כתב נושא: מבחינה כלכלית אני רואה שינוי אצל נתניהו  (נקרא 3448 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ראשית הוא סיכם עם ברק על העלאת קיצבאות הזקנה.ביטל את בניית המעון החדש לראש הממשלה במתכונתו הנוכחית.הסכים להגדיל את קצבאות הילדים(השג של ש"ס ומגיעה מילה טובה לאלי ישי שדואג לחלשים).דאג להגדלת תקציב העמותות שעוזרות לנזקקים ונצרכים בפסח(שזאת מצווה).
נתניהו נפל כי פגע בחלשים ועכשיו למד לקח בכוח.מי שלא רוצה את ש"ס והסוציאלסטים מהעבודה בממשלה קיבל תשובה למה הם טובים בממשלה.
אגודת ישראל קיבלה את ראשות ועדת הכספים ותזרים כסף לישיבות שלא במסגרת כספים יחודיים.
נתניהו הולך לקצץ במנגון הציבורי המנופח,הולך לקצץ בתקציב הבזבזני.
הבעיה שבארה"ב אובאמה הורס בצורה שיטתית את הכלכלה,אני לא מקנא בחיים בן פסח אחרי 4 שנים של אובאמה שלא לדבר על 8 שנים.
עכשיו בואו נניח שש"ס לא בממשלה,הדתים והעבודה אינם.נתניהו היה מקצץ בתקציב לישיבות,מקצץ בקצבאות ילדים,מקצץ בקצבאות הזקנה,פוגע בחלשים,ניצולי השואה.ובסוף הממשלה היתה נופלת ושוב בחירות,בזבוז כסף.
מאחר שהבעיה בכלכלה היא כלל עולמית וכמעט חסרת תקדים חייבים ראש ממשלה שמתמחה בכלכלה ולא ליבני האדיוטית.
צירוף של אובאמה-ליבני והלכה מדינת ישראל במתכונתה הנוכחית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מבחינה כלכלית אני רואה שינוי אצל נתניהו
« להגיב #1 ב- : אפריל 06, 2009, 21:55:31 »
לדעתי, מוקדם מידי  להסיק מסקנות.

חדשה טובה שקראתי היום היא שגלעד ארדן ביטל פרוייקט תחנת החשמל הפחמית באשקלון, תמורת אנרגיה ירוקה יותר , בעקבות גילוי מאגר הגז מול חופי חיפה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : אפריל 06, 2009, 21:59:40 »
נכון אתה צודק מוקדם מדי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : אפריל 07, 2009, 00:24:12 »
מצד שני אני יכול לומר בדיוק הפוך, נתניהו ביצע שגיאה פטאלית בכך שהסכים להגדיל את קצבאות הילדים (שכולם יודעים מי מקבל את רוב הכסף- רמז: מוסלמים!) וכן סינדל את הרפורמות הכל כך נצרכות בכלכלה הישראלית, עופר עיני נכנס דרך החלון לממשלה והוא זה שבמשבר הכלכלי הזה, יגדיל את הגרעון של המדינה, ורק יפגע בשוק הישראלי והוא יחזור אחורנית שנות דור.
מה שנתניהו עשה בעבר היה הכרחי! קצבאות ילודה הם פרס לשונאי המדינה, לבטלנים ולכאלה שהדבר האחרון שמטריד אותם זה היכולות הכלכליות של המדינה.
אם אובמה רוצה להוריד את כלכלת ארה"ב שאולה, בי מיי גסט, אבל אין שום סיבה שישראל בגלל שיקולים אינטרניים מטופשים וקצרי ראות, צריכה ללכת בעקבותיה.
הכנסת העבודה לממשלה ובמיוחד על הדיקטטור הכלכלי עופר עיני, הוא פשוט אסון ב-ה-ג-ד-ר-ה, המהלכים הפוליטיים של נתניהו הם בהגיון המהופך ב-180 מעלות לדברים שהוא עצמו כתב בספרו "מקום תחת השמש" לגבי החזון הכלכלי שלו עצמו למדינת ישראל והבאת לעצמאות כלכלית תוך מהלך של 12 שנה, מסתבר שנתניהו עסוק עכשיו רק להרחיק אותנו מיעד זה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : אפריל 07, 2009, 10:20:49 »
בן גוריון אמר" כשאמריקה מתעטשת ישראל חולה בשפעת..".כלומר אם אובאמה יוריד את כלכלת ארה"ב שאולה המשבר כאן ובעולם יחריף אפילו אם נתניהו ינקוט בצעדים נכונים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : אפריל 07, 2009, 15:57:03 »
בן גוריון אמר" כשאמריקה מתעטשת ישראל חולה בשפעת..".כלומר אם אובאמה יוריד את כלכלת ארה"ב שאולה המשבר כאן ובעולם יחריף אפילו אם נתניהו ינקוט בצעדים נכונים.
אם אתה עובד נכון, עם ראייה לטווח רחוק וחשיבה אסטרטגית רבתי, ניתן להגיע לעצמאות כלכלית וללכת בדד גם אם ארה"ב תתפגר.
ההתנהגות השטעטליסטית שלנו עלולה לגרום לכך שאובמה יגרור אותנו אל עבר התהום, כל שעלינו לעשות זה להשתחרר מכבלי המדוזה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 07, 2009, 16:46:07 »
אם אתה עובד נכון, עם ראייה לטווח רחוק וחשיבה אסטרטגית רבתי, ניתן להגיע לעצמאות כלכלית וללכת בדד גם אם ארה"ב תתפגר.
ההתנהגות השטעטליסטית שלנו עלולה לגרום לכך שאובמה יגרור אותנו אל עבר התהום, כל שעלינו לעשות זה להשתחרר מכבלי המדוזה.

תודה על האזהרה... ידוע איך ההיסטוריה הוכיחה את עצמה שוב ושוב על כך שהיהודים לא יודעים להסתדר עם כסף, כלכלה, והזדמנויות עיסקיות...
נא לקרוא את ספרו של דיוויד הופמן "האוליגרכים".

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : אפריל 07, 2009, 20:24:54 »
תודה על האזהרה... ידוע איך ההיסטוריה הוכיחה את עצמה שוב ושוב על כך שהיהודים לא יודעים להסתדר עם כסף, כלכלה, והזדמנויות עיסקיות...
נא לקרוא את ספרו של דיוויד הופמן "האוליגרכים".
לא הבנתי מה כבודו רוצה לומר פה, אולי כדאי שלא תדבר ברמזים כאלה, אולי אני לא חכם מספיק ולא ירדתי לסוף דעתך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #8 ב- : אפריל 07, 2009, 23:20:18 »
להפך אין כמו יהודים לעשיית כסף.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #9 ב- : אפריל 07, 2009, 23:38:46 »
בס'' ד

'' הישנה כושי עורו '' ? = ברק חוסיין אובאמה יש''ו שר''י , ''ונמר חברבורותיו '' ? = ביבי נחשייהו שר''י !!  :::D :::D :laugh: :laugh:

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אפריל 08, 2009, 07:49:59 »
להפך אין כמו יהודים לעשיית כסף.

בדיוק לזה התכוונתי... דיוויד הופמן בספרו "האוליגרכים" מוכיח שכאשר קרסה בריה"מ, והתחילו לזרום הזדמנויות עיסקיות אל עבר האזרח הקטן, קומץ של יהודים [בעיקר: סמולנסקי, חודורקובסקי, ברזובסקי וגוסינסקי, אבל עוד רבים אחרים] השכיל לנצל את המצב להפוך לאילי ההון החדשים של רוסיה.
יהדותם של האוליגרכים נתנה ביטוי לזרמים גלויים וגלויים פחות של אנטישמיות ברוסיה, וכמו שראינו לאורך ההיסטוריה שהגוים מתעצבנים כאשר היהודים עושים כסף, וסיסמאות על "ההון היהודי" [גם מהחוג הקומוניסטי של גאנדי זיוגאנוב שר"י] - חזרו לאופנה, לצערנו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #11 ב- : אפריל 08, 2009, 09:25:12 »
אתה רוצה להיות עני למנוע אנטישמיות או עשיר לעודד אנטישמיות?אני יודע שלאנטישמיות אין קשר לכסף.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אפריל 08, 2009, 10:57:45 »
אתה רוצה להיות עני למנוע אנטישמיות או עשיר לעודד אנטישמיות?אני יודע שלאנטישמיות אין קשר לכסף.

שנה שעברה הייתי עם עוד 2 חברים במנהטן, ושם יש כל מיני אנשים שמציירים את הדמות שלך בתמורה לכסף... בקיצור הלכנו לאיזה אחד, וכל הזמן הוא מילמל על כך שהיהודים שולטים בתקשורת, והיהודים שולטים בכלכלה וכו'. בסוף הוא צייר את חבר שלי כאשר בכל יד הוא מחזיק שק מלא בכסף, עם הסימן של הדולר על השק... חבר שלי לא הבין את הקריקטורה האנטישמית, וגם לא הבין מה שהצייר אמר באנגלית - אבל אני הבנתי טוב מאוד!

אחד הדברים שהנאצים הכי השתמשו בו בתעמולה שלהם כנגד היהודים היה: "ההון היהודי", היינו אולי 1% מהאוכלוסיה, ושלטנו בכל תחומי הכלכלה של גרמניה.
גם אחרי המלחמה, כאשר בכירי הנאצים ישבו בתאיהם בנירנברג בזמן המשפטים, הם אמרו שהיה חייב לסלק את ההשפעה היהודית מהכלכלה, וכפי שכותב ד"ר לאון גולדנסון בספרו "נירנברג 1946 ".

ד"א - מנקודת מבט תורנית אתה צודק, לכסף אין קשר לאנטישמיות: "אמר ר"ש בר-יוחאי הלכה בידוע שעשיו שונא ליעקב". לא צריך סיבה - שונאים אותנו בגלל שאנחנו קומוניסטים, או קפיטליסטים. בגלל שאנחנו בדלנים, או יותר מידי מעורבים, שהרי ידוע לאיזה גל של אנטישמיות מתן האמניסיפציה גרם. וכן על זה הדרך, וכמו שכותב פרופ' דניאל יונה גולדהגן בספרו "תליינים מרצון בשירות היטלר" שהשנאה היא שנאה קיומית נצחית, ורק הסיבות משתנות ממקרה למקרה.
« עריכה אחרונה: אפריל 08, 2009, 11:34:06 על ידי eran »