תשמע,מה שאתה כותב זה נכון,צורת הדיבור שלי היא נעימה,ז"א לא מדבר בקול גבוה מדי,אבל מצד שני אולי גם לא נמוך מדי,לגבי שפת הגוף שלי אמת,היא משדרת הרבה חוסר ביטחון ,אני יושב בגפיים שלובות,
ד"א מה זאת אומרת גברים מסתורים שמהוים אתגר?
אבל חבר'ה להגיד לכם דוגרי בשורה התחתונה אם מה הכי קשה,עשיתי את השטות הכי גדולה ששאלתי אותה שאם היא לא היתה נשואה אם היא היתה הולכת איתי והיא אמרה לי שלא,וזה מאוד פגע בי אפילו שהיא התנצלה אחרי זה,אבל אני אשם בזה,כי רציתי לדעת את האמת ונפגעתי
תצטרך לעבוד על שפת הגוף שלך. גבר שמפגין חוסר ביטחון לעולם לא יהיה מושך בעיני אף אישה.
כדי להסביר לך כיצד פועל המוח המעוות של האישה (ואני מדגיש: מעוות!), אצטרך לכתוב כאן ספר שלם, לכן אנסה לנסח זאת בקצרה.
בניגוד לגברים שחושבים על פי ההיגיון, נשים חושבות על פי הרגש. כלומר הגבר משתמש במוח והאישה משתמשת בלב. נשים מחפשות גברים שיוציאו אותן מהשיגרה וירגשו אותן. רובן אוהבות הרפתקאת, וכמה שזה נשמע מטורף, הן נמשכות לגברים חזקים, אלימים ותוקפנים. זו גם הסיבה מדוע נשים רבות נמשכות לערבים, פושעים וסוחרי סמים. כוחו של הגבר לא חייב להיות פיסי. בעיני האישה, גבר חזק הוא גבר אסרטיבי, בעל כושר מנהיגות, מלא ביטחון עצמי, מקובל בחברה, כריזמטי, קשה להשגה, ציני, תוקפן, שתלטן ונמנע מלהביע רגשות. חלק גדול מהנשים נגעלות מגברים שאומרים להן מה הם מרגישים כלפיהן. גבר שיאמר לאישה משהו כמו "אני אוהב אותך", יראה רכרוכי בעיניה. הגבר חייב להיות מסתורי ומאתגר עבור האישה. אסור לך לגלות לה הכל על עצמך, היא צריכה לגלות זאת בעצמה. האתגר הוא בזה שאם לגבר יהיו את רוב התכונות שציינתי, היא תרגיש חייבת להשיג אותו.
בקיצור: גבר נמשך לאישה יפה, עדינה, רכה ובעלת אופי חם. האישה נמשכת לגבר מלא ביטחון עצמי וכריזמה, תוקפן, נוקשה וקר. אם תהיה חם ואוהב כלפיה, יבוא היום שבו היא תבגוד בך עם גבר "אמיתי" או תזרוק אותך עבורו. זה יכול לקחת יום, שבוע, חודש, שנה, 10 או 20 שנה, אך בסוף ימאס לה ממך ומהאהבה שלך, והיא תלך לחפש את "גבר החלומות" שלה. ישנן גם נשים יוצאות מן הכלל, אך לצערי, רובן כפי שציינתי.
את כל הדברים שכתבתי למדתי מתוך ניסיון.