כתב נושא: שוב רואים שנתניהו שקרן פתולוגי  (נקרא 3285 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שוב רואים שנתניהו שקרן פתולוגי
« ב- : פברואר 17, 2009, 14:52:54 »
בס''ד

בבחירות, פיפי (ביבי) אמר שאם ניסוג, הערבים יירו בנו מכל מקום שממנו נסוגנו. פיפי גם אמר שתהליך ה"שלום" הוא ביזבוז זמן. (כמובן שזה לא נכון שתהליך ההתאבדות הוא סתם ביזבוז זמן. זה הרבה יותר גרוע מביזבוז זמן, זה יסכן את קיומנו, אבל פיפי לא היה אומר זאת.)

עכשיו מייד אחרי הבחירות, פיפי כבר נאם בפני קהל של יהודונים "נכבדים" ואמר להם שניתן להשיג "שלום" עם הערבים המוסלמים הנאצים.

הזקית הפוליטית הזאת כבר משנה את הצבע.

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : פברואר 17, 2009, 14:58:44 »
בס''ד

בבחירות, פיפי (ביבי) אמר שאם ניסוג, הערבים יירו בנו מכל מקום שממנו נסוגנו. פיפי גם אמר שתהליך ה"שלום" הוא ביזבוז זמן. (כמובן שזה לא נכון שתהליך ההתאבדות הוא סתם ביזבוז זמן. זה הרבה יותר גרוע מביזבוז זמן, זה יסכן את קיומנו, אבל פיפי לא היה אומר זאת.)

עכשיו מייד אחרי הבחירות, פיפי כבר נאם בפני קהל של יהודונים "נכבדים" ואמר להם שניתן להשיג "שלום" עם הערבים המוסלמים הנאצים.

הזקית הפוליטית הזאת כבר משנה את הצבע.

מי ששולט במדינה זה לא ראש הממשלה, אלא ארה"ב והאליטות השמאלניות בסה"כ הוא מבצע את מה שאומרים לו, לא יכול להיות שכל ראש ממשלה משנה עמדות בצורה כזאת קיצונית אני בטוח שביבי יודע באמת שזו סכנה לסגת מהשטחים וששלום לא יהיה פשוט הידיים שלו כבולות כמו כל ראש ממשלה שהיה פה בעשור האחרון...

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 17, 2009, 15:50:59 »
זה ברור שביבי שקרן הרי ביבי יהיה הראשון שימסור הכול לערבים  כמו שעשה כשעלה לשלטוון בפעם הקודמת כשמסר את חברון עיר אבותינו לערבים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : פברואר 17, 2009, 16:09:33 »
אתם מדברים שטויות, ביבי בחיים לא יימסור שטחים בחינם וגם אין שום סיכוי שהוא יחתום על הסכם שלום לא בממשלה הנוכחית בגלל הרוב הלאומי שנמצא בה.

ובחיים אני מסכים עם רוב הדעות שלך אבל יש לי עצה קטנה, אל תיקח את זה לא נכון אבל כשאתה קורא לשאר הפוליטיקאים פיפי , שמאלמרט קשה לקחת אותך ברצינות  וזה מוריד מערך שאר הדברים שאתה אומר שאתם אני לרוב מסכים

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #4 ב- : פברואר 17, 2009, 18:58:54 »
בס''ד

שוב הזהרנו וזעקנו והלבבות הערלים לא מקשיבים !!

יוטוב:

קטע א':
קטע ב':

קטע א' -
        קטע ב' -
פליקס:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3074794
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3013964 

הכיצד שוטפים לאחינו את המוח בצורה שיטתית ומשקרים להם חזור ושנה ?? האם לא מפיקים לקחים מהעבר הקרוב והרחוק ??

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 17, 2009, 21:01:06 »
אתם מדברים שטויות, ביבי בחיים לא יימסור שטחים בחינם וגם אין שום סיכוי שהוא יחתום על הסכם שלום לא בממשלה הנוכחית בגלל הרוב הלאומי שנמצא בה.

ובחיים אני מסכים עם רוב הדעות שלך אבל יש לי עצה קטנה, אל תיקח את זה לא נכון אבל כשאתה קורא לשאר הפוליטיקאים פיפי , שמאלמרט קשה לקחת אותך ברצינות  וזה מוריד מערך שאר הדברים שאתה אומר שאתם אני לרוב מסכים
אולי אתה צעיר מכדי לזכור את הקדנציה הראשונה של נתניהו 1996-1999.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #6 ב- : פברואר 17, 2009, 21:23:08 »
הדרישה שלך חיים שפוליטיקאי ידבר אמת מוגזמת.אבל נתניהו לפני הבחירות אמר שילך לשלום כלכלי כלומר ישלח כסף לעזה ויקים ממשלת אחדות עם קדימה והעבודה.
תמצא לי ראש ממשלה או נשיא ארצות הברית דובר אמת.בבקשה אני מאתגר אותך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 17, 2009, 23:17:57 »
חחח הייתי בן 4 כשנתניהו היה ראש ממשלה אבל מה שאני כן יודע זה שהבן אדם הציל את הכלכלה במדינת ישראל,

עם רוב הדברים של חיים אני מסכים אבל כשהוא מכנה את נתניהו נתניויו זה לא נראה לי מתאים כי בכל זאת מדובר באחד מגדולי האומה, הוא יכול לרדת עליו ולעקוץ אבל לקרוא לו פיפי במקום ביבי זה ילדותי וזה לא מראה על רצינות, זה מוריד את הערך משאר הדברים שנאמרים ושאר הדברים שנאמרים שווים זהב

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : פברואר 17, 2009, 23:20:50 »
חחח הייתי בן 4 כשנתניהו היה ראש ממשלה אבל מה שאני כן יודע זה שהבן אדם הציל את הכלכלה במדינת ישראל,

עם רוב הדברים של חיים אני מסכים אבל כשהוא מכנה את נתניהו נתניויו זה לא נראה לי מתאים כי בכל זאת מדובר באחד מגדולי האומה, הוא יכול לרדת עליו ולעקוץ אבל לקרוא לו פיפי במקום ביבי זה ילדותי וזה לא מראה על רצינות, זה מוריד את הערך משאר הדברים שנאמרים ושאר הדברים שנאמרים שווים זהב
אני מסכים שהוא היה שר אוצר מעולה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : פברואר 17, 2009, 23:24:32 »
אני מסכים שהוא היה שר אוצר מעולה.

ומה בנוגע לדרך שחיים פונה אל נתניהו ואל אולמרט?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : פברואר 18, 2009, 12:59:02 »
ומה בנוגע לדרך שחיים פונה אל נתניהו ואל אולמרט?
אני מבין שהזלזול של חיים באנשים האלה צורם לאוזניך. מבחינתי אולמרט הוא בוגד שמוכר את ארץ ישראל ואת חיי יושביה כך שהזלזול מוצדק. נתניהו לדעתי אינו בוגד מובהק, ובכל זאת הוא ביצע נסיגות תחת לחץ של אמריקאי ושל יהודונים מישראל ומחו"ל, והוא תמך בהתנקות למרות שהתנגד לה מוסרית. כלומר הוא איש חלש אופי שאין לא בעיה לפעול נגד המצפון והמוסר שלו (אם אכן יש לו). גם במקרה של נתניהו אני מוצא שהזלזול מוצדק.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : פברואר 18, 2009, 13:35:08 »
אני לא אומר שיש לכבד את האנשים האלה אבל כשהוא פונה אל ביבי בשם פיפי קשה לקחת את חיים ברצינות הוא נשמע כמו ילד קטן שמנסה להעליב יותר מאשר אדם בוגר שמנסה להעביר מסר.

כשלראשונה ראיתי את הסרטונים של חיים שמעתי שהוא קוה לאולמרט שמאלמרט וזה נשמע לי ממש עלוב, כל הסרטון אמרתי לעצמי ואללה הבנאדם תותח הוא צודק וכל זה אבל אז שמעתי פיפי נתניויו או שמאלמרט וחשבתי לעצמי בונא הבנאדם אידיוט.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #12 ב- : פברואר 18, 2009, 13:48:49 »
חיים לא אדיוט אלא בן אדם חכם שכועס והכעס הוא יועץ רע.אם חיים היה אדיוט הוא לא היה יושב ראש הליגה להגנה יהודית ולא היה מסייע לעליית יהדות בריה"מ ולא היה חוזה את אסון התאומים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : פברואר 18, 2009, 15:10:58 »
יש כינויים מוצלחים כמו סמולמרט, ויש כאלה שעדיף להמנע מהם, כמו פיפי נתניוי. זה גם כמובן תלוי בתוכן הדברים ובקהל היעד.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : פברואר 18, 2009, 17:28:15 »
חיים לא אדיוט אלא בן אדם חכם שכועס והכעס הוא יועץ רע.אם חיים היה אדיוט הוא לא היה יושב ראש הליגה להגנה יהודית ולא היה מסייע לעליית יהדות בריה"מ ולא היה חוזה את אסון התאומים.

ברור שהוא לא אידיוט, אני מאוד מעריך את חיים אני מסכים איתו כמעט בכל הנושאים אבל אחרי שהוא אומר את כל הדברים הנכונים על הערבים ואז אומר משפט כמו נתניויו או פיפי זה מוריד מערך הדברים ולי אישית ואני בטוח שלאחרים היה קשה לראות איך אני יילך בדרך של בנאדם ש"מעליב" בנאדם אחר וקורה לו פיפי במקום ביבי אפילו כשאני מסכים עם המסר שלו, זה נראה לי פתטי.

שוב אני מאוד מעריך את חיים אבל כל פעם שאני שומע בקטעי הווידיאו פיפי במקום ביבי זה פשוט פתטי וחסר מטרה.