בס''ד
אני אישית מתלבט על מה לעשות בבחירות הללו.
כמובן אני לא יכול להצביע כי אני מגורש מארץ הקודש. אולם אילו הייתי יכול, הייתי מתלבט. למה?
כי לפעמים אפשר להזיק לעם ישראל מאוד כשמצביעים לימין המזוייף. בד''כ, הימין המזוייף יותר גרוע מהשמאל. כי הימין המזוייף מצליח לעשות מה שהשמאל לא מסוגל לעשות.
למשל:
ב1977, כמעט כולנו בימין חגגנו כשסוף סוף מנחם בגין והליכוד הביסו את מפלגת העבודה. ממש היו חגיגות. כמעט כולם חגגו חוץ מגדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד. הוא הזהיר שזה עלול להיות אסון. ומה קרה? בגין הזמין את הרודן הנאצי אנואר אל סאדאת ממצרים לנואם בכנסת ישראל. ובגין הציע לסאדאת למסור לו את כל סיני תמורת חתיכת נייר. לפני הצעתו של בגין, הייתה הסכמה שישראל לא יכולה לסגת מלפחות שליש של סיני משארם אל שיך עד וואדי אל אריש. משה דיין, שר הבטחון ממפלגת העבודה תמיד אמר ש"שארם אל שיך עדיפה על שלום". גולדה מאיר, יצחק רעבין, שמעון פרס, יגאל אלון ועוד אנשי המערך (העבודה) גם אמרו שנסיגה מלאה מסיני לא מקובלת עליהם. אילו העבודה הייתה בשלטון ב1977-1978, ישראל לא הייתה מציעה לסאדאת נסיגה מלאה מסיני. אך בגין כן הציע זאת, ואחרי שבגין ה"ימני" הציע זאת, כל השמאל שינו את דעתם. וגם העם תמך בנסיגה, כי אם בגין מפקד האצ''ל הציע נסיגה מסיני, לא יתכן שזה רע לישראל.
לכן, הצבעה ב1977 ל"ימין" מאוד הזיקה לעם ישראל. וזה לא רק הליכוד שעשתה לנו זאת. המפד''ל ואגודה גם תמכו בנסיגת סיני.
ב1993, רעבין ופרס הציגו את הסכמי אוסלו הארורים. אבל מי באמת התחיל את התהליך? יצחק שמיר מהליכוד. שמיר הסכים לשיחות עם מחבלי אש''פ במדריד ב1992. ומי היה הראשון להציע "אוטונומיה" (שלטון עצמי) לערבים הנאצים ביהודה שומרון וחבל עזה? מנחם בגין מהליכוד הציע זאת ב1977.
רעבין ופרס לא הצליחו להמשיך את תהליך ההתאבדות כי רוב העם התנגד לתוכנית השמאלנית הזאת. אז נתניהו נבחר ב1996 והוא המשיך והציל את תהליך אוסלו.
אחר כך ראינו שאהוד ברח לא הצליח לבצע תוכנית התאבדותית כי כולם אמרו שהוא "בוגד שמאלני". אז עריק (אין טעות - זה כן עריק עם ע') שרון נבחר. ב2003, מועמד העבודה עמרם מצנע הציע לגרש את היהודים מנצרים, ישוב קטן בעזה. שרון תקף את ההצעה בחריפות: "דין נצרים כדין תל אביב" הוא אמר. היה ברור שיהיה קשה למצנע לבצע גירוש של ישוב קטן ובודד. אבל כששרון נבחר, הוא גירש את תושבי נצרים ותושבי עוד 24 ישובים פורחים בעזה וצפון השומרון.
לכן, מי שהצביע לימין המזוייף כן הזיק לעם ישראל מאוד.
רק קצת חומר למחשבה.