כתב נושא: אריה אלדד:הזהות היהודית נשחקה לחלוטין בקרב אליטה שמאלנית  (נקרא 1769 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

מלבד חיזוק ההתיישבות היהודית , מה עוד נמצא במצע "האיחוד הלאומי"?
 ההתיישבות היהודית בכל חלקי הארץ, הפסקת הבניה הבלתי חוקית של ערבים, בכל חלקי  הארץ והשתלטותם על אדמות מדינה. חינוך יהודי וביסוס זהותה היהודית של המדינה, שינוי שיטת בחירת שופטי בית המשפט העליון וקביעת מערכת של איזונים ובלמים ביחסים בין הרשות המחוקקת והשופטת. קידום תכנית "היוזמה הישראלית" לפתרון בעיית הפליטים הערבים.

למרות העוצמה הצבאית במבצע "עופרת יצוקה" עדיין ישנו טפטוף קסאמים , מה צריך לעשות?
 ישראל חייבת לחדש את מבצע עופרת יצוקה ולהמשיכו מעבר לנקודה בה הופסק,אנו חייבים לתפוס את ציר פילדלפי ולהרחיבו לרצועת חיץ ברחב 3-5 ק"מ כדי למנוע חפירת מנהרות להמשך הברחת נשק, ישראל חייבת לתפוס מחדש את "התוחמת הצפונית" ולהקים מחדש את היישובים שנהרסו בחבל עזה.

מה אתה חושב על הצטרפות ברוך מרזל ואנשיו "לאיחוד הלאומי"?
 הצטרפות מפלגת "ארץ ישראל שלנו" לאיחוד הלאומי היא בשורה טובה לנאמני ארץ ישראל, לראשונה לא ילכו קולות לאיבוד במחנה הלאומי,בבחירות לכנסת ה 17 וה 16 זכה מרזל ב 25,000 \ 36,500 קולות. ולפיכך הצטרפותו לאיחוד הלאומי תמנע אובדן קולות ותחזק את האיחוד הלאומי.

אתם מזהירים בתשדירי התנועה מפני ליברמן , מה הסיבה?
ליברמן יוצר דיסוננס קוגניטיבי. לכאורה הוא מתבטא בחריפות נגד ערביי ישראל ומדינות ערב. בפורמט המצע שלו מדבר על חלוקת ירושלים והעברת שטחים ריבוניים של מדינת ישראל בואדי ערה ובמשולש למדינה הפלסטינית. ליברמן ישב בממשלת אולמרט ולא עשה דבר נגד ערביי ישראל שהוא מרבה לתקוף, הפער העצום בין התבטאויות שלו והמצע שלו ובין התדמית שלו ונכונותו להיות שותף לממשלת אולמרט שהייתה מוכנה לוותר על הכול כולל בכל היא הוכחה שהוא יכול לשתף פעולה גם עם ממשלת לבני- ברק אם תקום.

האם החלטת בצ"ג להחזיר את בל"ד ורע"מ תע"ל מזיקה לזהות היהודית?
 ההכשר שקיבלו המפלגות הערביות הלאומניות מבג"צ מצדיק לכאורה את הגרפיטי על הקירות "בג"צ הוא סניף של מר"צ". הזהות היהודית נשחקה לחלוטין בקרב אליטה שמאלנית שאינה משקפת אפילו רבע מאוכלוסייתה היהודית של מדינת ישראל אבל שולטת במערכת המשפט ובתקשורת. אין ברירה אלא לסלק את האליטה הזו מעמדות השליטה במשפט ובתקשורת.

"הליכוד"  כבר חילק שטחים במדינת ישראל, האם בשליטת נתניהו זה כפי שמסתמן זה יקרה שוב?
 סכנה חמורה טמונה להתיישבות בארץ ישראל אם נתניהו יקים כהבטחתו ממשלה עם העבודה וקדימה. כבר הוכח שנתניהו מנהיג חלש מאד, ונשבר בעת מבחן הוא עצמו יחד עם שטייניץ,ולבנת וישראל כץ וסילבן שלום- הצביעו בעד הגרוש,העקירה, והפקרת חבל עזה בידי החמאס ועכשיו הם זועקים את זעקת הקוזק שנגזל.הליכוד כבר עקר פעמיים התיישבות יהודית וכבר שלוש פעמיים מסר שטחי ארץ ישראל לערבים- רק הליכוד יכול להביא אסון כזה על מדינת ישראל.

הדמיון ביניכם לבין מפלגת "הבית היהודי" בהשקפות העולם הוא כמעט זהה ,מדוע להצביע לכם ולא להם?
."האיחוד הלאומי" - היא איחוד של 4 מפלגות ימין:מולדת,התקווה,תקומה, ו "ארץ ישראל שלנו", בבית היהודי נותרה המפד"ל לבדה. פרופ' הרשקוביץ'  כבר הצהיר שהבית היהודי "איננו מפלגת ימין ואיננו מפלגת שמאל". האיחוד הלאומי היא מפלגת ימין -ב לי לפחד כלל. "הבית היהודי" הציב את "החינוך בראש" והאיחוד הלאומי היא מפלגת ארץ ישראל נטו. הנהגת האיחוד הלאומי מציבה נבחרת של עשייה ציבורית עשירה: התיישבות, מאבק על הארץ, הקמת ערוצי תקשורת לאומית (ערוץ 7) ניסיון בטחוני ופרלמנטארי עשיר.

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הצבעתי להם היום בבית ספר, נראה לי שאני היחיד, אף אחד לא הכיר אותם.

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הצבעתי להם היום בבית ספר, נראה לי שאני היחיד, אף אחד לא הכיר אותם.

אצלנו ליברמן לקח מקום ראשון והם מקום שני , אחרי זה הליכוד אחרונים חדש מרצ וכל הנאצים האלה