כתב נושא: פורום משפחות שכולות שמאלני  (נקרא 1636 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
פורום משפחות שכולות שמאלני
« ב- : מרץ 04, 2009, 20:16:53 »
כמה שקצת עצוב
קיים פורום של משפחות שבא יהודי שאבד קרוב , ופלסטיני שאיבד קרוב
והם נפגשים ומדברים ודוגלים לשלום ולשוויון , הם 500 אנשים כבר ונפגשים בהמון בתי ספר

זה כזה עצוב מה אפשר לעשות עם דבר כזה ?
הם היו אצלנו כמעט התחרפנתי , דפקתי ליהודי שאלה לא היה לו מה לענות הוא העביר נושא .

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מרץ 04, 2009, 20:22:31 »
הלוואי שיבואו אלינו לבצפר אני תמיד שמח להעמיד אנשים כאלה במקומם

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 04, 2009, 21:03:43 »
מה שאלת את היהודי?
ומה זה פלסטיני?

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 04, 2009, 23:54:51 »
מה שאלת את היהודי?
ומה זה פלסטיני?

"פלסטני" איזה מגעיל אחד מהשטחים , שאומר שרוב הערבים הם רק רוצים שלום ולחיות ביחד
תראו איזה שטיפת מוח אחרי זה מתפלאים שגדלים שמאלנים וכל הבני זונות כזה מתרגשים ואחר כך אומרים איזה חמוד וכל מיני חרא
ואמרתי ליהודי ששלום זה באמת דבר נחמד ובואו נפרק את כל הצבא שלנו והטנקים והכל כי הרי הרוב רוצים שלום אז אם הם לא יכירו מלחמה הם ישר יהיו אנשי אהבה
ואז שאלתי אותו , מה יקרה בעוד כמה שנים , שאפילו אם לא יהיה שלום ויהיה רק פיוס , מה יקרה שיהיה פה רוב , אם הוא חושב שהחיים שלו ימשיכו להתנהל כמו עד היום ...
הוא לא ענה העביר נושא מניאק

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 05, 2009, 00:03:16 »
איכ לנו יש מורה מוסלמית נאצית,ש"מסבירה כמה הערבים מעוניים בשלום"...והסבירה שפעם אחת איזה סטודנט ערבוש קילל את פיירס (אמר לו "יהודי מסריח לך מהאדמה שלנו" או משו כזה) בזמן הרצאה שלו באוניברסיטה שבה הערבוש לומד,והוא נכנס למאסר (משו כזה,לא זוכר כבר)...אז איזה ילד טמבל בכיתה שלי ישר אמר "דיקטטורה" "זכותו להגיד את זה" כמה אני נגעלתי באותו הרגע....עושים לילדים שטיפת מוח מגיל אפס...
בפסטיבל רבין האחרון בבצפר,אני כזה צעקתי "יום כיף" סתם ככה בצחוק...ודפקו לי הרצאה של שעתיים כמה "רבין היה גיבור לאומי,מאמין בשלום אמת" וכל הבלה בלה בליאט הזה....
« עריכה אחרונה: מרץ 05, 2009, 00:06:37 על ידי F-35 Lightning »