0 משתמשים ו- 6 אורחים נמצאים בנושא זה.
בוקר טוב לכל האחים והאחיות הצדיקים!!
ברוכה הבאה, אחותינו היקרה! מאיפה הגעת לפורום?
רומה רוצה את ענברענבר אומרת לו לא, תעוף ממני כברהוא לא מבין שאותה הוא לא יתפוס,ואם ינסה בכוח היא תטיס אותו על מטוסאם ינסה הוא להטריד מינית,היא תביא אותו למחלקה קליניתרומה המסכן נותר בלי ענבר,טוב, הוא ינסה גם מחררומה: ענבר:
ממניי D:
כפי שכבר התרענו והודענו פעמים רבותחל איסור להשתמש בסמל של תנועת כך עם הרקע הצהובכל רקע אחר כן חוקיולכן ענבר, החליפי את התמונה ששמת בחתימהלמשהו חוקי, תודה
מחקתי אחי
אני לא מאמין שהאשכול הזה עדיין קיים!!!אני פה שנה ואף פעם לא היו לי 10 עמודים שפתחתי אשכול =[ =[ =[ =[ =[ ^_^ חחחח לא פייר!
וואי אז ככה זה לישון בצהריים מה פיספסתי?אה וה"שיר" הוא סתם...
לידעתכם חבר'ה אני וענבר דיברנו באייסי והיא רוצה אותה אבל מתביישת בנתייםבקרוב נזמין את כולכם לחתונה שלנו
זהו סופית כולם נעלמו הא ?
ענבר ברכותי!!! האשכול שלך הוא האשכול החמישי בגודלו בכל הפורום!!!http://hayamin.org/forum/index.php?action=statsכנסו לקישור ל"הנושאים הגדולים ביותר ע"י תגובות", כבר אתמול ידעתי שהיום הוא יגיע לעשר הראשונים, ומסתבר שהוא צלח את זה בהליכה...(ובעצם התגובה שלי אני כבר מקדם אותו...)
חח מה יקרה כשיבוא איש זר ושיאל מהו האשכול הכי חם בפורום, נגיד לו "האשכול של ענבר"...וכשישאל "על איזה נושא מדבר האשכול?" מה נגיד לו? "אממממ אהההה....בערך.....על הכל..."
לילה טוב אנשים D:החיים הם אחלה כשאתה בן 16