כתב נושא: הבוגד דן מרידור שר''י מאיים לפרוש אם דניאל פרידמן יהיה שר המשפטים  (נקרא 1950 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הבוגד המרושע דן מרידור מהשמאל הקיצוני רוצה להיות שר המשפטים שוב. כשהוא כיהן בתפקיד זה בעבר, מרידור היה בובה של שופטי הבג''צ שר''י.

פיפי נתניויו (ביבי נתניהו) החזיר את מרידור לליכוד. ופיפי מאוד רוצה שמרידור יכהן כשר בממשלתו.

אבל מרידור מייצג את הבג''צ והתשקורת שרוצים להמשיך להשתלט על מדינת ישראל באופן רודני. כעת הבג''צ והתשקורת הם השליטים במדינה וזה לא משנה מה העם מחליט בבחירות. תמיד יש לנו משטר בולשביקי אפילו כשהעם מצביע "ימין". והשמאל הקיצוני דורש להמשיך ככה.

שר המשפטים דניאל פרידמן התחיל להתעמת עם השיטה הדיקטטורית הזאת. פרידמן דרש באומץ לב שינויים בשיטה.

עכשיו אביגדור ליברמן וישראל ביתנו דורשים שפרידמן ישאר כשר המשפטים. אני מקווה שזה יקרה בע''ה. הקרב הזה יכול להיות חשוב.

אולם החזיר דן מרידור עכשיו מאיים לפרוש מהליכוד. ביג דיל! אני מקווה שמרידור והתשקורת לא יצליחו לחסום את פרידמן.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1069706.html

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שייפרוש
עדיף בלעדיו
אבל פיפי בטח ילקק לו כדי שהוא יישאר
אופורטוניסטים...

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
דני פרידמן ימונה לשר משפטים ודן מרידור ייפרוש- הרגנו שתי ציפורים במכה אחת  O0

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נתניהו עצמו יאולץ לפרוש מהפוליטיקה אם פרידמן ימונה
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אתם מזלזלים בנתניהו יותר מדי, מדובר בבן אדם שמבצע את העבודה תנו לו קצת יותר כבוד הוא עדיף משאר הפוליטיקאים כמו ליבני שהדבר החיובי היחיד בה הוא שעדיין לא תפסו אותה לוקחת שוחד.

ופרידמן הוא אחד האנשים הכי קשוחים במדינת ישראל ושעושים הכי הרבה למען העם.

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אתם מזלזלים בנתניהו יותר מדי, מדובר בבן אדם שמבצע את העבודה תנו לו קצת יותר כבוד הוא עדיף משאר הפוליטיקאים כמו ליבני שהדבר החיובי היחיד בה הוא שעדיין לא תפסו אותה לוקחת שוחד.

ופרידמן הוא אחד האנשים הכי קשוחים במדינת ישראל ושעושים הכי הרבה למען העם.
לא מגיע אפילו קצת כבוד לנבלה הזאת, אישית אני מעדיף את ליבני אבל אין הבדל רציני בינהם.

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

כמו שאמרו '' גהיני-גהינם , ופני פרעה לים !! '' --מרידור שר''י המושחת חברו הטוב של אהרן ברק שר''י תומכי'ה של דורית בייניש יש''ו שר''י !!

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לא מגיע אפילו קצת כבוד לנבלה הזאת, אישית אני מעדיף את ליבני אבל אין הבדל רציני בינהם.

מה לבני עשתה בכל הקריירה שלה?

נתניהו מביא תוצאות היה משבר כלכלי והבנאדם הציל במו ידיו את הכלכלה בישראל מלהפוך למדינת עולם שלישי.

כל מה לבני עשתה בקריירה שלה היה לארוב לאולמרט ולחתור תחתו.