סקר

סקר: איך אתם מגדירים את בנימין נתניהו?

פטריוט מלא אהבת ישראל.
3 (12%)
זונה פוליטית בלי אידיאולוגיה.
18 (72%)
גם פטריוט וגם זונה.
4 (16%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: איך אתם מגדירים את בנימין נתניהו?  (נקרא 7387 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #25 ב- : מרץ 06, 2009, 13:40:49 »
מה שאתם לא מבינים זה שההנהגה זה חשוב אבל הנכונות של העם חשובה יותר, לפי המצב של העם היום מדינה פלסטינאית תקום ואין דבר שניתן לעשות כיום כדי למנוע זאת אתם צריכים להכניס את זה לראש.

פינוי יתנחלויות הוא בלתי נמנע, כמו גם המלחמה שתבוא בעקבות הפינוי.

ליברמן שקרן ובוגד?

תשמע אני אישית הצבעתי לו בגלל החוק של אין אזרחות בלי נאמנות לדעתי זה חוק שיתחיל את נקודת המפנה ואולי יישנה את רמת הנכונות של העם ואולי אולי כתוצאה מכך אפשר יהיה למנוע עוד מדינה ערבית.

אה ויחיאל208, לא ידעתי שהוא דוקטור ורב וזה לא משנה, הבנאדם תלמיד של כהנא וממשיך דרכו בכנסת לכן לתת לו תפקיד בממשלה קצת שונה מלתת לך תפקיד.

וברק צריך להיות שר בטחון לא בגלל האידיאולוגיה הימנית שלו כי ברור לי שהוא שמאלני אלא בגלל הידע הרב שיש לו, הוא צריך להיות שר בטחון בממשלה ימנית כדי להפיק את המיטב מהיכולות שלו.

פינוי זה דבר מאוד אבל מאוד נמנע!!
מה בגלל שאתה לא גר ביהודה ושומרון או באזור ברמת הגולן אז צריך לוותר על השטח??
מה מי הם בכלל השמאלנים האלה שיחליטו מה טוב ומה לא טוב ומה צריך ומה לא צריך בשביל המדינה
הדם של החללים הגיבורים שלנו יהי זכרם ברוך ספוג על האדמה הזאת !! בשביל מה הם מתו??
בשביל שנחייה שמה ושנקים בית יהודי !! מי אתם בכלל השמאלנים שתעיזו לדבר על וויתורי שטחים???

בקשר לליברמן אם מעבר לססמאות שהוא אמר במשך הקמפיין שלו הוא יביא לידיי ביצוע את הסיסמא " בלי נאמנות אין אזרחות" אני אישית מבטיח להצביע לו ואני יתנצל על כל מה שאמרתי עליו...
בקשר לאהוד ברק לא דיברתי על מה הוא שווה בתור שר בטחון מה הנסיון שלו מה הוא עשה ומה לא עשה
אלא אני מטיל ספק במקצועיות שלו שכן הוא עשה הרבה מהלכים במלחמה כדי למשוך קולות מצד הימין בבחירות...
לא עשו את זה ממניע של אהבת ארץ ישראל ודאגה לדרום...
עובדה שעם כמה שהוא תותח בעינייך הוא פחד כמו כולם להציב מטרות אמיתיות כמו
השבת גלעד שליט
למוטט את שלטון חמאס
הרס תשתיות הטרור
כי הוא ידע מראש שהוא לא ישיג את המטרות האלה וזה תכונה של תבוסתנות וזה בדיוק מה שהוא...
אז אל תדבר איתי פה על נסיון וידע ויכולות כי אם היה לו את כל זה הוא היה מוצא דרך להשיג את המטרות האלה
בשביל זה הוא נבחר לשר בטחון, לא?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : מרץ 06, 2009, 13:50:33 »
מי שרוצה לפנות התנחלויות לא שונה משמאלנים-קומוניסטים כמו יצחק רבין יש"ו-שר"י וכו'
אסור לוותר ואפילו לא לשניה על שום ס"מ מאדמתנו הקדושה
והשמאלנים לא יחליטו מה טוב למדינה מה לא,גם כן..

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #27 ב- : מרץ 06, 2009, 15:00:35 »
בכוח נמנע הקמת מדינה פלשתינית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : מרץ 07, 2009, 21:39:47 »
פינוי זה דבר מאוד אבל מאוד נמנע!!
מה בגלל שאתה לא גר ביהודה ושומרון או באזור ברמת הגולן אז צריך לוותר על השטח??
מה מי הם בכלל השמאלנים האלה שיחליטו מה טוב ומה לא טוב ומה צריך ומה לא צריך בשביל המדינה
הדם של החללים הגיבורים שלנו יהי זכרם ברוך ספוג על האדמה הזאת !! בשביל מה הם מתו??
בשביל שנחייה שמה ושנקים בית יהודי !! מי אתם בכלל השמאלנים שתעיזו לדבר על וויתורי שטחים???

בקשר לליברמן אם מעבר לססמאות שהוא אמר במשך הקמפיין שלו הוא יביא לידיי ביצוע את הסיסמא " בלי נאמנות אין אזרחות" אני אישית מבטיח להצביע לו ואני יתנצל על כל מה שאמרתי עליו...
בקשר לאהוד ברק לא דיברתי על מה הוא שווה בתור שר בטחון מה הנסיון שלו מה הוא עשה ומה לא עשה
אלא אני מטיל ספק במקצועיות שלו שכן הוא עשה הרבה מהלכים במלחמה כדי למשוך קולות מצד הימין בבחירות...
לא עשו את זה ממניע של אהבת ארץ ישראל ודאגה לדרום...
עובדה שעם כמה שהוא תותח בעינייך הוא פחד כמו כולם להציב מטרות אמיתיות כמו
השבת גלעד שליט
למוטט את שלטון חמאס
הרס תשתיות הטרור
כי הוא ידע מראש שהוא לא ישיג את המטרות האלה וזה תכונה של תבוסתנות וזה בדיוק מה שהוא...
אז אל תדבר איתי פה על נסיון וידע ויכולות כי אם היה לו את כל זה הוא היה מוצא דרך להשיג את המטרות האלה
בשביל זה הוא נבחר לשר בטחון, לא?

דבר ראשון שיהיה ברור אני לא שמאלני, אני רחוק משמאלני.

ההבדל ביני לבינך זה שאני מודע למצוי ואתה רק לרצוי.

נכון לעכשיו פינוי הוא לא דבר נמנע, אני לא תומך בו ואני מתנגד לו באמונה מלאה שזו טעות גם אסטרטגית וגם לאומית, אבל רוב עם ישראל נכון להיום לא מוכן להלחם על אותם שטחים וכל עוד העם לא מוכן להלחם על אותם שטחים הם נחשבים למתים.

אתה דואג לשטחים ביהודה ושומרון ברמת הגולן, במרכז המדינה ביפו ובכל מקום אחר שיש בו ערבים בתוך הארץ אין חוק אין משטרה אין כלום הם עשים מה שהם רוצים הם שוברים אותנו מבפנים.

היהודים לא מוכנים להלחם על הרחוב ממול על השכונה ממול על הבית ממול אתה רוצה שהם יילחמו על שטחים שלמים?

ובקשר לברק אני לא תומך באידיאולוגיה שלו היחס שלי אליו הוא כמו אל מוחמד עלי, לדעתי הוא אדם חרא אדם מעוות אבל אי אפשר לקחת ממנו את היכולות האדירות בתכומו והתחום של ברק זה בטחון.

ובקשר ליעדים של המבצע, אני חושב שזו הייתה טעות להפסיק את המבצע אבל ההחלטה הגיע גם מראש הממשלה והמילה שלו היא הקובעת לכן אני חוזר ואומר שברגע שיהיה ראש ממשלה ימני עם ביצים ברק יוכל לפעול כמו שצריך.

שוב ברק לא מתאים להיות מנהיג הוא אדם פחדן אבל יש לו את הידע המתאים להיות שר בטחון מצוין אבל רק שר בטחון ולא שום דבר אחר.

ובקשר לליברמן אני מאמין שהוא יוביל לחיקוק חוק כזה מהסיבה הזו אני תומך בו, הזמן יגיד
« עריכה אחרונה: מרץ 07, 2009, 22:02:55 על ידי m4a1 »

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #29 ב- : מרץ 08, 2009, 01:06:42 »
אתה באמת חושב שלה' איכפת איך אתה כותב את שמו?
לא צריך לחשוב, צריך לדעת.
וכן, יש בזה ענין - בכתיבת השמות הקדושים (יש 10 לידיעתך)
מצ"ב קישור:
http://www.mechon-mamre.org/i/1106.htm

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : מרץ 08, 2009, 10:13:41 »
לא צריך לחשוב, צריך לדעת.
וכן, יש בזה ענין - בכתיבת השמות הקדושים (יש 10 לידיעתך)
מצ"ב קישור:
http://www.mechon-mamre.org/i/1106.htm

אני חושב שזה התעסקות בטפל, יש בתנך כל כך הרבה ידע וחוכמה ואתה מתעסק בשמות של ה'?

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #31 ב- : מרץ 08, 2009, 10:22:04 »
אני חושב שזה התעסקות בטפל, יש בתנך כל כך הרבה ידע וחוכמה ואתה מתעסק בשמות של ה'?
האם שקוראים לך "אחי" אתה לא  מרגיש יותר קירבה לחבר טוב? או שבעינך זה לא  מראה על אהבת חברים?
לי  קוראים איתן,אחי,חבר,גבר ועוד הרבה...
ויש טונים של דיבור וכל ביטוי מבטא משהו אחר ויוצר הרגשה אחרת אצל הצד השני כל שכן אצל בורא עולם שכל שם מסמל משהו אחרת מהמידות שלו(חס ושלום לא לחשוב כי הקב"ה הוא  מחולק-הוא אחד פשוט)
כל ביטוי מסמל בעיני הרגשה אחרת..
« עריכה אחרונה: מרץ 08, 2009, 10:29:55 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #32 ב- : מרץ 08, 2009, 10:56:09 »
למי שלא למד היסטוריה, את כל הישובים ביו"ש הקימו בזמן שהממשלה והעם לא רצו בהם, רק לאחר מכן הם קיבלו תמיכה

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.