כתב נושא: מצבה של המדינה גרוע מכפי שאפשר בכלל לתאר.  (נקרא 2790 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס"ד..

מדינת ישראל מדינת היהודים מדינתו הקטנטונת מיום ליום הולכת ונעשית יותר גרועה לקיום חיי אדם נורמליים ורגילים.
המדינה נעשית מדינה אנטי ציונית שמאלנית(ללא יחס לממשלת ימין קיצונית שכמוה לא נראה אי פעם בישראל וכל זה רק בכאילו ).
הממשלה שלנו גרועה מורכבת מגנבים מושחתים אנסים ואנשים שכבר לקחו את המדינה בידיים ונכשלה.לא ימין ולא ימין קיצון כולם בסוף ירצו ערבים כמו שמאלנים בולשביקים עוכרי ישראל שהיו לפניהם בממשל ובשלטון.
המצב מבחינת אוכלוסיה גדל מספר השמאלנים הנאצים גדל מיום ליום ועוד ועוד פיות מלוכלכות של שמאלנים ברחבי הארץ נפתחים כנגד יהודים.
מספרם של הערבים הנאצים שהשם ייקח אותם במהרה גדל כאן בארצנו והם מתרבים ומתרבים ורק עושים את מצבה של המדינה גרוע יותר.
לא מספיק מצבה המדיני מצבה של האוכלוסייה וכל המצבים שאנו התרגלנו עם השנים גם מצב המים נהיה גרוע.
תמיד היה לי מין רעיון שכל הימנים האמיתיים בארץ יבנו להם חלקה ענקית ששטחה חצי מדינה תוך שלוש שנים הם התרבו בצורה מטורפת וככה עם השנים יהיו עוד ועוד ועוד..יהודים אמיתיים ימניים
שידגלו במדינה ציונית יהודית ובעוד כמה שנים ישלטו במדינה וינהלו אותה בצורה כי נכונה והכי כנה והכי אמיתית שאפשר.
אבל שוב זה רק רעיון או יותר בכיוון של "חלום".
מה אתם אומרים על המצב בארץ..??מבחינת אוכלוסייה שהשמאלנים מתרבים,שהחברים\אחים של השמאלנים(הערבים)מתרבים ובמקום טרנספר החוצה לכיוון אחת מ-22 מדינותיהם הם שוב באים לכיוון ארץ היהודים ארץ ישראל,מה אומרים על מצבה הכלכלי שבינתיים עומד על בינוני-,או על מצב המים שהולך ומחמיר מיום ליום..?
תענו על השאלות למרות שלא הכול קשור לפוליטיקה אבל עדיין קשור אל מדינתו היחידה והאמיתית מדינת ישראל הציונית היהודית שבעוד כמה שנים בע"ה בע"ה בע"ה ישלטו בה ימניים בלבד ללא שמאלנים וללא ערבים ימח שמם ובית זכרם שהשם ייקח אותם.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מצבה של המדינה גרוע מכפי שאפשר בכלל לתאר.
« להגיב #1 ב- : פברואר 18, 2009, 11:28:36 »
אני חולק עליך.המדינה פורחת כלכלית ובטחונית אם תשווה את המצב ל48 או 73 מצבנו טוב.מתי היה לך בבית טלביזית פלזמה,די וי די,מייבש כביסה,שני מחשבים אחד לפטופ,שתי מכוניות אחד ג'יפ,אישה ופילגש כמובן אם אתה שמאלני.
בטחונית יש לך 200 פצצות אטום והחמקן בדרך ביחד עם צוללות וטילי יריחו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 18, 2009, 11:47:24 »
אח שלי בחודש ינואר היו 25 אלף מפוטרים!!תוך חודש וחצי צפויים להיות רבע מיליון מובטלים 250,000!!!
כל כך הרבה מחוסרי בית אנשים קשישים תמימים ישנים ליד ביובים.
כל הנשק שכתבת כמה שהוא קטלני יש לנו ממשלה חארטה ובארטה שלא תעז אפילו להזכיר תשמות שלא לדבר על להשתמש בהם.
פילגש חס וחלילה רק שמאלנים זבל יש להם פילגש!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : פברואר 18, 2009, 12:31:12 »
כמה אנשים עובדים במדינה?לכמה אנשים יש בית,דירה,וילה,פנטהאוז?כמה אנשים שמנים יש במדינה?כמה פנסיונרים בבתי אבות מפוארים?
רבי מינץ אמר פעם שבמקום שנסתכל בסדק בתקרה שלנו עלינו להודות לקב"ה שיש לנו קורת גג!
אתה לא מקליד עכשיו במחשב?המחשב למה מחובר?לא לחשמל?והשקע לא בקיר?
לא הורדנו על עזה ים פצצות?
אני כל יום שאני בריא ואבא שלי בריא אני מודה לאלוהים.אני עובד ויש לי דירה משלי,אני לא רעב ללחם וכמוני כל הסביבה שלי.
נניח שיש 9 אחוז אבטלה זאת אומרת ש91 אחוז עובדים.תוריד מזה חרדים שלומדים תורה ולא עובדים מבחירה וערבים שטוב שהם לא עובדים.
כמה יהודים במצב קשה?נניח שהם גרים בשכירות או שיש להם משכנתא!
עליך להסתכל על החיובי ולהיות אופטימי.עכשיו הייתי בסופר והוא מלא אוכל והארנק שלי מלא כסף.
אנחנו במצב כלכלי קשה בכל העולם במיוחד בארה"ב ותראה אנחנו בישראל עם הערבים והמלחמות במצב טוב בגלל הראש היהודי ואלוקים ששומר עלינו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #4 ב- : פברואר 18, 2009, 12:39:22 »
הרעיון היהודי הוא שאיפה לשלמות
ולכן 2 הצדדים צודקים
צריך להודות על הטוב שניתן לנו, וכן לעבוד הלאה כדי שיהיה טוב שלם יותר
חזקו אמצו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #5 ב- : פברואר 18, 2009, 13:50:06 »
אתה יכול להביא ציטוט מהמקורות לגבי שאיפה לשלמות?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #6 ב- : פברואר 18, 2009, 19:58:43 »
אתה יכול להביא ציטוט מהמקורות לגבי שאיפה לשלמות?
בבקשה:
1.  משנה תורה, ספר המדע, הלכות דעות פרק ראשון:
(http://www.mechon-mamre.org/i/1201.htm)

ו  [ד] הדרך הישרה--היא מידה בינונית שבכל דעה ודעה, מכל דעות שיש לאדם;
והיא הדעה שהיא רחוקה משני הקצוות ריחוק שווה, ואינה קרובה לא לזו ולא לזו. 
ולפיכך ציוו חכמים הראשונים שיהא אדם שם דעותיו תמיד,
ומשער אותן ומכוון אותן בדרך האמצעית, כדי שיהא שלם.

2.  מורה הנבוכים, חלק שלישי, פרק נד ואחרון:
http://www.daat.ac.il/daat/mahshevt/more/c20-2.htm#3

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 19, 2009, 00:05:27 »
אח שלי תקשיב
אבל זה שלי יש ולך יש אנחנו מודים לקדוש ברוך הוא שנתן לנו את הכול.
אבל יש כאלה שאין להם כלום ועדיין מודים ולהם אנחנו צריכים לעזור.
יש לי מקרה ממש טוב להגיד לך.
יש אישה דתייה חיה במחסן היא כל יום קמה בבוקר הולכת לפלאפל יש צינור בחוץ היא נוטלת ידיים מתפללת אל הקדוש ברוך הוא אומרת לו תודה שנתן לה לקום בבוקר והכול.
ויושבת ליד הפלאפל הבעלים של המקום מגלגל מיליונים של שקליםם אני לא יודע באמת כמה אבל סכומים כבדים אבל לא יתן לה משהו לטעום.
כל פעם שאני ואמא שלי עוברים שם חזרה מקניות או דברים כאלו אנחנו קונים לה מנה פלאפל שתאכל.
אז זה שיש לנו לא אומר שיש לאחרים אז צריך לתת גם לאחרים וכן המצב בארץ גרוע !

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #8 ב- : פברואר 19, 2009, 10:26:44 »
פלאפל מגלגל מליוני שקלים?הגזמת.למה האישה לא עובדת?למה היא לא פונה לביטוח לאומי?למה היא יושבת שם כל היום?למה היא לא פונה לרשויות הרווחה?למה היא לא מנקה בתים,מדרגות,מטפלת בזקנים או עושה בייבי סיטר?
המדינה שלנו מדינת רווחה!אנחנו רחוקים מהקפיטליזם האמריקני תשאל את חיים.
למה היא לא עוזרת לבעל הפלאפל בניקיון או בהכנת סלטים זה כל כך קשה?למה אם היא דתיה היא לא פונה לבית תמחוי,למוסדות הצדקה של החרדים?
אני יודע שחרדים עוזרים להומלסים,בדיור,בגדים,אוכל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : פברואר 19, 2009, 15:44:57 »
כי האישה הזו עברה את כל מה שאני ואתה לא נעבור כל החיים וגם לא נרצה לעבור חס וחלילה חס ושלום מה שהיא עברה לא עלינו.
היא כבר מבוגרת אין לה כל יכולת.ולמה מלא מלא אנשים מהרווחה שעוברים מליד לא פונים לוקחים עוזרים לאותה אישה...?
והפלאפל הזה מגלגל מאות אלפי שקלים בחודש תאמין לי.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : פברואר 19, 2009, 22:45:01 »
מאיפה אתה יודע מה עברתי בחיים?אתה מכיר אותי?אני לא ילד.אין לה יכולת?תתפלא מה גוף האדם מסוגל.אני מכיר מנקה נכה בת 65.
הבא להורגך השכם להורגו