0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
היום בסביבות 10 בערב\לילה אני מקבל טלפון מחסום..על הקו אני שומע רעש ופתאום קול של ערבי אומר לי הלוו יא מוחמד אתה מוחמדאמרתי לו לא זה לא מוחמד הערבי למה מי זהעושה לי זה לא מוחמד ?אמרתי לו לא וטוב שככהעושה לי זה טעות וזרק לי מילה ככה קללה בקטנהאני כמובן שאין מישהו בעולם שיש לו שנאה רבה כל כך לערבים יצאתי עליו בקריאות מוחמד מת מוות לערבים קללות על אחותו על אמא שלו שוב על מוחמד וקללות שאני אפילו לא מעז לכתוב כאןוהוא כמובן תישרף יא יהודי מוות ליהודים שואה לכולכם וכל מיני כאלה וניתקהתקשר שובואני מכל העצבים יצאתי עליו בכל הקללות שהיו לי בלקסיקון וקללות על מוחמד ועל הערבים ואני משתין על הקוראן ומנגב איתו תתחתומלא מלא פעמיםהוא ניתק והתקשר שובושוב פעם לא נתתי לו לדבר ורק קללותלבסוף הוא יתייאש ולא התקשר שוברק אמר בסיום אל תדאג אני יבוא אלייך יהרוג אותך ואת כל היהודים ואם תבוא לכפר נשחט אותךשוב כמה קללות על מוחמד ההומווהסתיימה השיחה
פעם איבדתי את הפלאפון שלי ולאחר זמן מה התקשרתי אליו וענתה לי ערביה חחחח
ומה קרה אזבום?
חחחח זה היה פלאפון עם שיחות נטענות של איזי, אז שידרגתי לפלאפון אחר והעברתי המספר של הקודם אליווקיבלתי את מס' הדקות שהיא הטעינה חחח
חחחחחח קורה לי הרבה ימח שמם אפילו לשיחות בפלא הם נדחפים!
חח כן בואו נטרנספר אותם מרשתות הסלולר
בואו ניתן לערסים לדבר איתםאו פשוט ניתן להם לדבר עם החופרים
אני חושב שהאופציה השניה טובה יותר... צריך למצוא חופרים, ככה שהקרינה תעשה את העבודה.
סרטן לא עובד על סרטן
חחחח חזקאפילו הסרטן ימות מהסרטן הערבי...