עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
צריך תשובה לטענה אומללה של ערבים
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: יוסי1 על מרץ 17, 2009, 23:08:26 ---המצרים לא המציאו את הפול?
--- סוף ציטוט ---
לא "המצאה" שהייתי מתגאה בה, חוץ מזה, לך תדע אם זה לא המצאה קופטית בכלל ולא מצרית מוסלמית, שהרי בינינו לא באמת קיים "עם" מצרי אלא יש רק עם ערבי שזהותו הדתית היא מוסלמית ומיעוט קטן של ערבים שזהותם הדתית היא נוצרית, כל השאר שאינם מוסלמים הם לרוב שאריות לעממים המפוארים שהתגוררו בממלכות שפעם היו חוד החנית של המרחב ועם כיבושי האיסלם הפכו לעוד מוצג במוזיאון.
אבי 1:
אני פשוט מנסה להגן על המוסלמים והערבים ואתה לא מאפשר לי,בסוף יגידו שאנחנו גזענים.הערבים בטח המציאו משהו:טחינה,פיסטוק חלבי,שווארמה,הל,שיבא,נענע,ג'יהאד,חיתאן.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: יוסי1 על מרץ 17, 2009, 23:17:03 ---אני פשוט מנסה להגן על המוסלמים והערבים ואתה לא מאפשר לי,בסוף יגידו שאנחנו גזענים.הערבים בטח המציאו משהו:טחינה,פיסטוק חלבי,שווארמה,הל,שיבא,נענע,ג'יהאד,חיתאן.
--- סוף ציטוט ---
המצע הקולינארי שלי לא כולל אף לא אחד מהמאכלים הנ"ל, אולי שווארמה כן, אבל כל השאר לא הייתי רואה בזה איזה גאונות (קוליניארית וגם כשלעצמו קולינאריה היא לא בדיוק צעד גדול לאנושות, בטח לא במאכלי רחוב) גדולה.
אבל ג'יהאד על כל הגדרותיו הוא בהחלט ההמצאה הגדולה ביותר וכזו שהמוסלמים ראויים לו והוא ראוי להם, ולפיכך יש לטפל בבעיה האסלמית וכמעט כל האמצעים כשרים לכך.
אחים באמת:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 17, 2009, 23:27:21 ---המצע הקולינארי שלי לא כולל אף לא אחד מהמאכלים הנ"ל, אולי שווארמה כן, אבל כל השאר לא הייתי רואה בזה איזה גאונות (קוליניארית וגם כשלעצמו קולינאריה היא לא בדיוק צעד גדול לאנושות, בטח לא במאכלי רחוב) גדולה.
אבל ג'יהאד על כל הגדרותיו הוא בהחלט ההמצאה הגדולה ביותר וכזו שהמוסלמים ראויים לו והוא ראוי להם, ולפיכך יש לטפל בבעיה האסלמית וכמעט כל האמצעים כשרים לכך.
--- סוף ציטוט ---
איך לענות להונלוהוהו האומלל?
"אובמה לא גדל כמוסלמי הוא היה נוצרי כל החיים שלו. ולא כל המוסלמים רוצים להשתלט על העולם יש גם מוסלמים טובים."
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אחים באמת על מרץ 18, 2009, 18:15:36 ---איך לענות להונלוהוהו האומלל?
"אובמה לא גדל כמוסלמי הוא היה נוצרי כל החיים שלו. ולא כל המוסלמים רוצים להשתלט על העולם יש גם מוסלמים טובים."
--- סוף ציטוט ---
א.) אובמה בילדותו למד במדרסה מוסלמית באינדונזיה ונרשם לשם כ-מוסלמי ולא כנוצרי, אבא שלו מוסלמי וכן אביו החורג ועל פי האיסלם האב קובע את שייכותו הדתית של היילוד, הכומר שלו ג'רמייה רייט, חבר טוב של לואיס פרחאן שעומד בראש "אומת האיסלם" בארה"ב, אז גם אם הוא אכן נוצרי, גם הזרם הנוצרי אליו הוא משתייך בעייתי ביותר.
ב.) האיסלם כשלעצמו הוא דת בעל שאיפות עולמיות ורואים את זה בקוראן בחדית'ים ובסוראת ראסולאללה מפורשות, כל 4 זרמי האינטרפטציה ההלכתית האורתודוכסית האיסלמית אצל הסונים מחוייבים לשאיפות הללו והם לא מסתירים את זה, השאיפה הזו גם משותפת לאיסלם השיעי וכן הסופים (היחידים שאולי לא עונים להגדרה הם כת "האחמדיה" אבל הם מיעוט בטל והוגדרו "כופאר" על ידי כל זרמי האיסלם), באיסלם אין דבר כזה הפרדת דת ממדינה או מושג שנקרא "חילון" או "חילוני" או "חול" ולכן רק מיעוט קטן באיסלם לא רוצה להשתלט על העולם בשיטות שנעשות היום, חלק מאותו מיעוט מסכימים אגב עם האסטרטגיה של כיבוש העולם אבל לא עם הטקטיקה של הטרור באופן ספציפי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה