כתב נושא: חבר מוכשר של תנועתנו בארה''ב עושה חיקוי מושלם של ברק חוסיין אובמה  (נקרא 4053 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

דן בן נח מתנועתנו בארה''ב נשמע בדיוק כמו ברק חוסיין אובמה יש''ו עם החיקוי המושלם שלו בסרטון הזה:

ברוך השם, יש לנו אנשים מאוד מוכשרים בתנועה שלנו!

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
וואי תגיד לו שיעשה מתיחות בטלפון ויתקשר לכל מיני אירגונים מוסלמיים ויקליט את זה!! זה יביא מלאא רייטינג  O0

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיקוי מעולה ללא ספק !

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אחד הגדולים! הוא היה יכול לעשות את אובמה בפרק אחד של סאות'פארק...  :::D

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לדעתי הצד הלבן אצל אובאמה יותר דומיננטי:ההשכלה,השאפתנות,הבטחון העצמי,היכולת הרטורית.אובאמה איננו שונה מעורך דין אופייני של אייויליג.
דווקא אובאמה הוא איש משפחה למופת ולא בוגד באישתו בניגוד לקלינטון.
מסע הבחירות שאובאמה ניהל היה המוצלח ביותר אי פעם של כל מועמד.יכולת גיוס הכספים,היכולת להתחבב על אנשים,ההפרש הגבוה שניצח ועוד במדינה שהיא שמרנית ודתית בבסיסה.
אם אובאמה היה קוף שחור,רדיקל קיצוני,קומוניסט הוא לא היה מנצח.
אובאמה כמו ביבי משתמש באנשים הוא הגיע לשיקגו והשתמש בפרקאן,ברייט,בצבעו כמקפצה פוליטית.
דווקא הטענות כלפי אובאמה שהוא לבן מדי לגבי מועמד שחור נכונות.עובדתית ג'סי ג'קסון ואל שרפטון שרצו על מצע שחור נכשלו אבל אובאמה רץ על מצע כלל אמריקני:נסיגה מעירק,שינוי,כלכלה שיוונית יותר.
מי שראה את אובאמה בעימותים מתנהל בקור רוח,הומור וראה אותו נואם לא יכל שלא להתרשם במיוחד מול זקן שמעבר לשיאו.
למעשה אובאמה והילרי הם כוכבים ולרפובליקנים אין כוכב בודאי לא בשיעור קומה אינטלקטואלי.
לא סתם קנדי קלינטון ואובאמה ניצחו והם היחידים שניצחו את הרפובליקנים ב40 שנה האחרונות(קרטר ניצח בגלל ווטרגייט וניקסון).
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיקוי מרשים, הקול כמעט זהה  :old_afro:

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לדעתי הצד הלבן אצל אובאמה יותר דומיננטי:ההשכלה,השאפתנות,הבטחון העצמי,היכולת הרטורית.אובאמה איננו שונה מעורך דין אופייני של אייויליג.
דווקא אובאמה הוא איש משפחה למופת ולא בוגד באישתו בניגוד לקלינטון.
מסע הבחירות שאובאמה ניהל היה המוצלח ביותר אי פעם של כל מועמד.יכולת גיוס הכספים,היכולת להתחבב על אנשים,ההפרש הגבוה שניצח ועוד במדינה שהיא שמרנית ודתית בבסיסה.
אם אובאמה היה קוף שחור,רדיקל קיצוני,קומוניסט הוא לא היה מנצח.
אובאמה כמו ביבי משתמש באנשים הוא הגיע לשיקגו והשתמש בפרקאן,ברייט,בצבעו כמקפצה פוליטית.
דווקא הטענות כלפי אובאמה שהוא לבן מדי לגבי מועמד שחור נכונות.עובדתית ג'סי ג'קסון ואל שרפטון שרצו על מצע שחור נכשלו אבל אובאמה רץ על מצע כלל אמריקני:נסיגה מעירק,שינוי,כלכלה שיוונית יותר.
מי שראה את אובאמה בעימותים מתנהל בקור רוח,הומור וראה אותו נואם לא יכל שלא להתרשם במיוחד מול זקן שמעבר לשיאו.
למעשה אובאמה והילרי הם כוכבים ולרפובליקנים אין כוכב בודאי לא בשיעור קומה אינטלקטואלי.
לא סתם קנדי קלינטון ואובאמה ניצחו והם היחידים שניצחו את הרפובליקנים ב40 שנה האחרונות(קרטר ניצח בגלל ווטרגייט וניקסון).
אובאמה בחר להזדהות ב100% עם השחורים. הוא בחר לגור ולעבוד בשיקאגו בפרויקטים קהילתיים לשחורים בלבד. הוא הצטרף לכנסייה גזענית. הוא למד להתחבב על לבנים ולדבר בצורה רהוטה וקיבל השכלה במוסדות הכי יוקרטיים (בזכות אפלייה מתקנת לא בגלל שהוא מבריק במיוחד). הלבנים שהוא התחבר אתם ושאב מהם השראה היו בעצמם מהשוליים הסהרוריים של השמאל האמריקני (מטד קנדי ועד ביל איירס).

כ

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אז למה הוא מתנהג כנשיא דמוקרטי רגיל?מינה את גייטס(רפובליקני)הילרי,ג'ונס(מינוי של בוש)מעביר כוחות מעירק לאפגניסטן?היכן אתה רואה אג'נדה שחורה אצלו?נכון שהשמאל הקיצוני הלבן והשחור איננו מקובל עלינו אבל זה נכון לג'ק קנדי,קרטר,ביל והילרי קלינטון כאחד.
הוא מתנהג מיין סטרים יחסית לדמוקרט.
לא מבריק במיוחד?יחסית למי לבוש האינטלקטואל הגדול?אפליה מתקנת?יש ציונים באוניברסיטה,כמה שחורים עורכים את הרוורד לואו ריביו?כמה מהם מרצים למשפטים?כמה מהם סנאטורים?3-4.
תן לי שם של כוכב רפובליקני שיכול לנצח אותו?!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הוא מינה שרים מתוך אילוצים פוליטיים, אבל למשרות אמון של יועצים וכד' הוא ממנה מקורבים שלו כמו סמנטה פאוור. הוא רק נכנס לתפקיד וכבר נראה שהוא משנה ב180% את מדיניות החוץ שלו (כפי שהבטיח)- בעד דיאלוג עם איראן ועם סוריה, 900 מליון $ לחמאס, ובקרוב מאוד נראה לחץ גובר והולך על ישראל (הקפאת הבניה, לפתוח את המעברים בעזה, להבליג כשהם יורים עלינו טילים, לשחרר מחבלים). 
במקביל הוא מנצל את השפל הכלכלי כדי לבצע מהפכה סוציאליסטית באמריקה. מה שהוא עשה עד עכשיו זה לא מיין סטרים דמוקראטי.

והוא לא מבריק במיוחד. הוא ערך את כתב עת משפטי רק בגלל שהוא כושי. מינו אותו בגלל שהוא היה הכושי היחיד בפקולטה שידע להתנהג בצורה תרבותית. באמת כל הכבוד לו שהוא מצליח לדבר בלי לירוק ולקלל. הוא פרסם מאמר אחד בלבד בתקופה שכיהן כעורך (מאמר של תמיכה בהפלות). יודע מה, אולי תבדוק איזה קורסים הוא העביר כמרצה למשפטים- אני סתם מנחש שהם עסקו בענייני גזע, שוויון וייצוג פוליטי של מיעוטים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
נ.ב. הפרקליט הראשי\שר המשפטים של אובאמה הוא כושי קיצוני שמתנגד לחקירה בעינויים קלים ולצטוט לטרוריסטים. 
http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Holder

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מי שקובע הם שרים ולא יועצים.תראה להיות שחור זה לא פגם או עבירה.למשל אני בעד אלן קיז ומה שהוא מייצג וגם מייקל סטיל מוצא חן בעיני.מעניין שאתה נטפל דווקא לצבע.
למרות שלא תתייחס להילרי,ג'ונס וגייטס?!איזה אילוץ פוליטי היה לו למנות את גייטס?הרי הוא ניצח בבחירות ולא מקים קואליציה.ביבי מוכרח שרים שמאלנים אבל אובאמה יכול לעשות כרצונו.
נהפוך הוא אם סמנתה פאוור היתה שרת חוץ או יועצת לבטחון לאומי היית צודק.
בוש דיבר עם אירן וסוריה בסוף כהונתו ואף בזבז כספים ללא הבחנה כמו סוציליאסט.כוונתי לתוכנית התמריצים של בוש:מאות מליארדי דולרים.
גם קלינטון,קרטר בנושא אירן,קמפ דיוויד,אוסלו נהגו במה שאתה מכנה לא מיין סטרים דמוקרטי.בכל זאת אובאמה איננו רפובליקני.
יש הבדל בין לקלל לבין יכולת רטורית מושלמת.היכן ראית שחור או לבן בהרוורד מקלל ויורק?אובאמה כקנדי,קלינטון הוא פנומנן.אני לא זוכר אחד כזה.
איפה ראית בעולם נואם ופרופמר כמו אובאמה?הוא ברמה של רייגן,בלייר,נתניהו,קנדי וקלינטון מבחינה זו והאמת הוא שקרן מוכשר כמו נתניהו וקלינטון ויסתדר עימו היטב ולהפך.
האם קונדוליזה מקובלת עליך?היא פרופסור מג'ורג'טאון ולא מקללת ויורקת,היא בעד שפיכת מים וציטוט וגם היא לחצה על ישראל.
לא הסברת למה דווקא אובאמה ערך את הבטאון המשפטי בהרוורד ולא מישהו אחר ולמה הוא נשיא ארה"ב ולא הילרי או מק'יין אם הוא אדם כפי שתיארת:סהרורי,קיצוני.
ואם הוא מקיים הבטחות אז הוא עדיף על קלינטון ונתניהו השקרנים.אם אובאמה לא מבריק מי מבריק?בוש,קונדוליסה?
שוב מי יכול לנצח אותו בבחירות?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מי שקובע הם שרים ולא יועצים.תראה להיות שחור זה לא פגם או עבירה.למשל אני בעד אלן קיז ומה שהוא מייצג וגם מייקל סטיל מוצא חן בעיני.מעניין שאתה נטפל דווקא לצבע.
למרות שלא תתייחס להילרי,ג'ונס וגייטס?!איזה אילוץ פוליטי היה לו למנות את גייטס?הרי הוא ניצח בבחירות ולא מקים קואליציה.ביבי מוכרח שרים שמאלנים אבל אובאמה יכול לעשות כרצונו.
נהפוך הוא אם סמנתה פאוור היתה שרת חוץ או יועצת לבטחון לאומי היית צודק.
בוש דיבר עם אירן וסוריה בסוף כהונתו ואף בזבז כספים ללא הבחנה כמו סוציליאסט.כוונתי לתוכנית התמריצים של בוש:מאות מליארדי דולרים.
גם קלינטון,קרטר בנושא אירן,קמפ דיוויד,אוסלו נהגו במה שאתה מכנה לא מיין סטרים דמוקרטי.בכל זאת אובאמה איננו רפובליקני.
יש הבדל בין לקלל לבין יכולת רטורית מושלמת.היכן ראית שחור או לבן בהרוורד מקלל ויורק?אובאמה כקנדי,קלינטון הוא פנומנן.אני לא זוכר אחד כזה.
איפה ראית בעולם נואם ופרופמר כמו אובאמה?הוא ברמה של רייגן,בלייר,נתניהו,קנדי וקלינטון מבחינה זו והאמת הוא שקרן מוכשר כמו נתניהו וקלינטון ויסתדר עימו היטב ולהפך.
האם קונדוליזה מקובלת עליך?היא פרופסור מג'ורג'טאון ולא מקללת ויורקת,היא בעד שפיכת מים וציטוט וגם היא לחצה על ישראל.
לא הסברת למה דווקא אובאמה ערך את הבטאון המשפטי בהרוורד ולא מישהו אחר ולמה הוא נשיא ארה"ב ולא הילרי או מק'יין אם הוא אדם כפי שתיארת:סהרורי,קיצוני.
ואם הוא מקיים הבטחות אז הוא עדיף על קלינטון ונתניהו השקרנים.אם אובאמה לא מבריק מי מבריק?בוש,קונדוליסה?
שוב מי יכול לנצח אותו בבחירות?

אין לי שום דבר נגד צבע או גזע של אדם. אובאמה הוא הגזען מהכנסייה הגזענית. אני לא מתרשם שהוא ניכן בכישרון הופעה נדיר. אבל אני אף פעם לא נתיתי להתרשם מכך וגם אנשים שעובדתית היו כריזמתיים מאוד בזכות עצמם (מנחם בגין למשל) ולא בזכות צבעם מעולם לא הרשימו אותי. עובדתית זה נכון שאובאמה הוא פנומן- יש לו מליוני מעריצים וכל אמריקה מתרפסת בפניו, אבל האמת היא שלו הוא היה לבן, או סיני, הוא לא היה מגיע להיכן שגיע ולא היה זוכה להערצה. אני חושב שהסברתי מדוע מינו אותו לעורך- כי מבין כל הכושים בפקולטה, הוא היה היחיד שידע להסתדר עם לבנים, כל השאר היו יותר מדי מיליטנטים, כמו פנתרים שחורים וכו'.

קונדוליסה רייס מקובלת עלי, בתור מה ? אני חושב שהיא בעלת אינטלגנציה גבוהה. עליה איני טוען שהיא קודמה רק בזכות גזעה. למה אני צריך להסביר מדוע אמריקה השתגעה ובחרה באובאמה ? האם זה המקרה הראשון בהיסטוריה שאדם מהשוליים הקיצוניים ביותר נהפך למנהיג נבחר ונערץ ? אני גם לא יודע מי יכול לנצח אותו בבחירות. לדעתי להרבה רפובליקאים יש סיכוי סביר להביס אותו בבחירות הבאות. בבחירות האלה הנסיבות פעלו לטובתו ובכל זאת לדעתי מועמד קצת יותר כריזמתי וגם יותר נשכני ממקיין היה יכול להביס את אובאמה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
My German friend said that like Osama,Shitler was also elected to bring "change'...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ראית את ה"מירוץ אחרי הגלימה"?אתה יודע איזה כישרון צריך בכדי בכלל להתקבל להרוורד למשפטים ולערוך את הביטאון היוקרתי הזה?מה זה מועדון קאנטרי קלאב?כישורים חברתים?מדובר בביטאון משפטי.
פנתרים שחורים זה לפני 30 40 שנה.מדברים שמי שירוץ מולו יהיה בובי ג'ינדאל שחור ממוצא הודי מושל לואיזינה.
מערכת הבחירות שאובאמה ניהל היא יחודית ולא היה דבר כזה.
גם בגין היה נואם מרשים ועובדה שהוא נבחר ונערץ.אבל ארה"ב ענקית וזה סדר גודל אחר.
תבוא פעם להרוורד ותבין!זאת האוניברסיטה הטובה בעולם והפקולטה למשפטים שם הטובה בעולם והוא ערך את הבטאון והיה מרצה למשפטים.
נכון שיש לבנים ברמה שלו.כמו ג'וליאני למשל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ראית את ה"מירוץ אחרי הגלימה"?אתה יודע איזה כישרון צריך בכדי בכלל להתקבל להרוורד למשפטים ולערוך את הביטאון היוקרתי הזה?מה זה מועדון קאנטרי קלאב?כישורים חברתים?מדובר בביטאון משפטי.
פנתרים שחורים זה לפני 30 40 שנה.מדברים שמי שירוץ מולו יהיה בובי ג'ינדאל שחור ממוצא הודי מושל לואיזינה.
מערכת הבחירות שאובאמה ניהל היא יחודית ולא היה דבר כזה.
גם בגין היה נואם מרשים ועובדה שהוא נבחר ונערץ.אבל ארה"ב ענקית וזה סדר גודל אחר.
תבוא פעם להרוורד ותבין!זאת האוניברסיטה הטובה בעולם והפקולטה למשפטים שם הטובה בעולם והוא ערך את הבטאון והיה מרצה למשפטים.
נכון שיש לבנים ברמה שלו.כמו ג'וליאני למשל.
אני לא שופט אנשים לפי גזעם מדוע אתה מרמז על כך ?  האם אתה טוען שאובאמה התקבל לקולומביה ואחר כך להארוורד אך ורק על סמך כישוריו ? הוא התקבל וקודם שוב ושוב בגלל אפלייה ממקנת לכושים באמריקה.
בובי ג'ינדאל הוא הודי לא כושי.