כתב נושא: בהול -- האמונה בקרב הגויים באמינותו של עם "פלשתיני"  (נקרא 1867 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לאחרונה, אני נתקל בפרופיל של ב-YOUTUBE בהתקפות חוזרות ונשנות עליי וכמובן על העם היהודי ועל כך שאין לו זכות קיום במזרח התיכון ושיניח ל"פלשתינים" המסכנים לחיות, כל פעם מחדש אני צריך להוכיח להם, לנבערי הדעת וההשכלה את זכותנו ההיסטורית, הטבעית, הדתית והתרבותית(ועוד זכויות רבות) על ארץ זו, אך אלו דבקים בדעתם השקרית, ולפיכך רציתי לשאול את חברי הפורום האם אני פועל נכון? או שעלי להחזיר מלחמה שערה בדמות סרטון שיוכיח את הון צדקתנו על ארצנו? והאם עליי בכלל להמשיך להיאבק?
הייתי רוצה גם לקבל את דעתו של חיים בן פסח בעניין זה.

נ.ב.(נוטה בנה)
ברצוני לדעת מי מחברי הפורום יוכל לעזור לי במאבק זה?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רגע, האם הנאצים שאתה מתווכח איתם הם שמאלנים (=לא-מוסלמים) או מוסלמים/סתם ערבים? כן אם זה מוסלמים/סתם ערבים אין טעם להתווכח איתם, הם יודעים שאין להם זכות על אדמתנו הקדושה, ושאין דבר כזה עם "פלסטיני", הם רק מנסים לגרום לאחרים להאמין לבלוף הזה. אם זה שמאלנים, זה מעולה. אותם זה חשוב לשנות, בעיקר אם הם יהודים.
אני מוכן לעזור לך, עשיתי זאת הרבה פעמים.

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
רגע, האם הנאצים שאתה מתווכח איתם הם שמאלנים (=לא-מוסלמים) או מוסלמים/סתם ערבים? כן אם זה מוסלמים/סתם ערבים אין טעם להתווכח איתם, הם יודעים שאין להם זכות על אדמתנו הקדושה, ושאין דבר כזה עם "פלסטיני", הם רק מנסים לגרום לאחרים להאמין לבלוף הזה. אם זה שמאלנים, זה מעולה. אותם זה חשוב לשנות, בעיקר אם הם יהודים.
אני מוכן לעזור לך, עשיתי זאת הרבה פעמים.
אלה גויים, שלמיטב הבנתי וידיעתי נשטפים על ידי כוחות האיסלאם, ובבקשה עזור לי.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
כמובן שאפשר לעזור לך
להכין סרטונים זה פשוט
מה שצריך זה טקסט מוכן של הטיעונים שלנו
בחור שיקריא זאת טוב באנגלית
ולהעלות...
אני מסוגל להפיק סרטונים די טוב כידוע
אתה מוזמן להתקשר אליי (שלחתי לך במסר אישי את המספר)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לא צריך לעשות שום סרטון, פשוט תן להם לינק לסרטון של עזמי באשרה שמודה בשידור בתכנית של ירון לונדון ש"עם פלשתיני" זה הבל.
« עריכה אחרונה: אפריל 05, 2009, 00:36:14 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק המנטרל העברי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
נץ, אתה מלך!