כתב נושא: חילוני חוזר בתשובה מפחד  (נקרא 2194 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חילוני חוזר בתשובה מפחד
« ב- : פברואר 22, 2009, 20:56:58 »
יש מישהו שאני מכיר שפתאום ביקש ממני סליחה אם פגע בי, ורוצה לחזור בתשובה,
כנראה מפחד מאיראן גרעינית... מה להגיד לו? זו לא חזרה בתשובה אמיתית שבאה מהלב אלא מפחד פסיכולוגי.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
חילוני חוזר בתשובה מפחד
« להגיב #1 ב- : פברואר 22, 2009, 21:11:28 »
ציטוט של: blue and white על פברואר 22, 2009, 20:56:58
כנראה מפחד מאיראן גרעינית... מה להגיד לו? זו לא חזרה בתשובה אמיתית שבאה מהלב אלא מפחד פסיכולוגי.
בס''ד

אף אחד לא חוזר לשמור תורה ומצוות ''מתוך פחד '' !! מכיוון שאין לשמאל המשוקץ והמתועב דרך אחרת לעמוד מול האמ-ת , הוא מכניס לכם שטויות , כאילו שהחוזרים לדרך התורה והמצוות עושיחם זאת מתוך ''פחד '' !! ונוכיח לכם זאת בתביעה משפטית שבה נתבע כמוהר''ר אמנון יצחק שליט''א בכך ש ''הפחיד'' את הציבור ו''אילץ'' חיילי מג''ב להגיע להרצאה מתוך כפי'ה !! כאשר מהלך ההרצאה הוקלט ו''בית-המשפט'' השמאלני המשוקץ נאלץ לפסוק בכל כרחו לטובת כמוהר''ר אמנון יצחק שליט''א !! ומתקפה זו של התשקורת עלתה להם ביוקר רב של כמליון שקלים ב''ה !! כך פועלת התשקורת השמאלנית המשוקצת שר''י !!

ציטוט של: blue and white על פברואר 22, 2009, 20:56:58
בס''ד

אף אחד לא חוזר לשמור תורה ומצוות ''מתוך פחד '' !! מכיוון שאין לשמאל המשוקץ והמתועב דרך אחרת לעמוד מול האמ-ת , הוא מכניס לכם שטויות , כאילו שהחוזרים לדרך התורה והמצוות עושיחם זאת מתוך ''פחד '' !! ונוכיח לכם זאת בתביעה משפטית שבה נתבע כמוהר''ר אמנון יצחק שליט''א בכך ש ''הפחיד'' את הציבור ו''אילץ'' חיילי מג''ב להגיע להרצאה מתוך כפי'ה !! כאשר מהלך ההרצאה הוקלט ו''בית-המשפט'' השמאלני המשוקץ נאלץ לפסוק בכל כרחו לטובת כמוהר''ר אמנון יצחק שליט''א !! ומתקפה זו של התשקורת עלתה להם ביוקר רב של כמליון שקלים ב''ה !! כך פועלת התשקורת השמאלנית המשוקצת שר''י !!

הגולה בארץ :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חילוני חוזר בתשובה מפחד
« להגיב #2 ב- : פברואר 22, 2009, 21:20:27 »
ציטוט של: הגולה בארץ על פברואר 22, 2009, 21:11:28
בס''ד

ציטוט של: הגולה בארץ על פברואר 22, 2009, 21:11:28
בס''ד

הגולה בארץ :)

עוד פעם אתה כותב מבלי לדעת... האדם הזה אמר לי שהוא מפחד מפצצה איראנית ושיום אחד הוא ימצא את עצמו בגיהנום...
תפעל מתוך שכל לא מתוך רגש.... כל היום השמאל השמאל השמאל.... מצטער שאני תוקף אבל מעצבן שאתה אפילו לא מכיר אותי
וישר מסיק מסקנות...

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חילוני חוזר בתשובה מפחד
« להגיב #3 ב- : פברואר 22, 2009, 21:41:34 »
כל חזרה בתשבה זה דבר טוב..נכון שמתוך פחד לא הכי טוב..

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
חילוני חוזר בתשובה מפחד
« להגיב #4 ב- : פברואר 22, 2009, 23:29:21 »
אני משוכנע שאין אדם שאין בו יראה בתהליך החזרה בתשובה
אותה יראה היא אכן פחד מסוים מהגמול "הרע" על מעשיו הרעים

כי אכן הסולם מתחיל מיראה ולא מאהבה
ולכן מאוד ברור שאנשים יפחדו מנבואות שיתגשמו
או עונשים כאלו או אחרים המופיעים בתורה

קח לדוגמא את פרשיות התוכחה
עם כל הקללות, וה' ישמור אותנו מכל זה

זה לא מפחיד?

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
חילוני חוזר בתשובה מפחד
« להגיב #5 ב- : פברואר 23, 2009, 02:46:17 »
עוד פעם אתה כותב מבלי לדעת... האדם הזה אמר לי שהוא מפחד מפצצה איראנית ושיום אחד הוא ימצא את עצמו בגיהנום...
תפעל מתוך שכל לא מתוך רגש.... כל היום השמאל השמאל השמאל.... מצטער שאני תוקף אבל מעצבן שאתה אפילו לא מכיר אותי
וישר מסיק מסקנות...
בס''ד

יהודי יקר !הי''ו

תשובה של יהודי מתוך יראה מהבאות היא לגיטימית לחלוטין , כמו שיונה הנביא ע''ה זיע''א  הזהיר את נינווה העיר הגדולה ומלכם גזר תענית ולבוש שק ונתבטלה מהם הגזירה !! אלא שתשובה מתוך אהבה יש לה מעלה גבוהה יותר , אולם אדרבא מתוך יראה מהבורא יתברך ויתעלה שמו מגיעים בסופו של דבר להכרת הטוב ועבודת הבורא יתברך ויתעלה שמו מתוך אהבה !!
אלא ששלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י מאשים אותנו כי אנו ''מפחידים '' יהודים כאשר אנו חושפים בפניהם את האמ-ת ששלטון העוולה כל כך לא רוצה שאחינו ייחשפו לה !! אלא שהיסוד העיקרי הוא להכיר בנבלותם של אותם בני עוולה שמאלנים משוקצים שידיהם מגואלות בדם אחינו , ולא בכדי פתח דוד מלכנו ע''ה זיע''א בספר ''תהל-ים '' במזמור '' אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים...'' וכידוע שהספר הזה מקביל לתורתנו הקדושה , ובא במקביל לספר בראשית שבו תחילת בריאת העולם , וספר תהל-ים מתרכז באותה התחלה בבניית האדם ההגון שזהו כעין מעשה בראש-ית מכיוון שדרשו רבותנו ע''ה זיע''א ש ''כל אדם הוא עולם קטן בפני עצמו '' והיסוד לבניית האדם הם המידות שבהן הוא נבדל מהבהמה !! לא כן אותם אנשי דמים מנהיגי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י יכחידהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :)

« עריכה אחרונה: פברואר 23, 2009, 02:47:10 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חילוני חוזר בתשובה מפחד
« להגיב #6 ב- : פברואר 23, 2009, 06:33:17 »
אוקיי... תודה רבה.

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חילוני חוזר בתשובה מפחד
« להגיב #7 ב- : פברואר 23, 2009, 12:38:16 »
ברגע שאדם חוזר בתשובה לא משנה כרגע מהי הסיבה האם היא פחד האם היא רצון האם היא השלמה עם היהדות ועם דעותיו הפנימיות,באמת שלא משנה מהי הסיבה זוהי דעה אלוהית.אלוהים גרם לו לחשוב ככה ולחזור בתשובה ועם הזמן הוא ידע שהוא עשה בשכל ויהיה דתי מרצון וימשיך בכך בעזרת השם כל חייו.
תגיד לו כל הכבוד לך על הדרך ותדרבן אותו להמשיך.