גם מי שגירש במו ידיו את היהודים מהבתים שלהם, אחראי לגירוש.
צר לי לאכזב אותך, צה"ל הוא הצבא של המדינה לא של היהודים. כשיקום צבא יהודי אמיתי, צה"ל כבר לא יהיה קיים או שיהיה קיים רק מערבים, השמאלנים לעומת זאת, לא אוהבים לעשות את העבודה השחורה אז הסיכויים שהם יתגייסו לצה"ל די קלושים.
ועוד אכזבה, גם השב"כ לא יותר טוב מצה"ל. שמעת על כל המעצרים הסתמיים של השב"כ נגד מתנחלים?
ובכלל כל הממסד המדיני, לא טוב ליהודים. נקודה.
אגב, לדעתי התקשורת עושה רק טוב למתנחלים בזה שהיא מציגה אותם כגיבורים יהודים.
מדינת יהודה עכשיו!
את צודקת שגם המבצעים בפועל שגרשו את היהודים מביתם וגם אנשי השב"כ שהתעללו ועינו את הנחקרים אשמים!!!אין ספק אני לא מתווכח איתך,אני אישית גם לא אוהב אותם בלשון המעטה
אגב התקשורת תומכת "בסרבני מצפון" שמסרבים להאבק באוייב הערבי,כי חמאסניק אצל השמאל יותר חשוב מיהודי אך ביהודי חייל צה"ל שסירב לפנות יהודים מביתם הוא פורע חוק מבחינת התקשורת
את מכירה את המשפט "אל תהיה צודק תהיה חכם"? כי זה בדיוק מה שהתכוונתי ! קומץ יהודים שנלחמים נגד הגוף הענקי צה"ל לא יפתור את הבעיה ,זה לא משנה אם המאבק מוצדק ,זה עדין לא מהלך חכם כי זה יביא לחיסולו של ארגון הימין האמיתי בארץ די מהר(על ידי מעצרים ,ועונשי מאסר חסרי פרופורציות,או סילוק מהארץ כמו שעשו לחיים בן פסח)
המהלך הכי חכם והכי מוצדק הוא להפנות את כל האש אל התקשורת,התקשורת היא זו ששולטת במדינה וחייבים להבין את זה ,התקשורת היא תעשיית שקרים ושטיפת מוח,התקשורת ממנת ארגוני שנאה כלפי יהודים,התקשורת היא שמפעילה לחצים על הממשלה ,התקשורת ובג"ץ הם אלו שפוגעים במזיד ביהודים שאינם מצייתים לדיקטטורת השמאל
התקשורת מחזיקה במקל בשני הצדדים ,מצד אחד היא גורמת נזקים רבים לעם היהודי,ומצד שני היא מתנערת לחלוטין מהאחריות ומפילה את כל האשמה על שכירי החרב שלה
התקשורת הצליחה מאוד והימין נכשל כי כל פעם שמגרשים יהודים מביתם אנחנו מאשימים רק את אלו שפינו בפועל במקום אלו שיזמו תכננו ארגנו ומימנו את הגירוש(התקשורת)במקום להגיד צה"ל גירש אותנו מביתנו הימין צריך להגיד "התקשורת האנטי יהודית גרשה אותנו מביתנו" כדי שכל הארץ תשמע ותפנים את האמת וידע סוף סוף מה שכל השנים השמאל דאג להסתיר ממנו,וזה שהתקשורת המושחתת והגזענית היא זו שעומדת בראש כל מעשה אנטי יהודי,צריך לארגן הפגנת ענק נגד התקשורת ולהאשים אותה בזנ שהיא דקטטורת שמאל שהיא רודן ושידיה מוגאלות בדם כי זה מה שהיא באמת!!!
אנחנו מאשימים את האבן שנזרקה עלנו במקום להאשים את מי שזרק את האבן,ואנשי התקשורת נהנים מכך שההמון רדום ולא חושד ,שההמון עדין מאמין שהתקשורת היא רק מדווחת ולא מה שהיא באמת-מכונת מלחמה משומנת היטב ובעלת השפעה הרסנית