כתב נושא: למה שמאלמרט כל כך רוצה עיסקה עם חמאס על שליט?  (נקרא 1790 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אהוד שמאלמרט שר''י רוצה לשקם כמה שאפשר את התדמית האיומה שלו.

שמאלמרט כבר ראה הרבה פעמים שהציבור הישראלי כל כך טיפש (כי אין לציבור ערכים יהודיים) עד שניתן לרמות את העם שוב ושוב. למשל, במבצע בעזה לפני חודש, שיעור התמיכה בשמאלמרט עלה לפי הסקרים.

לכן, שמאלמרט מאוד רוצה לפחות לשחרר את גלעד שליט, כדי שאנשים יזכרו שהוא עשה זאת. שמאלמרט מוכן לשלם מחיר גבוה מאוד כדי להשיג את שחרורו של שליט. אז שמאלמרט מציע לחמאס לשחרר עוד 1000 מחבלים מרצחים נאצים. ושמאלמרט מוכן לתת לחמאס עוד תקופת "רגיעה" כדי לאפשר למחבלים המוסלמים הנאצים להשתקם ולהתחמש.

ויש לשמאלמרט עוד סיבה לרצות עיסקה כזאת. אנשי המימסד המושחת - כולל את הפרקליטות, המשטרע, התשקורת והבג''ץ - תמיד אוהבים לשחרר כמה שיותר מחבלים ערבים נאצים. והשמאלניים האלה מהערב רב גם אוהבים לפייס כמה שיותר את האוייב הערבי הנאצי עם תקופות "רגיעה", עיסקאות חד צדדיות, העברת חשמל ומיים ואוכל ותרופות וכסף לאוכלוסיה הערבית הנאצית וכו'. לכן, שמאלמרט יכול לשפר את סיכוייו להמנע מכתב אישום על כל השוחד והגזל והשחיתות שלו אם הוא ישיג עוד עיסקה ביזיונית עם רוצחינו הערבים יש''ו.

חוץ מהעובדה שכל "עיסקה" עם בני עמלק בעזה מהווה חילול השם מכפיר, גם ראינו שכל שחרור של מחבלים מוסלמים נאצים תמיד מביא יותר טרור, יותר דם, יותר רצח ר''ל. אולם בכלל לא איכפת לשמאלמרט או לאשני הערב רב הבוגדני אם יהודים יירצחו ח''ו. דם יהודי זול מאוד בעיניהם.

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
למה שמאלמרט כל כך רוצה עיסקה עם חמאס על שליט?
« להגיב #1 ב- : פברואר 17, 2009, 15:01:26 »
אכן כן, והציבור טיפש מעצם היותו טיפש עם זיכרון קצר מאוד.

מנותק hunter

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 17, 2009, 19:47:17 »
שמאלמרט מתכנן קאמ-בק רק מלחשוב על כך מתהפכת לי הבטן
[url][http://www.debka.co.il//url]

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : פברואר 17, 2009, 21:25:00 »
הוא חיכה שנתים וחבל שנשבר,דווקא אולמרט היה בסדר בניגוד לשמיר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי