מה שאתם לא מבינים זה שההנהגה זה חשוב אבל הנכונות של העם חשובה יותר, לפי המצב של העם היום מדינה פלסטינאית תקום ואין דבר שניתן לעשות כיום כדי למנוע זאת אתם צריכים להכניס את זה לראש.
פינוי יתנחלויות הוא בלתי נמנע, כמו גם המלחמה שתבוא בעקבות הפינוי.
ליברמן שקרן ובוגד?
תשמע אני אישית הצבעתי לו בגלל החוק של אין אזרחות בלי נאמנות לדעתי זה חוק שיתחיל את נקודת המפנה ואולי יישנה את רמת הנכונות של העם ואולי אולי כתוצאה מכך אפשר יהיה למנוע עוד מדינה ערבית.
אה ויחיאל208, לא ידעתי שהוא דוקטור ורב וזה לא משנה, הבנאדם תלמיד של כהנא וממשיך דרכו בכנסת לכן לתת לו תפקיד בממשלה קצת שונה מלתת לך תפקיד.
וברק צריך להיות שר בטחון לא בגלל האידיאולוגיה הימנית שלו כי ברור לי שהוא שמאלני אלא בגלל הידע הרב שיש לו, הוא צריך להיות שר בטחון בממשלה ימנית כדי להפיק את המיטב מהיכולות שלו.
פינוי זה דבר מאוד אבל מאוד נמנע!!
מה בגלל שאתה לא גר ביהודה ושומרון או באזור ברמת הגולן אז צריך לוותר על השטח??
מה מי הם בכלל השמאלנים האלה שיחליטו מה טוב ומה לא טוב ומה צריך ומה לא צריך בשביל המדינה
הדם של החללים הגיבורים שלנו יהי זכרם ברוך ספוג על האדמה הזאת !! בשביל מה הם מתו??
בשביל שנחייה שמה ושנקים בית יהודי !! מי אתם בכלל השמאלנים שתעיזו לדבר על וויתורי שטחים???
בקשר לליברמן אם מעבר לססמאות שהוא אמר במשך הקמפיין שלו הוא יביא לידיי ביצוע את הסיסמא " בלי נאמנות אין אזרחות" אני אישית מבטיח להצביע לו ואני יתנצל על כל מה שאמרתי עליו...
בקשר לאהוד ברק לא דיברתי על מה הוא שווה בתור שר בטחון מה הנסיון שלו מה הוא עשה ומה לא עשה
אלא אני מטיל ספק במקצועיות שלו שכן הוא עשה הרבה מהלכים במלחמה כדי למשוך קולות מצד הימין בבחירות...
לא עשו את זה ממניע של אהבת ארץ ישראל ודאגה לדרום...
עובדה שעם כמה שהוא תותח בעינייך הוא פחד כמו כולם להציב מטרות אמיתיות כמו
השבת גלעד שליט
למוטט את שלטון חמאס
הרס תשתיות הטרור
כי הוא ידע מראש שהוא לא ישיג את המטרות האלה וזה תכונה של תבוסתנות וזה בדיוק מה שהוא...
אז אל תדבר איתי פה על נסיון וידע ויכולות כי אם היה לו את כל זה הוא היה מוצא דרך להשיג את המטרות האלה
בשביל זה הוא נבחר לשר בטחון, לא?