עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
המלחמה הגדולה והאחרונה קרובה מתמיד
נץ וגאה בזה:
כל אחד יכול לשחק עם גמטריה ושיטות דילוגים כאלה ואחרות בכל ספר (בתנאי שיהיה ארוך מספיק כדי שהניסוי יצליח סטטיסטית) ויצא עם כל תוצאה שליבו יחפוץ בו, הזיהוי העולמי של גוג עם מנהיג X או Y מצד הרב אמנון יצחק מטריד אותי, קצת יותר צניעות לא היה מזיק.
אני גם יכול לולא רציתי בעזרת שמיניות באוויר ופרשנות תיאטרלית להראות שדי והותר מנהיגים בהסטוריה של המאה שנים האחרונות יכולים לענות על ההגדרה ל-גוג, אני לא עושה את זה כי אני לא משמש בתור הרל"ש של הקב"ה, והייתי מציע לרב אמנון יצחק ולכל המחזיקים אחריו להרגע גם כן.
2shpatz:
גימטריות גדולות ובעיקר קטנות הן רק תוספת נחמדה של פרשנות כך גם הצופן התנ"כי
ואין להסתמך עליהם בשום אופן!!!
היום ישנן תוכנות שיכולות למצוא כל דבר בכל ספר.
אולי הושתלו צפנים בתנ"ך אך אנחנו לא יכולים לדעת בוודאות מהם ויכולים רק לשער השערות.
ram26:
אני מעריך שהמלחמה תתחיל עוד בקדנציה הראשונה של אובמה
שמע ישראל:
--- ציטוט של: 2shpatz על אפריל 07, 2009, 00:36:29 ---גימטריות גדולות ובעיקר קטנות הן רק תוספת נחמדה של פרשנות כך גם הצופן התנ"כי
ואין להסתמך עליהם בשום אופן!!!
היום ישנן תוכנות שיכולות למצוא כל דבר בכל ספר.
אולי הושתלו צפנים בתנ"ך אך אנחנו לא יכולים לדעת בוודאות מהם ויכולים רק לשער השערות.
--- סוף ציטוט ---
אי אפשר למצוא את זה בכל ספר ואל תערר בתורת ישראל הקדושה לפי שיש לך מינימום מושג
נראה אותך מוצא לי את הנבואות שיש בתנ"ך בספר חול
אם תראה את ההרצאה הזו אולי תבין מעט http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890
אף אחד לא בא ואמר מתי יבוא מתי, מתי תתחיל מלחמה וכו'
יש רמזים לגבי כך ולכן הרב אמנון יצחק אמר שהוא "משער" לפי הנתונים הקיימים מקרה כזה או אחר בזמן כזה או אחר וזו השערה
זה כמו שאנחנו שומעים את אירן שאומרת שרוצה להשמיד אותנו, היא מקבלת בברכה את חמאס, שולחת ספפינות נשק דרך ים סוף, אז למי הנשק הזה מיועד אם לא לחמאס?
יש מספר נתונים שמתחברים יחד וצריך לחיות בשקר בכוח בשביל לא להבין מה קורה פה
MATAN:
התשובות לא סותרות אחת את השניה!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה