סקר

יש לי עובדת סוציאלית שהתחתנה לפני כמה חוד' ובשבוע וחצי האחרון אני לא מפסיק לחשוב עליה האם עלי לספר לה את זה?מחר היא מגיעה אלי

כן,עלי לשפוך מהלב את כל מה שעובר עלי
4 (26.7%)
לא,זה יכול לגרום לכך שהיא תפסיק לטפל בי
8 (53.3%)
תלוי,אולי זה יביך אותה,אולי זה יחמיא לה
3 (20%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר-האם עלי לספר מחר לעובדת סוציאלית שלי שאני מאוהב בה?  (נקרא 19684 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
זה לא יאומן,נורא נפגעתי ממה שהיא אמרה לי ,אפילו אני חושב מאוד ברצינות ברגע זה ללכת למיון ברמב"ם

שלא תטעה
התכוונתי בזה ל2shpatz
ציטוט
שוטה תינוק או לא?
 :old_huh:

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
You should have expected that.
ציטוט
שהיא יותר אוהבת את הגברים שחורים ומרוקאים
black men? O_O

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עכשיו דיברנו בטל' והיא אמרה שהיא מצטערת על זה שהיא פגעה בי ואמרה לי את זה.
מענין איך היה חיה עם זה? בעצם,לא נראה לי ממש שהיא לוקחת את זה ללב כי כמו שהיא אומרת שמשהו רומנטי לא יכול לקרות ביננו,אבל אני עדין מאוהב בה,מה אני יעשה,אבל היא לא יוצאת לי מהראש לרגע
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
היא אמרה לי גם בטל' אחרי השיחה שלנו,שכמה שהיא נחמדה ונראית נחמדה והכל,היא לפעמים גם יכולה להיות ביצ'ית

ביצ'ית זה טוב :old_wink2:
[gif[/img]

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ביצ'ית זה טוב כל עוד היא לא עוברת על חוקי בסיס של נשים (לא רק ביהדות)

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביצ'ית זה טוב כל עוד היא לא עוברת על חוקי בסיס של נשים (לא רק ביהדות)
סליחה על הנאיביות אבל מה זה חוקי בסיס של נשים?
[gif[/img]

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סליחה על הנאיביות אבל מה זה חוקי בסיס של נשים?
אין ממש דבר כזה
כלומר שהיא לא תהיה זנותית ופרחה
שזה בעצם אותו דבר
לך תדע היום יש מלא נשים שבוגדות
ולא רק נשואות

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם תספר לה מה אתה מרגיש כלפיה, זה אולי יעזור לך להריד אבן מהלב, אבל זה בהחלט לא יגרום לה להתאהב בך. אף אישה לא תימשך לגבר שיגיד לה שהוא מאוהב בה. זה תלוי בצורת הדיבור שלך אליה ובשפת הגוף, וזה לא משנה אם אתה יפה או מכוער. נשים נמשכות לגברים מסתוריים שיהוו להן אתגר, ולכן אין סיכוי שתוכל לפתח יחסים רומנטיים עם אישה שאתה מנהל איתה שיחות נפש, ובטח לא עם עובדת סוציאלית שיודעת עליך יותר מדי.

דרך אגב, חברה שלי היא הבת של הפסיכולוגית שלי לשעבר (כן, גם אני סבלתי מבעיות בעבר).
תשמע,מה שאתה כותב זה נכון,צורת הדיבור שלי היא נעימה,ז"א לא מדבר בקול גבוה מדי,אבל מצד שני אולי גם לא נמוך מדי,לגבי שפת הגוף שלי אמת,היא משדרת הרבה חוסר ביטחון ,אני יושב בגפיים שלובות,
ד"א מה זאת אומרת גברים מסתורים שמהוים אתגר?
אבל חבר'ה להגיד לכם דוגרי בשורה התחתונה אם מה הכי קשה,עשיתי את השטות הכי גדולה ששאלתי אותה שאם היא לא היתה נשואה אם היא היתה הולכת איתי והיא אמרה לי שלא,וזה מאוד פגע בי אפילו שהיא התנצלה אחרי זה,אבל אני אשם בזה,כי רציתי לדעת את האמת ונפגעתי
[gif[/img]

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
היא אמרה שהיא יותר אוהבת את הגברים שחורים ומרוקאים

עזוב אותך צבעים, יש כאלה שאוהבות לבנים ויש כאלה שאוהבות שחורים ויש גם כאלה שאוהבות באמצע....

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עזוב אותך צבעים, יש כאלה שאוהבות לבנים ויש כאלה שאוהבות שחורים ויש גם כאלה שאוהבות באמצע....
גם מאוד נפגעתי שהיא אמרה שהסגנון שלה זה לא גברים לבנים ואשכנזים כמוני
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם מאוד נפגעתי שהיא אמרה שהסגנון שלה זה לא גברים לבנים ואשכנזים כמוני
כל אחד והטעם שלו...
חוץ מזה שהיא הייתה עוברת על החוק אם היה לה קשר רומנטי איתך
יש מה שנקרא מטפל ומטופל וניהול רומן זה אסור!
אולי אם היית אומר לה את זה במסגרת אחרת ולא שאתה בזמן טיפול אז
התגובה שלה הייתה שונה והיא לא הייתה מתנערת ממך כ"כ מהר...
אבל בכל מקרה היא נשואה...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
את המחשבות שלך היה עדיף שתשאיר לעצמך משה לא פתח את הנושא הזה בשביל שתסתלבט עליו...

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תשמע,מה שאתה כותב זה נכון,צורת הדיבור שלי היא נעימה,ז"א לא מדבר בקול גבוה מדי,אבל מצד שני אולי גם לא נמוך מדי,לגבי שפת הגוף שלי אמת,היא משדרת הרבה חוסר ביטחון ,אני יושב בגפיים שלובות,
ד"א מה זאת אומרת גברים מסתורים שמהוים אתגר?
אבל חבר'ה להגיד לכם דוגרי בשורה התחתונה אם מה הכי קשה,עשיתי את השטות הכי גדולה ששאלתי אותה שאם היא לא היתה נשואה אם היא היתה הולכת איתי והיא אמרה לי שלא,וזה מאוד פגע בי אפילו שהיא התנצלה אחרי זה,אבל אני אשם בזה,כי רציתי לדעת את האמת ונפגעתי

תצטרך לעבוד על שפת הגוף שלך. גבר שמפגין חוסר ביטחון לעולם לא יהיה מושך בעיני אף אישה.
כדי להסביר לך כיצד פועל המוח המעוות של האישה (ואני מדגיש: מעוות!), אצטרך לכתוב כאן ספר שלם, לכן אנסה לנסח זאת בקצרה.
בניגוד לגברים שחושבים על פי ההיגיון, נשים חושבות על פי הרגש. כלומר הגבר משתמש במוח והאישה משתמשת בלב. נשים מחפשות גברים שיוציאו אותן מהשיגרה וירגשו אותן. רובן אוהבות הרפתקאת, וכמה שזה נשמע מטורף, הן נמשכות לגברים חזקים, אלימים ותוקפנים. זו גם הסיבה מדוע נשים רבות נמשכות לערבים, פושעים וסוחרי סמים. כוחו של הגבר לא חייב להיות פיסי. בעיני האישה, גבר חזק הוא גבר אסרטיבי, בעל כושר מנהיגות, מלא ביטחון עצמי, מקובל בחברה, כריזמטי, קשה להשגה, ציני, תוקפן, שתלטן ונמנע מלהביע רגשות. חלק גדול מהנשים נגעלות מגברים שאומרים להן מה הם מרגישים כלפיהן. גבר שיאמר לאישה משהו כמו "אני אוהב אותך", יראה רכרוכי בעיניה. הגבר חייב להיות מסתורי ומאתגר עבור האישה. אסור לך לגלות לה הכל על עצמך, היא צריכה לגלות זאת בעצמה. האתגר הוא בזה שאם לגבר יהיו את רוב התכונות שציינתי, היא תרגיש חייבת להשיג אותו.

בקיצור: גבר נמשך לאישה יפה, עדינה, רכה ובעלת אופי חם. האישה נמשכת לגבר מלא ביטחון עצמי וכריזמה, תוקפן, נוקשה וקר. אם תהיה חם ואוהב כלפיה, יבוא היום שבו היא תבגוד בך עם גבר "אמיתי" או תזרוק אותך עבורו. זה יכול לקחת יום, שבוע, חודש, שנה, 10 או 20 שנה, אך בסוף ימאס לה ממך ומהאהבה שלך, והיא תלך לחפש את "גבר החלומות" שלה. ישנן גם נשים יוצאות מן הכלל, אך לצערי, רובן כפי שציינתי.

את כל הדברים שכתבתי למדתי מתוך ניסיון.
« עריכה אחרונה: מרץ 06, 2009, 14:13:25 על ידי DJ Luminus »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איכ נשים שנמשכות לערבים/מוסלמים הן בליאט פרוצות בוגדניות מלוכלות,לקרוא להן נשים זה עלבון למין הנשי ולאינטליגנציה.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
איכ נשים שנמשכות לערבים/מוסלמים הן בליאט פרוצות בוגדניות מלוכלות,לקרוא להן נשים זה עלבון למין הנשי ולאינטליגנציה.

האינסטינקט של האישה הוא ללכת אחרי הגבר האלים והמסוכן, כי גבר כזה יוכל (למראית עין לפחות) להגן עליה ועל הילדים ולפרנס אותם. זה מצחיק שאחר כך הן מתפלאות כשהאלימות של "גבר החלומות" שלהן מופנית אליהן.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי משה לוי אתה טלנובלה שלמה
חחחחחחחחחחחחחח O0
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תצטרך לעבוד על שפת הגוף שלך. גבר שמפגין חוסר ביטחון לעולם לא יהיה מושך בעיני אף אישה.
כדי להסביר לך כיצד פועל המוח המעוות של האישה (ואני מדגיש: מעוות!), אצטרך לכתוב כאן ספר שלם, לכן אנסה לנסח זאת בקצרה.
בניגוד לגברים שחושבים על פי ההיגיון, נשים חושבות על פי הרגש. כלומר הגבר משתמש במוח והאישה משתמשת בלב. נשים מחפשות גברים שיוציאו אותן מהשיגרה וירגשו אותן. רובן אוהבות הרפתקאת, וכמה שזה נשמע מטורף, הן נמשכות לגברים חזקים, אלימים ותוקפנים. זו גם הסיבה מדוע נשים רבות נמשכות לערבים, פושעים וסוחרי סמים. כוחו של הגבר לא חייב להיות פיסי. בעיני האישה, גבר חזק הוא גבר אסרטיבי, בעל כושר מנהיגות, מלא ביטחון עצמי, מקובל בחברה, כריזמטי, קשה להשגה, ציני, תוקפן, שתלטן ונמנע מלהביע רגשות. חלק גדול מהנשים נגעלות מגברים שאומרים להן מה הם מרגישים כלפיהן. גבר שיאמר לאישה משהו כמו "אני אוהב אותך", יראה רכרוכי בעיניה. הגבר חייב להיות מסתורי ומאתגר עבור האישה. אסור לך לגלות לה הכל על עצמך, היא צריכה לגלות זאת בעצמה. האתגר הוא בזה שאם לגבר יהיו את רוב התכונות שציינתי, היא תרגיש חייבת להשיג אותו.

בקיצור: גבר נמשך לאישה יפה, עדינה, רכה ובעלת אופי חם. האישה נמשכת לגבר מלא ביטחון עצמי וכריזמה, תוקפן, נוקשה וקר. אם תהיה חם ואוהב כלפיה, יבוא היום שבו היא תבגוד בך עם גבר "אמיתי" או תזרוק אותך עבורו. זה יכול לקחת יום, שבוע, חודש, שנה, 10 או 20 שנה, אך בסוף ימאס לה ממך ומהאהבה שלך, והיא תלך לחפש את "גבר החלומות" שלה. ישנן גם נשים יוצאות מן הכלל, אך לצערי, רובן כפי שציינתי.

זה נשמע לי די מוגזם מה שאתה אומר.,מה ,אתה מכיר את כל הנשים בארץ שאתה יכול לכתוב כזה דבר? איך אתה יודע שרובם נמשכות לגברים חזקים? עשית סקר בנושא?.
היא אמרה לי שאני בחור מקסים.אז זה שאני לא אסרטיבי ותוקפן אומר שאני לא יוכל למצוא את הבחורה שלי.להגיד שרובן ככה זה נשמע לי מוגזם
[gif[/img]

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.

חלק מהדברים שאמרת אכן נכונים(לא שאתה צריך את ההסכמה שלי פשוט מביע את דעתי  O0) והם אוניברסלים לגבי האופי של האישה
אבל חלק ממה שתיארת זה ממש מאפיין את  האישה בתרבות המערבית-הכל זול ומשחק כמו סרט חדש בקולנוע-איך לתמרן ואיך להשיג....
סליחה  על הזלזול אבל מה שאמרת זו גישה מאוד שובניסטית-אין לי משהו נגדך חס ושלום אלא נגד הגישה שתיארת..
כל מה שתיארת גרם לאנשים הרבה בעיות בזוגיות ובנישואים.
רוח היהדות שונה ממה שאמרת.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חלק מהדברים שאמרת אכן נכונים(לא שאתה צריך את ההסכמה שלי פשוט מביע את דעתי  O0) והם אוניברסלים לגבי האופי של האישה
אבל חלק ממה שתיארת זה ממש מאפיין את  האישה בתרבות המערבית-הכל זול ומשחק כמו סרט חדש בקולנוע-איך לתמרן ואיך להשיג....
סליחה  על הזלזול אבל מה שאמרת זו גישה מאוד שובניסטית-אין לי משהו נגדך חס ושלום אלא נגד הגישה שתיארת..
כל מה שתיארת גרם לאנשים הרבה בעיות בזוגיות ובנישואים.
רוח היהדות שונה ממה שאמרת.

אינני שובניסט. אין לי דבר נגד נשים בגלל היותן נשים, אלא בגלל ההתנהגות, דרך החשיבה והדרישות שלהן. יש לי ניסיון רב עם נשים, ולצערי, בכל פעם שהתנהגתי אליהן באהבה ובחום, נפגעתי ונבגדי על ידן. לכן אני חייב להתנהג אליהן בקור ובחוסר רגש, ואני שונא את זה, כי ממש נוגד את האופי שלי. האישה רודפת אחרי הזבל, ואחר כך בוכה ומתלוננת כשהאלימות שלו מופנית אליה. בעבר גם אני האמנתי באהבות, אך אחרי 9 שנות ניסיון גיליתי שאהבה רומנטית קיימת רק בשירים, בספרים ובסרטים, אבל לא במציאות. את זה למדתי על בשרי.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
זה נשמע לי די מוגזם מה שאתה אומר.,מה ,אתה מכיר את כל הנשים בארץ שאתה יכול לכתוב כזה דבר? איך אתה יודע שרובם נמשכות לגברים חזקים? עשית סקר בנושא?.
היא אמרה לי שאני בחור מקסים.אז זה שאני לא אסרטיבי ותוקפן אומר שאני לא יוכל למצוא את הבחורה שלי.להגיד שרובן ככה זה נשמע לי מוגזם

יש לי ניסיון רב עם נשים, ולמדתי על בשרי את צורת החשיבה שלהן. עוד בתיכון בנות היו מעדיפות את הבנים האלימים על פני ה"חננות", ותאמין לי, יש לי זיכרון מצויין. אני זוכר דברים שקרו לי וחלומות שחלמתי כשהייתי בן שנתיים, כך שמובן מאליו שאזכור דברים שקרו לפני 6-9 שנים.
כל אישה נמשכת לכוח. כוחו של הגבר לא חייב להיות פיזי. זה שאתה לא תוקפן וחזק פיסית זה לא אומר שלא תצליח לכבוש אף אישה. זה שאתה חסר ביטחון ואינך דומיננטי מהווה את הבעיה. אינך חייב להיות אלים ותוקפן, אבל אתה כן חייב לדעת מה אתה רוצה, להיות דומיננטי, שאפתן והכי חשוב: בעל ביטחון עצמי שלא איכפת לו מה חושבים עליו.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
אינני שובניסט. אין לי דבר נגד נשים בגלל היותן נשים, אלא בגלל ההתנהגות, דרך החשיבה והדרישות שלהן. יש לי ניסיון רב עם נשים, ולצערי, בכל פעם שהתנהגתי אליהן באהבה ובחום, נפגעתי ונבגדי על ידן. לכן אני חייב להתנהג אליהן בקור ובחוסר רגש, ואני שונא את זה, כי ממש נוגד את האופי שלי. האישה רודפת אחרי הזבל, ואחר כך בוכה ומתלוננת כשהאלימות שלו מופנית אליה. בעבר גם אני האמנתי באהבות, אך אחרי 9 שנות ניסיון גיליתי שאהבה רומנטית קיימת רק בשירים, בספרים ובסרטים, אבל לא במציאות. את זה למדתי על בשרי.
לא אמרתי  שאתה שובניסט אלא דפוס הניתוח האישה אצלך מצטייר כשובניסטי.
ניסיון לא מקנה מה עובר על האישה וגם אם תקח קבוצה של נקבות וכולם מתנהגות בצורה כזו או אחרת לא אומרת שכולם כאלו.
לפי דעתי בן אדם שכל כמה חודשים מחליף אישה  כמו גרביים או כמה פעמים בחיים שלו הוא באמת לא יודע אישה מה היא-תמיד  קל להאשים את האישה  :laugh:  
כולנו רודפים אחרי זבל לא רק האישה ואני גם לא כל כך מסכים שאישה רודפת אחרי למרות שהיא הרבה יותר  חומרית מהגבר.
הבעיה שאנחנו בתור אנשים תמיד מנסים לחקור את הצד שני על פי הדימיון שלנו וזה בכלל טעות כי האישה בכלל חושבת אחר מגבר.
אין פה עניין של להאמין באהבות אלא זה קיים גם מבלי  שתרצה.
כל הגישה הזו שתיארת היא אולי יכולה להשיג  לבחורות לתווך מסויים אבל לא פלא כמו שאמרת שאחריזה הם בוגדות ורצות למישהו אחר כי השורש של הכל התחיל משקרים ומשחקים...

בן אדם שהיה עם הרבה אנשים לא אורמ שיש לו ניסיון  אלא ההפך הוא הנכון.

אני לא בא לצייר את המין הנשי כמושלם אבל  גם בגברים יש גם מספיק פגמים.

"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
תתייעץ עם רב שמבין
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לומינוס צודק  O0 הטבע הנשי בליאט...

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לא אמרתי  שאתה שובניסט אלא דפוס הניתוח האישה אצלך מצטייר כשובניסטי.
ניסיון לא מקנה מה עובר על האישה וגם אם תקח קבוצה של נקבות וכולם מתנהגות בצורה כזו או אחרת לא אומרת שכולם כאלו.
לפי דעתי בן אדם שכל כמה חודשים מחליף אישה  כמו גרביים או כמה פעמים בחיים שלו הוא באמת לא יודע אישה מה היא-תמיד  קל להאשים את האישה  :laugh: 
כולנו רודפים אחרי זבל לא רק האישה ואני גם לא כל כך מסכים שאישה רודפת אחרי למרות שהיא הרבה יותר  חומרית מהגבר.
הבעיה שאנחנו בתור אנשים תמיד מנסים לחקור את הצד שני על פי הדימיון שלנו וזה בכלל טעות כי האישה בכלל חושבת אחר מגבר.
אין פה עניין של להאמין באהבות אלא זה קיים גם מבלי  שתרצה.
כל הגישה הזו שתיארת היא אולי יכולה להשיג  לבחורות לתווך מסויים אבל לא פלא כמו שאמרת שאחריזה הם בוגדות ורצות למישהו אחר כי השורש של הכל התחיל משקרים ומשחקים...

בן אדם שהיה עם הרבה אנשים לא אורמ שיש לו ניסיון  אלא ההפך הוא הנכון.

אני לא בא לצייר את המין הנשי כמושלם אבל  גם בגברים יש גם מספיק פגמים.

כולנו, נשים וגברים, שונים אחד מהשני, אבל ישנם אינסטינקטים בסיסיים שהם זהים אצל כולנו. האינסטינקט של הגבר הממוצע הוא להימשך לאישה עדינה, חמה ואוהבת, והאינסטינקט של האישה הממצועת הוא להימשך לגבר עם כוח. הכוח הגברי יכול להיות פיזי, מנטלי או חברתי - כל אישה והטעם שלה.

אני לא מחליף נשים כמו גרביים, זה ממש לא האופי שלי. אני מסוגל לתת לאישה הרבה יותר אהבה מרוב הגברים בעולם, אבל הן פשוט לא רוצות את זה.

תמיד חלמתי על קשר לטוח ארוך ואפילו לכל החיים, ועשיתי הכל כדי להשיג זאת, עד יולי 2006, אז הבנתי שכמעט כל בחורה, אפילו זאת שהכי אהבתי והאמנתי בה, היא פצצה מתקתקת וזה רק עניין של זמן עד שהקשר בינינו יפסק בגללה. ב-16 ליולי 2006 גיליתי שהבחורה שהיתה איתי מחודש מרץ 2005 בוגדת בי עם בחור אלים ותוקפן במיוחד מהאוניברסיטה שבה למדנו. הקשר שלי איתה היה הקשר החזק ביותר (לא הארוך ביותר) שהיה לי אי פעם עם אישה. לאחר מכן הבנתי שהן לא מחפשות רוך ואהבה. קראתי מאמרים בנושא, נזכרתי בדברים שראיתי וקרו לי מאז היותי תלמיד תיכון, והסקתי את המסקנות. הבנתי שתמיד אם אתן לאישה את כל כולי, בסוף אראה חלש בעיניה ואקבל בתמורה זלזול ובוגדנות מצידה.

לפני ה-16 ביולי 2006 כמעט כל קשר שהיה לי עם בחורה הסתיים אחרי כמה חודשים כאשר פתאום היא נהיתה קרה, תוקפנית ומזלזלת. מאחר ואינני סובל התנהגות כזאת, ניתקתי איתן את הקשר מיד. אחרות בגדו בי או ניסו לרמות אותי ולשים יד ברכוש שלי. מאז ה-16 ביולי 2006, שיניתי את הגישה שלי אליהן. הפסקתי להיות חם ואוהב, הפסקתי לחפש אהבות, ונהייתי קר, נוקשה ודומיננטי כלפיהן. אני ממש סובל מזה, כי אני נאלץ להתנהג כאדם שונה מעצמי, אבל אין לי ברירה אחרת. היום יש לי חברה חצי רומניה, חצי דרום-אפריקאית (לבנה) כבר יותר משנה וחצי, אבל כבר לא איכפת לי אם הקשר ימשך עוד שבוע, עוד חודש או עוד שנה, כי אני יודע שהקשר שלי איתה יסתיים מתישהו. כשהקשר שלי איתה יסתיים, כבר אמצא מישהי אחרת שתמלא את החלל הריק. זה לא המתכון לחיים מאושרים, אבל זה מה שיש.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לומינוס צודק  O0 הטבע הנשי בליאט...
מה זה ליאט?
[gif[/img]