סקר

סקר: קצבאות הילדים - לתת אותן ליהודים ולערבים, או רק ליהודים, או לא לאף אחד?

ליהודים ולערבים. כי זה לא מציאותי לתת אותן רק ליהודים. וזה חשוב שיהודים מקבלים אותן.
0 (0%)
רק ליהודים. להפריט את התוכנית ולתת מענק ממלשתי לארגון יהודי שיתן אותן ליהודים בלבד.
20 (87%)
לא לאף אחד. זה מזיק לתת אותן לערבים, וזה לא הוגן להכריח אותנו לתמוך במשפחות ברוכות ילדים.
3 (13%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: קצבאות הילדים - לתת אותן ליהודים ולערבים, או רק ליהודים, או לא לאף אחד?  (נקרא 4673 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק arter1

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
צריך לתת רק ליהודים
אנחנו לא רוצים לעודד ילודה ערבית

העניין הוא שהממשלה בארץ היא כל כך שיוויונית
שהיא נותנת יותר זכויות לערבים מליהודים
ככה שאין סיכוי שזה יקרה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צריך לתת רק ליהודים
אנחנו לא רוצים לעודד ילודה ערבית

ככה שאין סיכוי שזה יקרה

בס''ד

נכון שאין סיכוי שזה יקרה, אלא אם יום יבוא ואנו נהיה בשלטון בע''ה. אז זה כן יקרה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
רק ליהודים, חשוב לעודד ילודה יהודית המצב בנושא הזה גרוע מאד!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד
אם הממשלה היתה שיוויונית לא היתה נותנת לערבים יותר

ברור שצריך לתת קיצבאות ילדים מה השאלה, "אין בן דוד בא עד שיכלו הנשמות מהגוף"
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
רק ליהודים אבל לוודא שלא יהיה מה שקרה בארה"ב שהכספים שנתרמו על ידי יהודים לארגונים יהודיים הלכו לכל דבר פרט ליהודים

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
רק ליהודים אבל לוודא שלא יהיה מה שקרה בארה"ב שהכספים שנתרמו על ידי יהודים לארגונים יהודיים הלכו לכל דבר פרט ליהודים
אכן תופעה עצובה, מי שקרא את ספרו של הרב מאיר כהנא הי"ד "סיפורה של הליגה להגנה יהודית" יודע עד כמה המצב היה שם חמור.
כספים של ארגונים יהודיים נזרקו על מלחמות למען השחורים, ולא שקל הוצא למען יהודים.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
רק ליהודים,
ערבים שרוצים לגור כאן ישאו בנטל הכלכלי של השרצת השהידים על אדמת קודש זו
התורה בטח שלא בעד מימון מתאבדים בני 4 עם חגורות נפץ.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

אתה צודק. אבל אם תהיה ממשלה כהניסטית בע''ה, ניתן את הכסף לארגון כהניסטי כדי להיות בטוחים שכל פרוטה תלך אך ורק ליהודים.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
קיצבאות לא צריך לתת לאף אחד, זה מעודד בטלה, אנשים שפשוט יולדי ילדים וישמחו על הממשלה שתעשה הכל בשבילם, זו תפיסה שהיא הגדרתית טפילית ובלתי מתקבלת על הדעת, אני בעיקר לא רוצה למממן מוסלמים עם הקיצבאות הללו שהם רובם המוחלט של מקבלי הקיצבאות במדינה, עובדתית.
מעבר לכך אני חושב שצריך לתת את ה"קיצבאות" הללו בתור מס הכנסה שלילי, זאת אומרת, מי שכבר עובד (או אין ביכולתו לעבוד מפאת תנאים נפשיים או גופניים) ועשה שירות לאומי/צבאי כלשהו (ואלה יהיו הקריטריונים לכך) יקבל תוספת למשכורת על כל ילד וזה בהתאם גם לגובה השכר, המטרה היא שדווקא אלה עם שכר נמוך יקבלו יותר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ כלכלית אתה צודק אבל יש אינטרס למדינה שיהיו הרבה יהודים,ישרתו בצבא.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
קיצבאות לא צריך לתת לאף אחד, זה מעודד בטלה, אנשים שפשוט יולדי ילדים וישמחו על הממשלה שתעשה הכל בשבילם, זו תפיסה שהיא הגדרתית טפילית ובלתי מתקבלת על הדעת, אני בעיקר לא רוצה למממן מוסלמים עם הקיצבאות הללו שהם רובם המוחלט של מקבלי הקיצבאות במדינה, עובדתית.
מעבר לכך אני חושב שצריך לתת את ה"קיצבאות" הללו בתור מס הכנסה שלילי, זאת אומרת, מי שכבר עובד (או אין ביכולתו לעבוד מפאת תנאים נפשיים או גופניים) ועשה שירות לאומי/צבאי כלשהו (ואלה יהיו הקריטריונים לכך) יקבל תוספת למשכורת על כל ילד וזה בהתאם גם לגובה השכר, המטרה היא שדווקא אלה עם שכר נמוך יקבלו יותר.
בס"ד

הפעם הראשונה שנחשפתי לרעיון של מס הכנסה שלילי היה כשצפיתי בתכניות של סדרת הטלויזיה Free to Choose שהופקה בשנות ה-80 המוקדמות, שהגיש הכלכלן המפורסם מילטון פרידמן (Milton Friedman), ושהסבירה את התאוריות שלו לגבי היתרונות של הפרטה ושוק חופשי.  באופן כללי אני מסכים עם הרעיון הזה.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ כלכלית אתה צודק אבל יש אינטרס למדינה שיהיו הרבה יהודים,ישרתו בצבא.
הכסף ברובו הולך לאויבים ולכאלה שלא ישרתו בין כה וכה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מתנגד לקצבאות ילדים באופן עקרוני. עם כבר קצבאות, אז צריך לחלק אותן בהתאם להכנסה משפחתית והכנסה ממוצעת לנפש. מס הכנסה שלילי גם נראה לי כפתרון רצוי יותר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד

הפעם הראשונה שנחשפתי לרעיון של מס הכנסה שלילי היה כשצפיתי בתכניות של סדרת הטלויזיה Free to Choose שהופקה בשנות ה-80 המוקדמות, שהגיש הכלכלן המפורסם מילטון פרידמן (Milton Friedman), ושהסבירה את התאוריות שלו לגבי היתרונות של הפרטה ושוק חופשי.  באופן כללי אני מסכים עם הרעיון הזה.
תפיסת היסוד שלי בעניין נובעת מהגותם של  לודוויג פון מיזס ופרידריך פון האייק, ואחריהם פרידמן וכמובן איך אפשר לשכוח את האישה, איין ראנד.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ ודווקא כ"ך צודקים אבל מי שהכי קרוב למילטון פרידמן הוא בנימין נתניהו.אני גם תומך באיין ראנד ובפילוסופיה שלה.הבעיה כאן שההפרטה היא כלי בידי 16 משפחות לשלוט במדינה ולצערנו הם שמאלניות,אשכנזיות ברובם.
במדינה שלנו הכל מתעוות.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ ודווקא כ"ך צודקים אבל מי שהכי קרוב למילטון פרידמן הוא בנימין נתניהו.אני גם תומך באיין ראנד ובפילוסופיה שלה.הבעיה כאן שההפרטה היא כלי בידי 16 משפחות לשלוט במדינה ולצערנו הם שמאלניות,אשכנזיות ברובם.
במדינה שלנו הכל מתעוות.
מה שמדהים הוא שכמעט כל אותם בעלי ההון שהזכרת עשו את כספם בדרכים מאוד קפיטליסטיות בעוד הם תומכים בסוציאליזם ומקדמים אותו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נכון גם סורוס כזה.כנראה שהם רוצים להשקיט את מצפונם ורוצים שנעשה כדבריהם ולא כמעשיהם.
הבא להורגך השכם להורגו