא יהיה אברך/רב שיהיה מוכן ללמוד איתי בפרטיות ולהדריך-אותי כמו שהחרדי הזה מדריך-אותי גם באורחות-החיים וגם בכל מיני שאלות שמציקות לי.

3.ודבר שלישי זה בקשר לזיווג/שידוך אני כבר ממש מיואש מכל-הנושא כידוע לכם אני נורא רוצה להכיר את האשה של חיי ואני עושה השתדלות עצומה בנושא והדבר היחיד שמפריע לי ולבחורות פה זה העניין שבעבר היה לי דכאון ובעקבות זה אני נוטל עד היום תרופה לטיפול בדכאון והדבר הזה מאוד מרתיע בחורות ומה גם שלא שירתתי-בצה"ל וגם מזה הם נירתעות וכך יוצא שאין לי כמעט את מי להכיר כי אני צריך להכיר בחורה דתייה שהיא גם בעלת בעיה-בריאותית קלה כך שזה אומר שברגע שהיא תכיר אותי לא יהיה לה בעיה עם זה שאני נוטל תרופה לטיפול בדכאון וגם לא תהיה לה בעיה עם זה שלא שירתתי בצה"ל.
אבל הבעיה היא שפשוט אין לי כבר איפה לחפש כי חרשתי כבר את כל אתרי-ההכרויות ופניתי להמון שדכניות וכלום לא יצא מזה וזה נורא מצער ומייאש אותי :old_cry: האם אתם יכולים לעזור לי בעניין-הזה? האם אתם יודעים איפה אפשר להכיר בחורה שגם סובלת מבעיה בריאותית-קלה ומינורית? זה ממש חסד למי שיוכל לעזור לי בזה.

4.וכידוע לכם מפריע לי גם שיש לי חששות מהחיים שלי ומהעתיד שלי ושל משפחתי זה נורא מלחיץ-אותי כי אני מרגיש שאני לא-יודע מה לעשות עם עצמי עם כל הקשיים האלו ואני לא רואה איך המצב ייסתדר ויהפך-לטובה אומנם יש לי אמונה ואני יודע שהכל בידי ה' אבל בכל-זאת זה נורא מלחיץ אותי ומפחיד-אותי ומכניס אותי לייאוש ולמחשבות-רעות.

תודה-רבה למי שיוכל לעזור לי זה ממש חסד
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
1. אם תמצא דירה אחרת, ותוכל להמשיך לחיות את החיים שיש לך עכשיו (כמו שאני מבין החיים עם חבריך מאושרים, חוץ מזה שאתה יכול להגיע לעבודה וללימודים יותר בקלות), אז מה הבעיה?
2. אתה עוד לא יודע, זה הקטע, יכול להיות שכן תקבל אותו היחס ואולי אף טוב יותר. גם אם לא, אתה חייב להחליט מה חשוב לך יותר, שתהיה בישיבה ציונית-דתית או היחס שאתה מקבל בישיבה החרדית.
3.יש לי חבר טוב שהוא מכיר בחורות-דתיות (אין לי מושג לגבי בעיה בריאותית), חלק מחב"ד. אני אדבר איתו. אחי, אגב, לעולם אל תספר לבחורה שאין לך קשר רציני איתה על הבעיה הזו. זה באמת מרתיע, אם אתם רק בהתחלת הקשר זה יקלקל הרבה אבל אם זה כבר רציני הנזק, אם יהיה נזק לא יהיה כזה רציני.
4. לפני כמה ימים בדיוק הייתי באותו המצב, לעולם אל תיכנס לייאוש ולדיכאון, זה לא פותר כלום, תמיד תהיה אופטימי וכמובן תבטח בקב"ה, כל מה שקורה הוא לטובה, ותנסה לפתור בעיות ולא לשקוע בדיכאון ובייאוש מהן.
עריכה: הוא סיפר לי על 2 בחורות, אחת בת 18 ואחת בת 19 שהוא מכיר, אחת מרמת גן ואחת מבני ברק. יש לך מסן?
« עריכה אחרונה: אפריל 13, 2009, 02:36:47 על ידי F-35 Lightning »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
לא נראה לי שזה אקטואלי אחי
« להגיב #2 ב- : אפריל 13, 2009, 17:04:04 »
בס"ד

כי אותם בחורות הם בריאות וללא בעיה בריאותית-קלה נכון? וגם הם חרדיות לא?
אין לי בעיה להשיג בחורה בריאה כביכול אבל כפי שאמרתי לך רוב הסיכויים שהם לא יירצו אותי לאחר שהם יישמעו על העניין של הדכאון והתרופות,לכן אני מעדיף בחורה בעלת בעיה בריאותית-קלה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רן הכהניסט כנס
« להגיב #3 ב- : אפריל 13, 2009, 17:18:52 »
בס"ד

כי אותם בחורות הם בריאות וללא בעיה בריאותית-קלה נכון? וגם הם חרדיות לא?
אין לי בעיה להשיג בחורה בריאה כביכול אבל כפי שאמרתי לך רוב הסיכויים שהם לא יירצו אותי לאחר שהם יישמעו על העניין של הדכאון והתרופות,לכן אני מעדיף בחורה בעלת בעיה בריאותית-קלה.
אני אדבר איתו, חוץ מזה לא בטוח שהן חרדיות, אתה יודע, לא כל הדתיות הן חרדיות. לא יודע גם לגבי בעיות בריאותיות. אחי, כמו שאמרתי לך אם תספר לבחורה שיש לך קשר רציני איתה על העניין הזה זה לא ייגרום לה לא לרצות אותה, אם זה רציני אז היא אמורה להבין, ואם היא לא תרצה אותך אתה יודע לאן היא יכולה ללכת (אבל שוב אני בספק). חוץ מזה אתה כבר לא בדיכאון ועל תרופות, נכון?
« עריכה אחרונה: אפריל 13, 2009, 17:20:18 על ידי F-35 Lightning »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אני עדיין לוקח תרופה אחת לטיפול בדכאון
« להגיב #4 ב- : אפריל 13, 2009, 17:52:22 »
בס"ד

אם הם בריאות כביכול אז לא עדיף לי להכיר כבר מישהי מירושלים? מילא אם מדובר על מישהי שיש לה גם בעיה בריאותית-קלה אז זה שווה את ההשקעה כי זה מעלה את הסיכוי של ההצלחה לקשר.
אבל אם הם בריאות אז זה לא סתם חבל בגלל המרחק וגם בגלל שאני יכול גם להכיר מישהי בריאה מירושלים?

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
תמשיך לשכור דירה.אצלי זה היה צעד של התקדמות בחיים והיום בס"ד יש לי דירה משלי.שנית לא מספרים לבחורה בתחילת קשר על דיכאון ובעיות בריאות או תרופות.שלישית מכון מאיר זה אחלה,למדתי שם בעצמי בת"א והתייחסו אלי יפה מאד.רביעית אל תתפשר ואל תמעיט בערך עצמך מגיעה לך בחורה בריאה ואתה עצמך תהיה בריא.חלק גדול מהאוכלוסיה לוקח תרופות נגד דיכאון כי אנחנו לא חיים במדינה נורמלית בגלל הערבים.בטוח שלא מתאים לך להיות חרדי(כי קראתי מה שכתבת עליהם כאן).
אף פעם אל תתייאש!תמיד תחשוב מחשבות חיוביות ותגרש מהראש מחשבות שליליות.אל תשא את עול העולם על כתפיך.בטח בהשם.
תאמין בעצמך!ברגע שאתה ממעיט בערך עצמך אז בחורות נרתעות מזה.אתה חייב לבנות לעצמך ביטחון עצמי.כמו שכולם כאן אוהבים אותך ומעריכים אותך.כולם ללא יוצא מהכלל ואף פעם לא כתבו עליך מילה רעה,מעולם לא רבת עם אף אחד וזאת בפורום קשה.
אתה חרוץ,משקיען,בעל אנרגיה,משתדל ולכן העתיד שלך יהיה ורוד.אתה חייב להיות אופטימי כנבואה המגשימה עצמה.
בחורות מחפשות בחור טוב ואתה בחור טוב.תאמין לי אתה תכיר בחורה טובה,תתאהב ותשכח מהדיכאון והמחשבות הרעות.אבל אתה חייב להאמין שמגיעה לך בחורה טובה ולהתפלל לקב"ה.תסתייע ברבנים לפתור את הבעיות,סע אליהם תבקש ברכה לשידוך,לבריאות.אם תכנס למכון מאיר תבקש שם מהרב שידוך!
ותמשיך לעבוד קשה,לחסוך כסף כי בשביל שידוך אתה תהיה מוכרח לשכור דירה עם אישתך לעתיד ובודאי לא לגור עם אמא שלך.
אל תתפשר על כלום.אל תוותר על כלום,תעשה מה שטוב לך,מה שנוח לך ותפעל לפי איך שאתה מרגיש אבל במסגרת ההלכה שחיונית לך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

1.כידוע לכם אני שוכר-דירה עם חבר ובעוד חודשיים נגמר לי החוזה של הדירה(דירה גרועה) אז אני מתלבט מה-לעשות,האם לחזור לגור אם אמא שלי או להמשיך לשכור-דירה עם חבר שלי בדירה-אחרת.
אם אני יחזור לגור עם אמא שלי אז יהיה לי הרבה קשיים כי שמה זה רחוק ממקום העבודה-שלי וגם ממקום הלימודים וגם אני יהיה בודד כי אני יצטרך לנסוע כל בוקר באוטובוסים ללמודים ואחרי-זה לעבודה ואז לחזור הביתה ולהיות בודד רק עם האחים הקטנים-שלי ואמא שזה אומר שאני כמעט ולא ייראה את החברים הטובים שלי שבאים אלי כרגע לדירה שאני משכיר עם החבר  כי מאוד טוב לי איתם,וזה גם מעביר לי את הזמן הפנוי וככה יש לי סדר-יום. מה הייתם מציעים לי לעשות במקרה הזה?

2.הדבר השני שמפריע לי הוא שכידוע לכם אני לומד-תורה עם מישהו חרדי שקירב אותי לדת בישיבה חרדית לבעלי-תשובה(בעלזא) וממש לא טוב לי שם אני נשאר רק רק בגלל הלימוד ולא מעבר לזה.
ועכשיו דיברתי עם איזה רב אחד מהציונות-הדתית והוא הציע לי ללמוד במכון-מאיר שזה ישיבה לבעלי-תשובה של הציונות-הדתית זה נשמע לי מצויין אך יש כמה בעיות שהם:אני מפחד שאני לא ייקבל שם יחס כמו שאני מקבל עם החרדי הזה שאני לומד איתו כי הוא לומד איתי ממש בפרטיות רק אני והוא ואני חושש שאני יילך שם לאיבוד ומה גם שיש לי דברים ספציפיים שאני רוצה ללמוד ואני מפחד שבמכון-מאיר לא יהיה אברך/רב שיהיה מוכן ללמוד איתי בפרטיות ולהדריך-אותי כמו שהחרדי הזה מדריך-אותי גם באורחות-החיים וגם בכל מיני שאלות שמציקות לי.

3.ודבר שלישי זה בקשר לזיווג/שידוך אני כבר ממש מיואש מכל-הנושא כידוע לכם אני נורא רוצה להכיר את האשה של חיי ואני עושה השתדלות עצומה בנושא והדבר היחיד שמפריע לי ולבחורות פה זה העניין שבעבר היה לי דכאון ובעקבות זה אני נוטל עד היום תרופה לטיפול בדכאון והדבר הזה מאוד מרתיע בחורות ומה גם שלא שירתתי-בצה"ל וגם מזה הם נירתעות וכך יוצא שאין לי כמעט את מי להכיר כי אני צריך להכיר בחורה דתייה שהיא גם בעלת בעיה-בריאותית קלה כך שזה אומר שברגע שהיא תכיר אותי לא יהיה לה בעיה עם זה שאני נוטל תרופה לטיפול בדכאון וגם לא תהיה לה בעיה עם זה שלא שירתתי בצה"ל.
אבל הבעיה היא שפשוט אין לי כבר איפה לחפש כי חרשתי כבר את כל אתרי-ההכרויות ופניתי להמון שדכניות וכלום לא יצא מזה וזה נורא מצער ומייאש אותי :old_cry: האם אתם יכולים לעזור לי בעניין-הזה? האם אתם יודעים איפה אפשר להכיר בחורה שגם סובלת מבעיה בריאותית-קלה ומינורית? זה ממש חסד למי שיוכל לעזור לי בזה.

4.וכידוע לכם מפריע לי גם שיש לי חששות מהחיים שלי ומהעתיד שלי ושל משפחתי זה נורא מלחיץ-אותי כי אני מרגיש שאני לא-יודע מה לעשות עם עצמי עם כל הקשיים האלו ואני לא רואה איך המצב ייסתדר ויהפך-לטובה אומנם יש לי אמונה ואני יודע שהכל בידי ה' אבל בכל-זאת זה נורא מלחיץ אותי ומפחיד-אותי ומכניס אותי לייאוש ולמחשבות-רעות.

תודה-רבה למי שיוכל לעזור לי זה ממש חסד
רן אחי אני ממש מזדהה איתך ועם כל מה שכתבת כי גם אני באותו סירה כמוך וגם מאוד הזדהתי עם סעיף 3 שרשמת דברים שבדיוק עוברים גם עליי,
גם לי יש משברים ולא שירתתי ואני גם כבר חרשתי אתרים ופניתי למלא שדכניות ולא הגיעה הישועה.
אבל כמו שהרבה אמרו לי חיבים להמשיך ולבטוח בה' ולהתפלל אליו בדבקות ובמסירות כדי שזה יבוא,תאמין לי שאני מאוד מבין אותך ואת כל מה שאתה כותב
[gif[/img]