כתב נושא: ברוך השם משה קצב הרשע יואשם באונס  (נקרא 2268 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ברוך השם משה קצב הרשע יואשם באונס
« ב- : מרץ 09, 2009, 00:47:09 »
בס''ד

הנשיא לשעבר משה קצב שר''י יתמודד בקרוב עם כתב אישום שיכלול סעיף על אונס לפי הדיווחים.

קצב הרשע תמך בגירוש בגוש קטיף ועזר לממשלת הזדון של אריק שרון יש''ו לבצע את הפשע הבלתי נסלח. רק על פשע זה, מגיע לקצב הרשע את כל הצרות שבעולם. אזה סבל נורא החזיר הזה גרם לאלפי משפחות יהודיות!

ואני גם מאמין שקצב כן אשם באונס. כמה נשים כבר העידו נגדו. ברור שהוא סוטה מין שחושב שזה בסדר לאנוס נשים חס וחלילה.

שיהיה על הראש של הרשע הזה עונש שבעתיים ממה שהוא גרם לאלפי יהודים טובים! ושזה גם יקרה לכל בוגדי הערב רב האכזריים שר''י במהרה בימינו אמן כן יהי רצון!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3683233,00.html

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #1 ב- : מרץ 09, 2009, 08:29:17 »
בס"ד

הוכחה שאכן יש השגחה פרטית, והצור תמים פעלו.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #2 ב- : מרץ 09, 2009, 09:18:46 »
אני דוקא די מסופק לגבי אמיתות סיפור המתלוננות, לעומת זאת אני חושב שהאיש צריך לשבת בכלא על מעשיו נגד העם היהודי וארצו.
לכן זה ממש לא משנה מה יהיה כתוב בסעיפי האישום...

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : מרץ 09, 2009, 10:32:32 »
קצב לא יורשע באונס ולא אנס.מעשיו הם הטרדה מינית חוק שמאלני.לפי החוק הזה כל בוס שמקיים יחסי מין עם המזכירה שלו ישב בכלא.הרבה מאד אנשים השתתפו בגירוש אז יש להרשיע אותם באונס?מה הקשר בכלל?
ואם יש השגחה פרטית לפי מה שנכתב בפורום מליונים צריכים לשבת בכלא.אחד על הסזון,השני על אלטלנה,השלישי על חטיפת ילדי תימן,הרביעי על השתתפות בנסיגה,החמישי על פריצות,הרביעי על בגידה.כל הנהגת מפלגת העבודה לדורותיה,מרץ לדורותיה וכו'.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : מרץ 09, 2009, 10:43:39 »
ועוד משהו כל מי שימני או ימני מזויף שהגיע לעמדה בכירה כמו נשיא או ראש ממשלה מקבל אותו טיפול מהפרקליטות וזאת הבעיה.המטרה היתה שפרס יהיה נשיא!האם אנו תומכים בפרס?האם הוא נענש?פרס גרוע מקצב.אגב פרס קיים יחסי מין עם קולט אביטל בזמן שהיה שר חוץ והיא שירתה במשרד החוץ.
אני לא תומך בסוטי מין כקצב או כרמון אבל הבעיה היא במערכת המשפט,בפרקליטות שרודפת למשל את מרזל,בן גביר,פדרמן.
הרדיפה גורמת לכך שאנשי ימין שוברים שמאלה:שרון,נתניהו,ליברמן.
לכן אין מקום לשנאה לאיד אלא יש להכיר בבעיה ולפתור אותה.עכשיו נתניהו וליברמן יחקרו והתוצאה תהיה נסיגה נוספת או שליבני תהיה ראש ממשלה האם זה רצוננו?
ואם יגיע ימני כמו פייגלין למשרת שר הוא יחקר וישב בכלא כמו שעשו לדרעי.האם זה ישמח אותנו?האם יש בעיה לתפור תיק או לשלוח נערת פיתוי?
המערכת הפוליטית איננה מתפקדת וקצב היה הנשיא הראשון שהיה מהליכוד בן עדות מזרח ואני לא מחשיב את נבון שהיה חית מחמד מרוקאית של השמאלנים.
האם אנחנו רוצים נשיא שמאלני?וייצמן שהיה נשיא מהליכוד היה שמאלני!
בגלל זה רובי ריבלין למשל יופל גם כן ונקבל את דליה איציק נשיאה האם זה רצוננו?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 09, 2009, 12:18:47 »
אגב פרס קיים יחסי מין עם קולט אביטל בזמן שהיה שר חוץ והיא שירתה במשרד החוץ.
WTF, איך הגעת לזה?

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 09, 2009, 19:26:53 »
ועוד משהו כל מי שימני או ימני מזויף שהגיע לעמדה בכירה כמו נשיא או ראש ממשלה מקבל אותו טיפול מהפרקליטות וזאת הבעיה.המטרה היתה שפרס יהיה נשיא!האם אנו תומכים בפרס?האם הוא נענש?פרס גרוע מקצב.אגב פרס קיים יחסי מין עם קולט אביטל בזמן שהיה שר חוץ והיא שירתה במשרד החוץ.
אני לא תומך בסוטי מין כקצב או כרמון אבל הבעיה היא במערכת המשפט,בפרקליטות שרודפת למשל את מרזל,בן גביר,פדרמן.
הרדיפה גורמת לכך שאנשי ימין שוברים שמאלה:שרון,נתניהו,ליברמן.
לכן אין מקום לשנאה לאיד אלא יש להכיר בבעיה ולפתור אותה.עכשיו נתניהו וליברמן יחקרו והתוצאה תהיה נסיגה נוספת או שליבני תהיה ראש ממשלה האם זה רצוננו?
ואם יגיע ימני כמו פייגלין למשרת שר הוא יחקר וישב בכלא כמו שעשו לדרעי.האם זה ישמח אותנו?האם יש בעיה לתפור תיק או לשלוח נערת פיתוי?
המערכת הפוליטית איננה מתפקדת וקצב היה הנשיא הראשון שהיה מהליכוד בן עדות מזרח ואני לא מחשיב את נבון שהיה חית מחמד מרוקאית של השמאלנים.
האם אנחנו רוצים נשיא שמאלני?וייצמן שהיה נשיא מהליכוד היה שמאלני!
בגלל זה רובי ריבלין למשל יופל גם כן ונקבל את דליה איציק נשיאה האם זה רצוננו?
קצב ביצע על פי המיוחס לו (עדויות של שלל מתלוננות) עברות מין לא יודע אם זה נחשב אונס אבל זה לא סתם התרדה מינית אלא בדרגה של כפייה מינית. אני לא שמח לאידו של קצב אבל על פי מעשיו הוא לא ראוי להיות נשיא או איש ציבור בכלל. אפילו אם הוא לא תקף\כפה עצמו מינית הוא טען שלא היה כלום ואני משונע שהוא משקר. הדבר הטוב שייצא מהמשפט הזה הוא שאולי נראה כאן מלחמה משפטית שתכלול העמדת מני מזוז לעדות וביזויה של פרקליטות המדינה, ואני מייחל למשה קצב ולצוות פקרליטיו (שכולל את אביגדור פלדמן הרשע) יישר כח במשפט.

נ.ב וויצמן היה נשיא מטעם העבודה. הוא מונה בתקופת ממשלת רבין והיה לפני כן שר וח"כ של מפלגת העבודה, אליה הוא ערק מן הליכוד בתחילת שנות השמונים.